10-21-13 05:26 PM
60 123
tools
  1. paranoidjack's Avatar
    From within BlackBerry World, swipe down from the top, hit Settings, then General Settings, and "Refresh BlackBerry World".

    Posted via CB10
    Thanks, this allowed me to reinstall. Glad to hear yours are working, but mine won't load any notifications...just spins that circle....
    10-20-13 02:05 PM
  2. eldricho's Avatar
    Looks like it was a error on FaceBook's side maybe? No working out of the blue, no action taken

    Posted via CB10
    10-20-13 02:19 PM
  3. aversfeld@hotmail.co.uk's Avatar
    I had done a number restarts but just started on its own

    Posted via CB10
    10-20-13 04:18 PM
  4. tickerguy's Avatar
    New problem since the recent app update. BlackBerry screwed this one up and I blasted them in a review on the app for it.
    Deanig_12 likes this.
    10-20-13 09:56 PM
  5. g33kphr33k's Avatar
    Facebook side though, not BlackBerry so no point in bashing them about it.

    Typed on and then corrected by my Z10. http://geekphreek.com
    10-21-13 02:08 AM
  6. talberry's Avatar
    Mine's alright now though! Just by itself

    Posted via CB10
    10-21-13 06:58 AM
  7. Deanig_12's Avatar
    Facebook side though, not BlackBerry so no point in bashing them about it.

    Typed on and then corrected by my Z10. Geek Phreek's Geek Shack • Not nerds, definintely not nerdy!
    facebook side? havent i read sum were in the forums that blackberry had to make the app for bb10 because fb could not be botherd?
    10-21-13 07:03 AM
  8. Net_Surfer's Avatar
    I had that same issue with my Z10 after updating Facebook to the most recent version. To resolve the issue, I logged out of Facebook and then restarted the Z10, logged back into Facebook and once the Hub was restarted everything is ok. I thought that was very strange!
    10-21-13 11:22 AM
  9. gg bb's Avatar
    If you put down your phone for one minute, turn on the radio or TV news channel - you will here its a problem with facebook site.

    ( 1 x shift ) !~ /^1?$|^(11+?)\1+$/
    10-21-13 11:28 AM
  10. joz292's Avatar
    It wasn't working for me for a couple of days after the app update, i.e. messages and notifications won't appear in Hub.

    I restarted the Z10 today and it seems to have come back to life and everything is fine again.

    Posted via CB10
    10-21-13 05:26 PM
60 123

Similar Threads

  1. How to fix any Android app dependent on Google Maps API and make maps working
    By moneytoo in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 732
    Last Post: 10-13-16, 12:08 PM
  2. Should I load a 10.2 leak
    By Monrieach7 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 42
    Last Post: 10-21-13, 10:09 AM
  3. Lineup of Legends (Photos)
    By higherdestiny in forum BlackBerry Z10
    Replies: 19
    Last Post: 10-20-13, 11:04 PM
  4. Manually program BB10 device to set MDN and MSID?
    By onlinespending in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-20-13, 12:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD