1. JamieWilson01's Avatar
    Can anyone shed some light on how the hub usage can be over 100%.
    As you see by the graph my battery discharges rapidly after 8pm. I wasn't actually using it at all between 8pm to 11pm had no applications open and signal strength was excellent.
    I know this shouldn't be related but I did install this OS using sachesi upgrade method with the Vodafone UK release and it took forever to install from 8pm to 9.45pm could this be related as i'm having this same battery drain issue between the same times every evening.

    Abnormal Hub battery usage?-img_00000148.png
    Abnormal Hub battery usage?-img_00000147.png
    Abnormal Hub battery usage?-img_00000149.png

    Posted from Scotland while really stoned on Z10STL100-2/10.2.0.1803
    11-11-13 05:30 PM
  2. qbnkelt's Avatar
    Other than having something updating at that time every night it might be the OS you loaded. Something is obviously going rogue, not to belabour the obvious.
    JamieWilson01 likes this.
    11-13-13 02:20 PM
  3. JamieWilson01's Avatar
    Thanks. I reckon it's probably the OS loading that caused it. Which is a pain in the *** because my carrier released the OS pretty much as soon as i'd updated. Patience is a virtue indeed.
    Now my dilemma is do I reload the OS or wait in hope for the controversial berry insider to post the Z versions. Anyway thanks for trying to help.

    Posted from Scotland while really stoned on Z10STL100-2/10.2.0.1803
    11-13-13 03:45 PM
  4. qbnkelt's Avatar
    I would reload myself simply because you've got something going on that is questionable. I say this for the sake of fixing it soon, not out of distrust for Berry Insider who's a lovely person!
    11-13-13 03:47 PM

Similar Threads

  1. Can I have a High capacity battery instead of the original one?
    By Kamlekar Venkateshwar in forum BlackBerry Torch Series
    Replies: 12
    Last Post: 11-12-13, 10:51 AM
  2. Replies: 17
    Last Post: 11-12-13, 10:21 AM
  3. Call Log issue with battery
    By yanco in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-13, 05:36 PM
  4. Hub completely deleted
    By keith1000 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 6
    Last Post: 11-11-13, 05:17 PM
  5. Battery Lover bug
    By Tahan Alberto in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-13, 09:05 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD