09-06-18 10:22 PM
34 12
tools
  1. jaidev parida's Avatar
    blackberry z30 Whenever I open the setting, the black screen is showing. therefore

    The wifi connectivity is not working properly, even with phone is not connected to pc
    please tell me what to do .....
    10-16-17 06:14 AM
  2. conite's Avatar
    You must be on OS 10.3.3.2205. This is something that can happen on the Z30 for some reason.

    The only solution is to run the 10.3.3.2205 autoloader.
    10-16-17 06:18 AM
  3. blackbp's Avatar
    I confirm that this is the only solution...I did it on my Z30

    Posted via CB10
    10-16-17 01:07 PM
  4. HarishChaudhary1's Avatar
    blackberry z30 Whenever I open the setting, the black screen is showing. therefore

    The wifi connectivity is not working properly, even with phone is not connected to pc
    please tell me what to do .....
    10-28-17 02:35 AM
  5. waldhay's Avatar
    I am having the same problem, happened in 10.3.3.2205 several times, yesterday I upgraded to 10.3.3.3 thinking that this problem well be solved, but again same problem today, suddenly black setting, can't browse internet but whatsapp is working, can't connect to wifi
    12-08-17 06:46 PM
  6. grace1112's Avatar
    You must be on OS 10.3.3.2205. This is something that can happen on the Z30 for some reason.

    The only solution is to run the 10.3.3.2205 autoloader.
    12-31-17 09:06 PM
  7. conite's Avatar
    You can run the 10.3.3.3057 autoloader, and the problem is resolved.
    12-31-17 09:07 PM
  8. grace1112's Avatar
    You must be on OS 10.3.3.2205. This is something that can happen on the Z30 for some reason.

    The only solution is to run the 10.3.3.2205 autoloader.
    how to run autoloader? pls help
    12-31-17 09:08 PM
  9. conite's Avatar
    how to run autoloader? pls help
    Are you using a Z30?
    12-31-17 09:08 PM
  10. grace1112's Avatar
    how???
    12-31-17 09:09 PM
  11. grace1112's Avatar
    yes im using z30
    12-31-17 09:09 PM
  12. grace1112's Avatar
    yes
    12-31-17 09:15 PM
  13. conite's Avatar
    yes im using z30
    Download to PC, unzip it, plug in your phone, run autoloader.

    Use Ultimate Backup first if you wish.

    https://mega.nz/#!JZgAwZzK!qJzOq42-_...epUDkBsMFyTF-Q
    01-01-18 01:57 AM
  14. suren's Avatar
    The above link says-- no longer available. Please help to run autoloader.
    09-03-18 03:02 PM
  15. conite's Avatar
    The above link says-- no longer available. Please help to run autoloader.
    https://mega.nz/#!tVgyjDYS!ojnru-l0A...CIkAU1dIybpHK0
    09-03-18 03:11 PM
  16. suren's Avatar
    Since my 'settings' is just showing black screen, and my laptop is not showing my phone when I plug through usb, I don't know how to install the autoloader. Anyway, thanks for the link.
    09-03-18 04:41 PM
  17. toums's Avatar
    You have prior to download BBlink and install drivers on the laptop .
    https://global.blackberry.com/fr/sof...lackberry-link
    09-04-18 04:26 AM
  18. suren's Avatar
    I have already downloaded BBlink, and when I try to connect through, it says can't communicate with device. But it gives me option to reload which will restore to factory setting.
    09-04-18 09:36 AM
  19. toums's Avatar
    I have already downloaded BBlink, and when I try to connect through, it says can't communicate with device. But it gives me option to reload which will restore to factory setting.
    Not sure link will reload if it can't communicate with your device…
    1st thing I would try is to replace usb cable.. 2nd plug device again and click on autoloader- (not sure but I think you need a PC and not a Mac to do that)-If nothing works I would try to restore with link…
    09-04-18 11:56 AM
  20. lolo9269's Avatar
    I have the same issues two time. I run autoloader the last version (10.3.3.3216) to resolve issues.


    This issues seem to become after I don'use the z30 since a long time.

    Love Peace and Share
    09-04-18 11:34 PM
  21. toums's Avatar
    I have the same issues two time. I run autoloader the last version (10.3.3.3216) to resolve issues.


    This issues seem to become after I don'use the z30 since a long time.

    Love Peace and Share
    Well, I don't know if 3216 could be the best for Conite (very accurate on BB) suggests to reload 2205. The problem is this guy doesn't manage to run any autoloader??
    09-05-18 01:16 AM
  22. toums's Avatar
    Not sure link will reload if it can't communicate with your device…
    1st thing I would try is to replace usb cable.. 2nd plug device again and click on autoloader- (not sure but I think you need a PC and not a Mac to do that)-If nothing works I would try to restore with link…
    Something else in mind: Normally when you double click on an autoloader it runs immediately even if no device is plugged in PC.. A window will open and wait for your device to be plugged in..
    If it doesn't happen that means your autoloader has an issue
    and you should download it again..
    If it opens as it should .. shut off your Z30 and connect it to PC, the autoloader should communicate with it and reload.. (it'll need a few minutes)
    09-05-18 01:26 AM
  23. conite's Avatar
    Well, I don't know if 3216 could be the best for Conite (very accurate on BB) suggests to reload 2205. The problem is this guy doesn't manage to run any autoloader??
    2205 IS the problem. To not happen again on the Z30, you have to load another OS.
    09-05-18 07:59 AM
  24. lolo9269's Avatar
    2205 IS the problem. To not happen again on the Z30, you have to load another OS.
    Ok. I hopse the issues don't appear after autoloader 10.3.3.3216.

    Because I think. I use a autoloader before 3216 and update with sachesi.





    Love Peace and Share
    09-05-18 09:19 AM
  25. conite's Avatar
    Ok. I hopse the issues don't appear after autoloader 10.3.3.3216.

    Because I think. I use a autoloader before 3216 and update with sachesi.





    Love Peace and Share
    I've had no issues with that version.
    09-05-18 09:26 AM
34 12

Similar Threads

  1. I now have a key symbol on the top right of the screen
    By Stephen Radford in forum BlackBerry Mobile Support
    Replies: 3
    Last Post: 10-17-17, 11:58 PM
  2. Solution to stop Battery draining in Blackberry 10 OS
    By Saw David in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-16-17, 10:39 PM
  3. BlackBerry Passport v BlackBerry KEYone?
    By Warrior_Scholar in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 10-16-17, 11:29 AM
  4. "The OTG device can't be used" flashing on screen.
    By JWilKill in forum BlackBerry Mobile Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-17, 09:15 AM
  5. BlackBerry Classic turns Black sometimes
    By JFBBX99 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 3
    Last Post: 10-16-17, 06:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD