1. harvestlawns's Avatar
    Anyone seen this before when searching for an email? I'm on 1791 leak...
    Anyone seen this error when searching email?-img_00006416.png

    Posted via CB10
    10-18-13 06:14 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Usually only when I have a crappy connection, so not often.
    10-18-13 08:50 PM
  3. russmov's Avatar
    No I've never seen that before.
    10-18-13 09:30 PM
  4. harvestlawns's Avatar
    Connection is ok, and it is only for some threads. Can't figure it out. I guess I'll remove this exchange account and bring it back and see what happens. Hate to re-index my "forever" email though..

    Posted via CB10
    10-19-13 06:49 AM
  5. chiphazard's Avatar
    That looks like a browser error inside the email. Bad URL,s referenced anywhere in thread?

    BlackBerry Since 2006. Z10 Rogers, Halifax NS
    10-19-13 07:03 AM
  6. harvestlawns's Avatar
    Nope. No url reference. Text email only. All emails from that particular sender have same message. However, I can see the info when I look at my reply email to them that contains the forwarded message. Weird.

    Posted via CB10
    10-19-13 01:46 PM

Similar Threads

  1. Anyone else won a trip to attend the f1 in Austin?
    By mudy in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 10-21-13, 08:03 PM
  2. "Couldn't Load Photos" error message on Facebook app?!?
    By jamesharmeling in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 34
    Last Post: 10-19-13, 10:49 PM
  3. Replies: 12
    Last Post: 10-18-13, 07:30 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 10-18-13, 04:30 PM
  5. Since Halloween Is Approaching I Give You This Thread
    By Mr. Marco in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-13, 01:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD