03-16-15 02:31 AM
117 ... 345
tools
  1. battlewind's Avatar
    I am worry about 10.3.1.1565 so I skip it and updated to 10.3.1.2558 from 10.3.0.1418 by Sachesi yesterday.
    2558 solves All problems (no charge,no signal,no camera,lag) and works fine!
    I am very satisfied this version.
    03-15-15 01:57 AM
  2. cvnc's Avatar
    Hey all, just wanted to chime and say that I used the autoloader to upgrade to 10.3.1.2558 and I'm having none of the previous issues. I'll definitely report back in after a couple of days of usage but getting signal + charging with no lag is very promising
    anon(8080272) likes this.
    03-15-15 08:42 AM
  3. imthuong's Avatar
    Hi all, I'm here to confirm to all you guy that our problems has gone with 10.3.1.2558 update. Come here with me, I have just used autoload to update because OTA version haven't released yet.

    Posted via CB10
    anon(8080272) likes this.
    03-15-15 11:00 AM
  4. anon(8080272)'s Avatar
    Hey all, just wanted to chime and say that I used the autoloader to upgrade to 10.3.1.2558 and I'm having none of the previous issues. I'll definitely report back in after a couple of days of usage but getting signal + charging with no lag is very promising
    Hi all, I'm here to confirm to all you guy that our problems has gone with 10.3.1.2558 update. Come here with me, I have just used autoload to update because OTA version haven't released yet.

    Posted via CB10
    Thanks so much gents. I'll give it a try tonight! I will let you know how it goes.
    03-15-15 03:51 PM
  5. anon(8080272)'s Avatar
    Actually, I chickened out. I'm doing okay with 10.2.1, and I'll stick with it until there's something official pushed by my carrier (not that last official push was any good ... but ya know, I hope BB learned from its huge mistakes ... ).
    03-15-15 05:12 PM
  6. Warios's Avatar
    After update to latest 10.3 today i start charge my phone on 20% , doesent work!
    Hard reboot and it stars charging again !?

    Posted via CB10
    03-15-15 05:52 PM
  7. bhrhr77's Avatar
    I just installed 10.3.1.2558 on my z10 and everything is working perfect. Like a new phone. None of the problems that I had with 10.3. 1 1565.
    I didn't wait until official OTA in my country. So for me everything works great now. Glad that I can finally use 10.3.1
    anon(8080272) likes this.
    03-15-15 05:58 PM
  8. anon(8080272)'s Avatar
    After update to latest 10.3 today i start charge my phone on 20% , doesent work!
    Hard reboot and it stars charging again !?

    Posted via CB10
    How did you do the update? Autoloader, sachesi, or OTA / Blackberry Link?
    03-15-15 05:58 PM
  9. anon(8080272)'s Avatar
    Changed my mind ... going for it ...

    After OS 10.3.1 Q10 won't charge, mobile won't connect.-sachesi.png
    03-15-15 06:00 PM
  10. bhrhr77's Avatar
    Changed my mind ... going for it ...

    Click image for larger version. 

Name:	Sachesi.png 
Views:	216 
Size:	17.8 KB 
ID:	341394
    Good for you. I'm pretty sure you will get it worked. Good luck. Let us know how it works for you.
    03-15-15 06:02 PM
  11. anon(8080272)'s Avatar
    I just installed 10.3.1.2558 on my z10 and everything is working perfect. Like a new phone. None of the problems that I had with 10.3. 1 1565.
    I didn't wait until official OTA in my country. So for me everything works great now. Glad that I can finally use 10.3.1
    Which version of Z10 do you have?

    My Q10 is the SQN100-1.
    03-15-15 06:11 PM
  12. bhrhr77's Avatar
    Which version of Z10 do you have?

    My Q10 is the SQN100-1.
    STL 100-2
    03-15-15 06:15 PM
  13. cvnc's Avatar
    So I've had it the latest update on my phone now overnight, battery drain is no worse than before and everything is running great!

    Posted via CB10
    03-15-15 07:11 PM
  14. imthuong's Avatar
    After OS 10.3.1 Q10 won't charge, mobile won't connect.-img_20150316_074623.png


    Posted via CB10
    anon(8080272) likes this.
    03-15-15 07:47 PM
  15. anon(8080272)'s Avatar
    Eureka! Everything works!!! Thank you imthuong!!!

    After OS 10.3.1 Q10 won't charge, mobile won't connect.-img_20150315_185330.png

    Q10 SQN100-1- OS 10.3.1.2558 ... on its 3rd keyboard.
    03-15-15 08:54 PM
  16. imthuong's Avatar
    So this topic should close. Goodbye to all you. Have a nice time with your Blackberry.

    Posted via CB10
    John Garabadian likes this.
    03-16-15 01:07 AM
  17. Warios's Avatar
    How did you do the update? Autoloader, sachesi, or OTA / Blackberry Link?

    OTA
    03-16-15 02:31 AM
117 ... 345

Similar Threads

  1. 10.3.1 on unlocked Passport on Rogers
    By BBRY101 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 17
    Last Post: 02-20-15, 01:32 PM
  2. Can I roll out from 10.3 leak to 10.2 official in Z3?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-20-15, 10:00 AM
  3. When is the official release for 10.3.1 coming out in India?
    By Siddharth Mitra in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 02-20-15, 09:11 AM
  4. Why is the new BlackBerry update 10.3.1 taking a VERY long time?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-15, 08:35 AM
  5. How is the camera after the new 10.3.1 update?
    By chobits in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-15, 08:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD