1. andreirad's Avatar
    Installed the new OS, is a bit lagging compared with the 10.2.0.1803 but the bigger problem is the bridge. I cannot connect my playbook . Also every time I close the bridge app and I turn it back on the bridge is turned off so I have to switch it back on but doesn't matter how much I'm trying I cannot make the connection. Is this a wide spread problem or is just me?

    Visit my BBM Channel C000E96F6
    11-13-13 09:19 AM
  2. pkcable's Avatar


    Try deleting the old pairing and setting up the bridge from scratch.
    11-13-13 09:25 AM
  3. andreirad's Avatar


    Try deleting the old pairing and setting up the bridge from scratch.
    Loved the video I deleted the bridge app from my phone and re installed and still not working. Is definitely something wrong with the bridge app, takes 10-15 seconds to open and then the bridge is turned off. I turned back on but I'm not able to establish the connection

    Visit my BBM Channel C000E96F6
    11-13-13 09:29 AM
  4. andreirad's Avatar
    Sadly is not looking good. Deleted and re installed the bridge app, deleted the phone from the BlackBerry PlayBook. Tried to reconnect them and is not happening. The problem seems to be the bridge app because is taking way to long to open and then is always turned off. After I turn it back on the 2 icons on the bottom +(add playbook) and the screen are faded and I cannot click on them (check the picture). Seems I will have to live without the bridge until next OS
    Bridge not working on 10.2.1.1055 OS-img_00000004.png

    Visit my BBM Channel C000E96F6
    11-13-13 10:49 AM
  5. andreirad's Avatar
    The Bridge got a update few days ago and is working great with this OS. We even got the SMS now working thru the Bridge

    Visit my BBM Channel C000E96F6
    11-24-13 06:15 AM
  6. walcolm's Avatar
    Bridge works ok for me. Can connect PlayBook and view text messages from it

    Posted via CB10
    andreirad likes this.
    11-24-13 06:17 AM
  7. LondonVisitor's Avatar
    I am too having the same problem after uploading 10.2.1.1055 on Z10 and the Bridge stopped working.

    Installed the new OS, is a bit lagging compared with the 10.2.0.1803 but the bigger problem is the bridge. I cannot connect my playbook . Also every time I close the bridge app and I turn it back on the bridge is turned off so I have to switch it back on but doesn't matter how much I'm trying I cannot make the connection. Is this a wide spread problem or is just me?

    Visit my BBM Channel C000E96F6
    12-12-13 09:28 AM
  8. fucsia's Avatar
    You need to update bridge app. Go get it in BBW. After the update works just fine with 1055 leak.

    Posted via CB10
    12-12-13 09:33 AM
  9. dad2bandm's Avatar
    Make sure you have the latest Bridge update from BBW and pair the phone and Playbook again. It is working with latest Bridge update.

    Posted via CB10
    12-12-13 09:34 AM

Similar Threads

  1. Working PlayStation 4 app?
    By schmeat in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 40
    Last Post: 03-05-14, 07:20 AM
  2. Getting 4 friends to switch to blackberry 10 if this android app works!!!!!...
    By bbdocc in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 43
    Last Post: 11-18-13, 12:26 PM
  3. BBM Not Updating
    By gnulab in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-13, 06:49 PM
  4. Apk files on 10.2.1
    By XyeD_R in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-13, 09:31 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD