12-29-15 05:18 PM
1,142 ... 1011121314 ...
tools
  1. stitch69's Avatar
    I did a security wipe and it reverted back to 4G but the ability to edit APN is gone, small thing. I like to see my 4G.

    Posted via my Zormtrooper...
    thought was that, or a reload via autoloader

    salt for we boi...steups
    06-18-13 09:16 AM
  2. merv69's Avatar
    thought was that, or a reload via autoloader

    salt for we boi...steups
    Yeah boy, but I not complaining, 10.1 leak wukkin good.

    Posted via my Zormtrooper...
    06-18-13 10:59 AM
  3. fred1266's Avatar
    Yeah boy, but I not complaining, 10.1 leak wukkin good.

    Posted via my Zormtrooper...
    Best I start to use leaks like you all, still nothing from bmobile

    Posted via CB10
    06-18-13 12:32 PM
  4. stitch69's Avatar
    Best I start to use leaks like you all, still nothing from bmobile

    Posted via CB10
    LOL what you waiting on?
    06-18-13 02:40 PM
  5. fred1266's Avatar
    LOL what you waiting on?
    When I heard they say it should launch by 14th I say I would have waited but still nothing from them, imagine when 10.2 comes out in august we would get it next year

    Posted via CB10
    06-18-13 03:28 PM
  6. stitch69's Avatar
    When I heard they say it should launch by 14th I say I would have waited but still nothing from them, imagine when 10.2 comes out in august we would get it next year

    Posted via CB10
    the rate they moving, i doubt we gonna get 10.2
    one person is still the "BB10" staff. smh
    i hope someone in TSTT reads this.
    06-18-13 06:41 PM
  7. lui22's Avatar
    Why haven't this been moved?

    Posted via CB10
    06-18-13 07:04 PM
  8. stitch69's Avatar
    Why haven't this been moved?

    Posted via CB10
    moved to where/?
    06-18-13 11:44 PM
  9. fred1266's Avatar
    Alright fellas I feed up waiting can I get a link to the best leak to use

    Posted via CB10
    06-19-13 09:30 AM
  10. stitch69's Avatar
    06-19-13 12:23 PM
  11. lui22's Avatar
    moved to where/?
    To The "carrier" sub forum?

    Posted via CB10
    06-19-13 12:40 PM
  12. ryankidd17's Avatar
    To The "carrier" sub forum?

    Posted via CB10
    Should ask the same for the threads on Verizon, T-Mobile, O2 etc updates. Lol.

    Posted via CB10
    stitch69 likes this.
    06-19-13 12:43 PM
  13. ryankidd17's Avatar
    how did it go?
    Initially it failed. Had to go back and turn off Facebook contacts again. But since that, it remained off! Thanks

    Posted via CB10
    stitch69 likes this.
    06-19-13 12:44 PM
  14. fred1266's Avatar
    Any known issue with the leak

    Posted via CB10
    06-19-13 01:19 PM
  15. RheaV's Avatar
    Hello everyone...
    I have been following your threads for days now. I also have the same issues as you guys have. I bought my phone from T-Mobile and factory unlocked it after 4weeks. It was running 10.0.10.672 I think. The I came home to visit and pit bmobile sim into the phone and then the phone was starting to stick and auto restart all on its own. I have the STL 100-3. So I went online and saw that T-Mobile released the 10.1 os update and I put the sim back into the phone and it auto loaded OTA. So now I hav the 10.1 os on my phone... and since that update I no longer get data and net as you guys mentioned earlier. Bmobile is pissing me because apparently no one knows exactly when they are going to release the 10.1 os. Some customer service reps do not even know what I am talking about. I am currently spending money for a service that I do not even have - waiting on bmobile to fix their ****. I even tried to restore to factory settings ( back to the 10.0 os) but that doesn't seem to be working for some strange reason. Sighs.... so now I am currently running the 10.1.0.2025 os on wifi... waiting on bmobile to get their act together. STAT!! I fed up call them... lol
    06-19-13 01:45 PM
  16. fred1266's Avatar
    Hello everyone...
    I have been following your threads for days now. I also have the same issues as you guys have. I bought my phone from T-Mobile and factory unlocked it after 4weeks. It was running 10.0.10.672 I think. The I came home to visit and pit bmobile sim into the phone and then the phone was starting to stick and auto restart all on its own. I have the STL 100-3. So I went online and saw that T-Mobile released the 10.1 os update and I put the sim back into the phone and it auto loaded OTA. So now I hav the 10.1 os on my phone... and since that update I no longer get data and net as you guys mentioned earlier. Bmobile is pissing me because apparently no one knows exactly when they are going to release the 10.1 os. Some customer service reps do not even know what I am talking about. I am currently spending money for a service that I do not even have - waiting on bmobile to fix their ****. I even tried to restore to factory settings ( back to the 10.0 os) but that doesn't seem to be working for some strange reason. Sighs.... so now I am currently running the 10.1.0.2025 os on wifi... waiting on bmobile to get their act together. STAT!! I fed up call them... lol
    If am not mistaken the 100-3 version does not run on bmobile so that might be why you getting trouble



    Posted via CB10
    06-19-13 02:51 PM
  17. tr1ad's Avatar
    don't believe the 4G is attainable on bmobile, i could be wrong. the 100-2 model 4G is definitely unavailable on bmobile
    06-19-13 03:06 PM
  18. Randy Harnarinesingh's Avatar
    If am not mistaken the 100-3 version does not run on bmobile so that might be why you getting trouble



    Posted via CB10
    The 100-3 supports the 1900 hspa band that bmobile uses so it should work on his phone...but there are two variants of the 100-3 so it's possible that maybe one of them excludes the band...I only used the 100-1 and 100-2 on bmobile so I wouldn't know first hand...

    Posted via CB10
    06-19-13 03:15 PM
  19. ryankidd17's Avatar
    Hello everyone...
    I have been following your threads for days now. I also have the same issues as you guys have. I bought my phone from T-Mobile and factory unlocked it after 4weeks. It was running 10.0.10.672 I think. The I came home to visit and pit bmobile sim into the phone and then the phone was starting to stick and auto restart all on its own. I have the STL 100-3. So I went online and saw that T-Mobile released the 10.1 os update and I put the sim back into the phone and it auto loaded OTA. So now I hav the 10.1 os on my phone... and since that update I no longer get data and net as you guys mentioned earlier. Bmobile is pissing me because apparently no one knows exactly when they are going to release the 10.1 os. Some customer service reps do not even know what I am talking about. I am currently spending money for a service that I do not even have - waiting on bmobile to fix their ****. I even tried to restore to factory settings ( back to the 10.0 os) but that doesn't seem to be working for some strange reason. Sighs.... so now I am currently running the 10.1.0.2025 os on wifi... waiting on bmobile to get their act together. STAT!! I fed up call them... lol
    Stl 100-3 does support 4G from bmobile. But don't use the T-Mobile official update. Go in the beta leaked OS forums and download the autoloader for 2354 for -2,-3,-4. Load that leak and you will be fine.

    Posted via CB10
    06-19-13 03:39 PM
  20. ryankidd17's Avatar
    If am not mistaken the 100-3 version does not run on bmobile so that might be why you getting trouble



    Posted via CB10
    Naw, -3 works fine. I think he needs to use the leaked software and now T-Mobile's

    Posted via CB10
    06-19-13 03:40 PM
  21. RheaV's Avatar
    Stl 100-3 does support 4G from bmobile. But don't use the T-Mobile official update. Go in the beta leaked OS forums and download the autoloader for 2354 for -2,-3,-4. Load that leak and you will be fine.

    Posted via CB10

    What is the address for the beta leak 2354?
    06-19-13 03:46 PM
  22. ryankidd17's Avatar
    What is the address for the beta leak 2354?
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...-3-4-a-812706/

    Posted via CB10
    06-19-13 03:49 PM
  23. stitch69's Avatar
    Fred, the payment options is the only issue I've encountered but the workaround fixed that.

    Posted via CB10
    06-19-13 04:07 PM
  24. ryankidd17's Avatar
    Fred, the payment options is the only issue I've encountered but the workaround fixed that.

    Posted via CB10
    Hey, tonight I'm gonna end my BlackBerry plan and try to change the apn. I'll let him know how that goes.

    Posted via CB10
    06-19-13 04:09 PM
  25. fred1266's Avatar
    Fred, the payment options is the only issue I've encountered but the workaround fixed that.

    Posted via CB10
    Well have never used that so guess am good to go, not sure why am still sticking /frightened

    has a phone ever go bad from using leaks, please forgive any dumb questions I may ask about this process

    Posted via CB10
    06-19-13 05:14 PM
1,142 ... 1011121314 ...

Similar Threads

  1. insta 10 and igrann issues
    By saleemwickey in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 04-22-15, 09:05 PM
  2. Software update nuisance... 10.3.1.1865
    By pizzawheel in forum BlackBerry Q5
    Replies: 9
    Last Post: 04-22-15, 08:56 PM
  3. what's the best 10.3 os for Z10 ??
    By icyhot Sam in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 04-16-15, 12:55 AM
  4. I loaded 10.3.2 but now storage is 50 full, is this right?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 04-15-15, 08:27 AM
  5. loaded 10.3.2 but now storage is 50% full
    By devarshi84 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 04-15-15, 07:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD