1. Numero12's Avatar
    Hi guys,

    I having issues with my Z30 browser. As You can see on attached image, when I use search engines and browse for images the only thing I see is "?" icons....

    That also happens with twitter clients (Native and Blaq)

    BlackBerry Z30 - OS 10.3.1.2582
    03-30-15 04:13 PM
  2. Richard Buckley's Avatar
    Can't see any attachments. If you're posting with CB10 you have to give it shared files access permission.

    Z10STL100-3/10.3.1.2576
    03-30-15 04:37 PM
  3. Numero12's Avatar
    This is the attachment ;-)

    BB10 Browser Issues-img_20150330_150838.png

    Over Wi Fi everything works and display OK, but on mobile data I see those "?" icons...

    BlackBerry Z30 - OS 10.3.1.2582
    03-30-15 04:41 PM
  4. Niallac's Avatar
    How long have you had your Z30?
    How long have you had your existing data plan and SIM?
    Have you updated your OS, browser, or changed any configuration options?

    Looks to me like the phone is struggling to get sufficient bandwidth or connection stability on cellular data. Try going to speedtest.net or similar whilst on cellular data, and check your connection speed and latency (ping times).

    Posted via the CrackBerry App for Android
    03-30-15 05:13 PM
  5. huungryshark's Avatar
    Speedtest.net with 10.3.1? Doesn't it need flash?


    Posted via CB10
    03-30-15 05:18 PM
  6. Numero12's Avatar
    Niallac my Z30 has 11 months of use and is in perfect condition. I have an unlimited data plan over 4G.
    Maybe I'll should replace my SIM card? ...
    Cause I didn't change any configuration options.


    BlackBerry Z30 - OS 10.3.1.2582
    03-30-15 05:41 PM
  7. Numero12's Avatar
    This is the speed test over data plan with my Z30 (Wi-Fi disconnected)


    BB10 Browser Issues-img_20150330_164352.png

    BlackBerry Z30 - OS 10.3.1.2582
    03-30-15 05:44 PM

Similar Threads

  1. WHY oh WHY is BB10 Contacts Still JUNK..??
    By steakman911 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 33
    Last Post: 12-02-15, 11:08 AM
  2. temperature issue
    By Shahadat Hossain2 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 04-14-15, 07:57 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: 04-01-15, 10:59 AM
  4. Help with browser search engine
    By spikesolie in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 03-31-15, 11:21 AM
  5. Issue with Browser
    By anikelaiya in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 03-30-15, 06:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD