1. Lawmen23's Avatar
    I currently have a Z10(STL100-4) running 10.2.1.3253 with no real issues. My phone pairs with my car and speaker phone generally works fine. However, I have one friend that calls me once or twice a week and my car will not answer the phone via bluetooth controls when he does. And when I answer manually on the phone, the car doesn't realize I've picked up and stays in the "ringing" state. After a period of time it, the car gives up on the call and send a hang-up signal to the phone and my call drops. This is blowing my mind that it only happens with one person. Does anyone have any ideas what's going on? I haven't tried deleting the contact yet because I'd like to figure out why it's happening before I take any steps to fix it. Also, what would be the next step if deleting the contact and creating another doesn't work?

    Thanks.
    10-02-14 01:21 AM
  2. sefreak's Avatar
    I had the same problem, when I called one particular contact through the car it would not connect to the car. I erased the contact and re inserted it manually, I think there was a problem with the name text as the contact was always sync'd and never typed in manually

    Posted via CB10
    Lawmen23 likes this.
    10-02-14 03:05 AM

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-02-14, 10:38 AM
  2. Parental Support Issue
    By motec bb in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-14, 12:26 AM
  3. How do I set up a new contact?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-14, 09:02 PM
  4. WTF: Now $750 for Telus no contact
    By Smiley88 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 12
    Last Post: 10-01-14, 06:03 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 10-01-14, 04:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD