1. Tim Heard's Avatar
    One of my email accounts will no longer appear in the Hub. The challenge for me if that I use folders for this account and go to one in particular regularly.

    Is this a known problem that anyone else has had? Is there a fix that has been posted anywhere?

    I have completely deleted the account and added it back. I've also changed the sync settings.

    And, yes, I have it set so that it should appear in the Hub.

    Posted via CB10

    [edit - should be 2226]
    08-01-15 07:02 AM
  2. XxWile_E_CoyotexX's Avatar
    That's weird. Just for fun, remove it again, hard reset, add it again, and hard reset.

    How did you update? OTA from carrier, non-destructive via sacchies/Darcys, or auto loader. If anything other than autoloader, then you may want to consider the autoloader.

    Posted via  Z30 (OS 10.3.2.2339)
    08-01-15 09:08 PM
  3. Tim Heard's Avatar
    The update was a push from AT&T.

    It took forever to re-sync all my emails. I'm not much interested in going through it all over again.

    Posted via CB10
    08-01-15 09:26 PM

Similar Threads

  1. Android apps for BlackBerry z3
    By Sudip Sengupta1 in forum BlackBerry Z3
    Replies: 6
    Last Post: 08-21-15, 12:02 AM
  2. When is BlackBerry going to fix BB Link?
    By C-S-R in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 08-12-15, 05:17 PM
  3. BlackBerry App Roundup for August 1st, 2015
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-15, 07:00 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-01-15, 03:37 AM
  5. 10.3.1 Autoloader for Z3 STJ100-1?
    By Lotster in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-01-15, 02:29 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD