10-08-17 07:23 AM
96 123 ...
tools
  1. Shadsloser's Avatar
    in my blackberry z3 the blackberry icon is not showing up and internet or bbm doesn't work most of the time
    10-28-16 12:05 PM
  2. rsrocha's Avatar
    Where did you buy the device? Did you bought it new from store?

    Posted via CB10
    10-28-16 12:24 PM
  3. JuiciPatties's Avatar
    have you signed in with your BlackBerry ID? In order for BBM to work, you need to have a valid BlackBerry ID.
    10-28-16 12:35 PM
  4. Halifax Guy's Avatar
    in my blackberry z3 the blackberry icon is not showing up and internet or bbm doesn't work most of the time
    Have you checked to see if you inadvertently turned off your Data Services?

    Posted using a Q10, 10.3.2.2474.
    10-28-16 02:02 PM
  5. Bogdan Tudor Dan's Avatar
    The same thing happened with my BlackBerry when I switched the carrier. After many complaints towards BlackBerry and my carrier it was back on its place.
    I had that issue only when using my Simcard Internet connection, but everything worked properly on wifi.

    Posted via CB10
    11-04-16 01:12 AM
  6. GusBandicoot's Avatar
    I have this issue, suddenly started 2 days ago. No BlackBerry logo on network just on wifi.

    Are we saying it's a carrier/network issue not phone?

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    12-20-16 01:27 AM
  7. Niallac's Avatar
    It's potentially an indication that your device has lost its Internet connection entirely. My suggestion would be to get the current APN settings from your cellular provider, and check that what's in the mobile network APN settings on your BlackBerry is correct. After that look at what's changed - have you recently moved provider or been issued a new SIM? Any changes to your account?

    Posted via CB10
    12-20-16 03:06 PM
  8. GusBandicoot's Avatar
    It's potentially an indication that your device has lost its Internet connection entirely. My suggestion would be to get the current APN settings from your cellular provider, and check that what's in the mobile network APN settings on your BlackBerry is correct. After that look at what's changed - have you recently moved provider or been issued a new SIM? Any changes to your account?

    Posted via CB10
    Hi, thanks for your reply.

    Not moved provider
    No new sim
    No changes to account that I'm aware of.

    Been fine for past 12 months then 2 days ago noticed the issue.

    Definitely data related as I'm not getting push notifications but I CAN get on the Internet...so it's not a complete no data...just no push

    But on wifi, get BlackBerry logo and push notifications as normal

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    onlybuggin likes this.
    12-20-16 04:15 PM
  9. ganipooja's Avatar
    Try this one : Settingabout network register network and synch configuration

    Posted via CB10
    12-20-16 07:01 PM
  10. GusBandicoot's Avatar
    Try this one : Settingabout network register network and synch configuration

    Posted via CB10
    Thank you, sadly no this didn't work.

    Tried the register blackberry option too followed by a retart.

    I'll call my network today....

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    12-21-16 01:28 AM
  11. GusBandicoot's Avatar
    Anyone got any further advice on this?

    I've contacted BlackBerry Support who have been trying to assist for the past few weeks - they are stumped. I've sent log reports, tried various different things Inc new sim card...nothing has worked!!!!



    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    02-08-17 04:15 PM
  12. crackbb10's Avatar
    It's a weird thing that seems to happen to more people from time to time. It happens every few weeks, haven't experienced for a few weeks now. Only solution: connect to Wi-Fi. You'l have al BlackBerry services back immediately. If no Wi-Fi around, hard reset your phone. It may take two or three tries. Sometimes it doesn't resolve the issue and I have to wait for it to come back. But the Wi-Fi connection always resolves the issue and the hard reset 9 out of 10 times. Good luck!

    Posted via CB10
    02-08-17 04:52 PM
  13. GusBandicoot's Avatar
    Yeah have it wifi... but not having it on the network seems to affect some push notifications and whatsapp - still have data services and can access Internet though.

    Carrier have reset BlackBerry services there end too...nothings working.

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    02-08-17 04:54 PM
  14. BBwild's Avatar
    I'm having the same problem on EE in the UK. No BlackBerry logo when not on WiFi. So can access the Internet but not BBM. Phoned EE today & they sent me a text to re-provision my phone settings but hasn't worked. I'll call them tomorrow again...

    Posted on CB10 with my  Passport SE but previously my  Q10
    02-08-17 05:00 PM
  15. GusBandicoot's Avatar
    I'm having the same problem on EE in the UK. No BlackBerry logo when not on WiFi. So can access the Internet but not BBM. Phoned EE today & they sent me a text to re-provision my phone settings but hasn't worked. I'll call them tomorrow again...

    Posted on CB10 with my  Passport SE but previously my  Q10
    Ah how funny yes I'm UK on EE too.... when I spoke to them they just reset BlackBerry services which didn't help.

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    02-08-17 05:02 PM
  16. BBwild's Avatar
    Ah how funny yes I'm UK on EE too.... when I spoke to them they just reset BlackBerry services which didn't help.

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    I'll post here the outcome, but I'm not holding out much hope. They didn't really know what it could be, & even wondered if there might be a dropout of the BlackBerry service or something. Anyway, let's see...

    Posted on CB10 with my  Passport SE but previously my  Q10
    02-09-17 04:22 AM
  17. crackbb10's Avatar
    Guys, please tell me at least you did a hard reset... the BlackBerry services should be up and running again after this.

    Posted via CB10
    02-09-17 07:34 AM
  18. gefflovezombies's Avatar
    This happens to me when I have slow connection

    I love zombies.
    02-09-17 10:46 AM
  19. GusBandicoot's Avatar
    Guys, please tell me at least you did a hard reset... the BlackBerry services should be up and running again after this
    Posted via CB10
    What's a hard reset?






























    Yes dude tried it several time :-)

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    02-10-17 06:49 AM
  20. BBwild's Avatar
    Okay, mine seems to have been resolved by the BlackBerry World update yesterday. If you read the details of the update it includes push services. Hope it fixes it for you all too.

    Here's a screen shot

    Attachment 417234
    02-10-17 07:53 AM
  21. GusBandicoot's Avatar
    Lucky you...didn't for mine!! Got excited for a second there...

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    02-10-17 08:57 AM
  22. crackbb10's Avatar
    What's a hard reset?






























    Yes dude tried it several time :-)

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    You funny.. you got me there with the white space :lol:

    Posted via CB10
    02-10-17 01:09 PM
  23. crackbb10's Avatar
    Lucky you...didn't for mine!! Got excited for a second there...

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    Have you also tried the Wi-Fi connection? This definitely fixes it, as long as you're on Wi-Fi that is. I know, it's not a solution. How long has it been down by the way? I never had this problem for more than a few hours. They always pop back up after a while.

    Posted via CB10
    02-10-17 04:07 PM
  24. GusBandicoot's Avatar
    Yeah I have BlackBerry logo on wifi.

    Issue started a good few weeks ago now, but reported it to BlackBerry after day 2. Noone can currently find a fix.

    I've tried:

    Soft resets
    Hard resets
    Reconfigure network
    Register to BlackBerry (via the about - network option)
    Carrier reset BlackBerry services
    Carrier provided new SIM card
    Updated BlackBerry world
    Sent error reports to BlackBerry
    BlackBerry Virtual Expert checks - all passed
    Waiting for 10.3.3

    Don't know if bbm works as nobody I know uses it :-(

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE (1) - Passport SE (2)
    02-11-17 04:51 AM
  25. dangerousfen's Avatar
    Hold both volume up and down buttons in for about 20 seconds until you see the boot up circle, then release.

    It will also take a screen shot, but this is normal.

    EDIT : sorry, the white space threw me there. Ignore this post.

    "Z30 STA100-2 UK" 10.3.2.2876
    02-11-17 05:21 AM
96 123 ...

Similar Threads

  1. Leap signal strength vs...
    By jayskie in forum BlackBerry Leap
    Replies: 3
    Last Post: 11-02-16, 12:09 PM
  2. BBM not switching on new device
    By danielstefan35 in forum General BBM Chat
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-16, 10:52 AM
  3. BlackBerry DTEK60 on Wikipedia
    By jbfair728 in forum BlackBerry DTEK60
    Replies: 3
    Last Post: 10-31-16, 07:21 AM
  4. Antitheft protection on BlackBerry Protect unavailable
    By mad_orsi in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-16, 06:36 AM
  5. How to uninstall Whatsapp from Blackberry Classic
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-16, 02:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD