1. doubleup4life's Avatar
    After numerous restarts, the browser still doesn't load the page, then closes. Anyone else had those issues? I've been on Z30STA100-2/10.3.1.2726 for quite a while.

    Posted via CB10
    05-21-15 07:10 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    a reboot hasn't helped?
    05-21-15 07:19 AM
  3. doubleup4life's Avatar
    Over 10 reboots... still the same

    Posted via CB10
    05-21-15 07:23 AM
  4. shorski's Avatar
    Have you also tried clearing History, cookies and other data from the browser?

    Keep Calm and Berry On..........
    05-21-15 07:25 AM
  5. unical's Avatar
    Try to hold vol+ and vol- (both) keys simultaneously until you see BlackBerry logo on your screen.. phone will restart and all should be fine (hopefully)

    Posted via CB10
    05-21-15 07:38 AM
  6. doubleup4life's Avatar
    Tried volume buttons endlessly, the browser hangs then closes within seconds and it's unresponsive so I can't toggle the cookies and history options.

    Posted via CB10
    05-21-15 07:51 AM
  7. Daanisawesome's Avatar
    Is it a specific website that is not working for you? Or any website

    Posted via CB10
    05-21-15 08:28 AM
  8. ppeters914's Avatar
    Is it a specific website that is not working for you? Or any website

    Posted via CB10
    OP cannot open browser, period. No websites or URLs involved.

    Isn't the browser baked into the OS? If yes, perhaps reloading the Core using Sachesi or DBBT will fix it.

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.2.680
    05-21-15 08:40 AM
  9. jope28's Avatar
    Looks like reloading the OS might be your best bet.

    [Hopefully NOT edited by admin to be fair lol. ] Frosty White Q10/10.3.2.680 CB10
    05-21-15 08:52 PM
  10. BBZ10wannabe's Avatar
    Have you tried some of the other browsers to see if the problem is the specific browser? There is a flash enabled browser you can use or you can try web splitter etc. It might be good to zero in on the issue further and give you a potential work around in the mean time.

    Posted via CB10
    05-21-15 09:00 PM
  11. shorski's Avatar
    You can try reloading the browser bar with sachesi. That should resolve the issue.

    Keep Calm and Berry On..........
    05-21-15 10:55 PM

Similar Threads

  1. How to default Google Search in BlackBerry Browser
    By asghardgr811 in forum Ask a Question
    Replies: 6
    Last Post: 07-07-15, 09:21 PM
  2. Is there an easy way to access tabs while on the browser?
    By Qaddafi in forum BlackBerry Classic
    Replies: 16
    Last Post: 05-23-15, 02:32 PM
  3. Facebook for BB10 issues
    By mayfox in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-23-15, 06:35 AM
  4. Can't delete from browser
    By Tasha Fletcher in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 05-21-15, 05:19 PM
  5. Downloads Via Stock Browsers Not Completing!
    By Matrix_Adi in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 05-20-15, 09:31 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD