02-24-17 05:15 PM
37 12
tools
  1. MasterGoa's Avatar
    Improvements in battery life that is already ridiculous, few bugs corrected.

    I am not sure where to report bugs but one remains:
    In the Phone section ¨> Contacts, if I put in a name that has NO hits, the remote search button is inactive.
    If I do have a hit but looking for others, the remote search button works fine.
    Remote search also works fine from Contacts section.

    Cheers!
    01-27-17 12:23 PM
  2. zocster's Avatar
    That is good to hear. I'm not having that issue with contacts on a fresh load, may be give it time to sync and hard reboot.

    Improvements in battery life that is already ridiculous, few bugs corrected.

    I am not sure where to report bugs but one remains:
    In the Phone section ¨> Contacts, if I put in a name that has NO hits, the remote search button is inactive.
    If I do have a hit but looking for others, the remote search button works fine.
    Remote search also works fine from Contacts section.

    Cheers!
    01-27-17 12:29 PM
  3. Slash82's Avatar
    Installed this version on my Passport SE.
    I love it so far, the UI feels to be so smooth - Hub scrolling is way "softer".
    And the "double caps problem" is gone!

    I love it!
    Let's see if I can see some improvements on battery life.
    01-27-17 01:42 PM
  4. Since2007's Avatar
    I installed it yesterday. Only bug so far is when I start composing a new email, the "To" field is not active, I need to touch the field before I can type the name I want to email. Very annoying.

    Posted via CB10
    01-27-17 07:41 PM
  5. turfman's Avatar
    Maybe it's my imagination , but 10.3.3, seems to have finally corrected to quiet notification issue from way back. I used the work around of Audacity and increased the DB of some sound files that I used for notifications. And now after upgrade they are very loud and I had too change them back, not a big issue just a surprise that it is nice to see resolved. Q10 btw
    01-27-17 07:42 PM
  6. Kot Prada's Avatar
    Great. I've already used autoloader and lost all data on phone -.-
    01-28-17 07:20 AM
  7. Halifax Guy's Avatar
    Maybe it's my imagination , but 10.3.3, seems to have finally corrected to quiet notification issue from way back. I used the work around of Audacity and increased the DB of some sound files that I used for notifications. And now after upgrade they are very loud and I had too change them back, not a big issue just a surprise that it is nice to see resolved. Q10 btw
    If more people can verify this fact, that would convince me to do the upgrade.

    Posted using a Q10, 10.3.2.2474.
    01-28-17 08:13 AM
  8. ryder55's Avatar
    One issue I'm noticing after the update is that nfc keeps turning on after the phone restarts and there's also a reset of my notification settings.

    Posted via CB10
    01-29-17 06:59 PM
  9. cduke66's Avatar
    Bell pushing out 10.3.3 in Ontario. Just received.

    Posted via CB10
    01-30-17 11:35 PM
  10. Greg Fong's Avatar
    I got an "Update Interrupted " message when I tried to load 10.3.3.1463 .

    I retried 3 times with no success. I had to delete almost everything to find enough room for the update to even work. I now have a device storage so most full message.
    I have 17% of 13 gigs free.

    Posted via CB10
    01-31-17 05:27 AM
  11. itsnotaboutart's Avatar
    I got an "Update Interrupted " message when I tried to load 10.3.3.1463
    I used to get those messages when trying to install an update on my old Q5. I found the easiest way around it was to upgrade via BlackBerry Link. I don't think doing via Link relies on the device's storage space.

    Posted via CB10
    01-31-17 06:50 AM
  12. Richard Buckley's Avatar
    Installed this morning. Everything seems fine so far.
    01-31-17 08:37 AM
  13. Since2007's Avatar
    Is anyone else experiencing the "To" field not active when composing a new email?

    Posted via CB10
    01-31-17 09:59 AM
  14. Richard Buckley's Avatar
    Is anyone else experiencing the "To" field not active when composing a new email?

    Posted via CB10
    Yes, I am. Now that I've seen it I kinda like it. I don't always use the to field because I handle a lot of wide distribution email. So I can see a benefit. Have you looked for a control option for it?

    LeapSTR100-2/10.3.3.2205
    01-31-17 03:30 PM
  15. The Commander's Avatar
    One issue I'm noticing after the update is that nfc keeps turning on after the phone restarts and there's also a reset of my notification settings.

    Posted via CB10
    Finish the setup process and you will be good
    01-31-17 04:05 PM
  16. lou2969's Avatar
    Just got the notification from Bell
    Better back-up. Before I install the new one


    Posted via CB10
    01-31-17 05:38 PM
  17. Makaveli@Beta's Avatar
    Any of you seeing flickering in the hub with this build.

    My Rogers phones does it and the Bell bb10 at work also show it same software build.


     Z30 STA100-5/10.3.3.1463
    02-01-17 12:31 PM
  18. rtang1007's Avatar
    Mine on Telus got the same build with the same issue - flickering in the hub. Very annoying! Did a hard reboot and reset Hub but it doesn't help!!!
    02-01-17 12:59 PM
  19. BioDave1955's Avatar
    I just got mine as well. Still working through things to see if anything has changed for the better.
    02-01-17 01:22 PM
  20. BioDave1955's Avatar
    Any of you seeing flickering in the hub with this build.

    My Rogers phones does it and the Bell bb10 at work also show it same software build.


     Z30 STA100-5/10.3.3.1463
    From other threads, if you have Face10, you need to uninstall and re-install to fix the hub flickering.
    02-01-17 01:23 PM
  21. Makaveli@Beta's Avatar
    I will give that a try I figure a security wipe would have been good enough but I did restore the data and I do have face 10.


     Z30 STA100-5/10.3.3.1463
    02-01-17 04:08 PM
  22. turfman's Avatar
    Don't have face 10 no flicker here
    02-01-17 06:06 PM
  23. Greg Fong's Avatar
    Link failed on me. I have a Z30 I haven't used Link for a couple of years. I also am not familiar with the upgrade process through link. I have plenty of space on the phone. This is so strange. There are no other apps running during the update.

    Posted via CB10
    02-01-17 06:19 PM
  24. deltact's Avatar
    Any issues with Enterprise Activesync accounts, or any other access to corporate resources through BES?

    Posted via CB10 on my Passport
    02-01-17 07:26 PM
  25. Makaveli@Beta's Avatar
    Reinstalling face10 fixed thanks.



     Z30 STA100-5/10.3.3.1463
    02-01-17 09:03 PM
37 12

Similar Threads

  1. Q10: stay on pure 10.2.1 or update to 10.3.2/3?
    By iMasterus7 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 18
    Last Post: 02-08-17, 07:43 AM
  2. z10 stuck on 10.3.24...
    By PlayBook_QNX in forum BlackBerry Z10
    Replies: 15
    Last Post: 02-04-17, 08:37 PM
  3. Replies: 46
    Last Post: 02-02-17, 11:04 AM
  4. Q10 no update relase to 10.3.3?
    By K Ts in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-17, 04:10 PM
  5. How install windows 10 mobile on a passport?
    By franqueb in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-27-17, 02:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD