1. tracks914's Avatar
    Recently installed upgrade to WIN 10. Now my BlackBerry Z10 won't link to PC. Tried removing and reinstalling Link and Blend but they won't install. Error code error code -2147023293.
    Might have something to do with it. WIN 10 keeps asking for NET Frame 3.5 and it won't install either, just NetFrame 4.0 and 5.0.
    09-12-15 11:44 AM
  2. serbanescu's Avatar
    Recently installed upgrade to WIN 10. Now my BlackBerry Z10 won't link to PC. Tried removing and reinstalling Link and Blend but they won't install. Error code error code -2147023293.
    Might have something to do with it. WIN 10 keeps asking for NET Frame 3.5 and it won't install either, just NetFrame 4.0 and 5.0.
    Did you get the latest version of Blend and Link?
    09-12-15 11:45 AM
  3. rebroker2009's Avatar
    Uninstall all netframe and BlackBerry apps including drivers, reboot, reinstall netframes in order, reboot, re-install link/blend, reboot pc and BlackBerry

    Blackberry Passport running 10.3.2.2639
    09-12-15 11:52 AM
  4. BB-JAM215's Avatar
    Link seems to work for some people on Windows 10, but not for others. As mentioned above, make sure you have the latest version.
    09-12-15 11:54 AM
  5. sergiocosta's Avatar
    Me too. I already desinstall and install and can't connect

    Posted via CB10
    09-12-15 12:00 PM
  6. tracks914's Avatar
    Uninstalled them, tried installing with the Phone connected and without.
    09-12-15 12:03 PM
  7. tracks914's Avatar
    Didn't uninstall NET Frameworks because it is a newer version in imbedded in WIN 10???
    09-12-15 12:04 PM
  8. AlfredFettucine's Avatar
    Got Blend going again this morning on Win10.
    Deleted Blend and Link from PC last night. Started fresh this morning with new download onto PC and everything is working perfectly. I am now left with having to resolve the Bluetooth issue on Win10.
    Not sure what else you can do except try again deleting Blend and Link again and start fresh with new download..
    09-12-15 12:05 PM
  9. BruceFlea478's Avatar
    I eventually clean installed windows 10, that cleared up a lot of issues with my blackberry software. However, when I originally upgraded, blend and link would never work and I couldn't reinstall after an uninstall because it leaves behind registry files that apparently made windows think it was still on the pc.

    I got rid of all the registry garbage for RIM and Blackberry and magically it installed everything like a champ and it was fine.

    Posted via CB10
    09-12-15 01:49 PM
  10. BB-JAM215's Avatar
    I eventually clean installed windows 10, that cleared up a lot of issues with my blackberry software. However, when I originally upgraded, blend and link would never work and I couldn't reinstall after an uninstall because it leaves behind registry files that apparently made windows think it was still on the pc.

    I got rid of all the registry garbage for RIM and Blackberry and magically it installed everything like a champ and it was fine.
    I had no problem installing it on a new laptop upgraded from Windows 8.1 to 10, so it seems to be more of a Windows 7 to 10 issue.
    09-12-15 02:49 PM

Similar Threads

  1. Google play services not installing
    By ritam_s in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 10-23-15, 05:52 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-14-15, 02:31 PM
  3. Panorama on OS 10.3.2.2474 (Issue)
    By Matty in forum BlackBerry Q5
    Replies: 4
    Last Post: 09-13-15, 02:16 AM
  4. Cant restore my data after upgrading to 10.3.2.2639
    By Blackberry-Prince in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-15, 11:17 AM
  5. igo primo 9.6.22 for Blackberry Z10 and Blackberry Z30
    By cveks in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-15, 10:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD