1. crazeee4u's Avatar
    I installed the leak 10.2.0.1743 a week or two ago and everything was great! However the last 2 days my auto focus on my camera isn't working. I'm not sure what happened because I didn't change anything in my phone. I'm using the z10 stl3.
    I saw that for the newest leak people were advised to side load the camera but my auto focus was working before so I don't want to side load if someone has a different solution.

    Thanks!

    Posted via CB10
    10-01-13 12:53 PM
  2. frfghtr's Avatar
    I think the side load was for Face Recognition that appeared in a diiferent leak.

    Maybe try a hard reset. Hold down both volume buttons till the screen goes blank.

    What are to trying to shoot?

    Auto focus struggles with lack of contrast.
    10-01-13 12:59 PM
  3. crazeee4u's Avatar
    I've tried to focus on many things such as food pictures as well as just text from my textbook. It just isn't working. I'll try a hard reset though.

    Posted via CB10
    10-01-13 01:42 PM
  4. crazeee4u's Avatar
    Hard reset was no dice

    Posted via CB10
    10-01-13 07:48 PM

Similar Threads

  1. Will Email/Internet work if BB goes under?
    By aussie99 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 21
    Last Post: 10-15-13, 11:23 PM
  2. LED Light Doesnt Work
    By Souzanna Thornton in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 16
    Last Post: 10-05-13, 05:29 AM
  3. Can I Have Multiple Work Profiles at same time
    By nward2010 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-13, 09:11 PM
  4. BlackBerry 10,NATO, Various High Level Governments, not good enough for John Public???
    By crackbrry fan in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 26
    Last Post: 10-01-13, 05:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD