1. ThaMunsta's Avatar
    About 4.5 minutes after a BlackBerry 10 device connects to my car stereo, if it's playing music or call audio it does a very loud half second buzz sound. Just long enough to make an unsuspecting passenger jump lol

    I'm pretty sure it's my car stereo that's the problem but I'm curious if anyone else has encountered this issue. Every OS I've had on my Z10 and Passport have done it on this stereo but my wife's Sony BT stereo is fine. An iPhone does not do it on mine. Car deck is a Pioneer MVH-X560BT and I'm not a big fan of it... still curious though what would cause it at almost exactly the 270 second mark.

    Posted via CB10
    11-06-14 08:44 PM
  2. just_luc's Avatar
    Stragne in deep. I haven't experienced this with my Z10 coupled with my BlackBerry bluetooth stereo speaker, my BlackBerry Stereo Gateway, my Motorla H10 bluetooth stereo headset, or my Uclear helmet bluetooth system.

    wow.. I have a lot of bluetooth stuff.. never had to list them before..
    12-05-14 03:34 PM

Similar Threads

  1. Replies: 30
    Last Post: 11-22-14, 06:10 AM
  2. Blackberry Maps Bluetooth issues
    By dhbrell10 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 15
    Last Post: 11-13-14, 03:56 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-09-14, 09:33 AM
  4. LG Tone Pro Bluetooth headphones
    By phreddyl in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 25
    Last Post: 11-06-14, 11:42 AM
  5. Bluetooth Camera clicker?
    By leojzueg in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-14, 12:52 PM