1. awakerman's Avatar
    Try play o video in the browser.
    After the play, even if you stop the video, the scrolling become laggy and choppy. Only a restart of the browser smooth the things up. This is another bug that exists ages now from the beginning of the 10.3.1 and BlackBerry doesn't give any attention...

    Posted via CB10
    05-02-15 04:22 AM
  2. baarn's Avatar
    Annoying as it may be, we don't need another moan thread about it from you:

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1000482
    05-02-15 07:02 AM
  3. awakerman's Avatar
    Annoying as it may be, we don't need another moan thread about it from you:

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1000482
    If you have to say something about the topic, say it, otherwise we don't need an other useless reply from you, thank you.

    Posted via CB10
    05-02-15 07:53 AM
  4. itzJustMeh's Avatar
    If you have to say something about the topic, say it, otherwise we don't need an other useless reply from you, thank you.

    Posted via CB10
    He only pointed you to another thread you already have on this issue.

    Either way, can you give us an example of a website where this issue occurs?
    05-02-15 08:01 AM
  5. awakerman's Avatar
    He only pointed you to another thread you already have on this issue.

    Either way, can you give us an example of a website where this issue occurs?
    I asked the mods to transfer the original topic to this section as you can see from my last post there, but it never happened.
    It's not a passport specific problem.
    This happens in every site that contains o video, try this for an example http://www.opeth.com/home/videos/off...orcelain-heart and see the difference before and after video playback..

    Posted via CB10
    05-02-15 08:12 AM
  6. itzJustMeh's Avatar
    I see absolutely no lag on my Z10, even when video is running. Also, I haven't been using any leaks on this device
    05-02-15 08:59 AM
  7. conite's Avatar
    No issue here.

    Z30STA100-5/10.3.2.500
    05-02-15 09:19 AM
  8. awakerman's Avatar
    https://m.youtube.com/channel/UCLnFGgerRGKlId9uo7dRpIw
    Try this, you don't notice any difference in scrolling before and after video playback?
    This is very strange, I tested 4 different BlackBerry devices, 2 z30,1 z10, passport and always the problem occurs..

    Posted via CB10
    05-02-15 09:35 AM
  9. conite's Avatar
    https://m.youtube.com/channel/UCLnFGgerRGKlId9uo7dRpIw
    Try this, you don't notice any difference in scrolling before and after video playback?
    This is very strange, I tested 4 different BlackBerry devices, 2 z30,1 z10, passport and always the problem occurs..

    Posted via CB10
    Sorry. I can't replicate your problem.

    Z30STA100-5/10.3.2.500
    05-02-15 09:38 AM
  10. Richard Buckley's Avatar
    No lag on my Z10LE either.

    Z10STL100-3/10.3.1.2708 SR 10.3.1.1865
    05-02-15 09:41 AM

Similar Threads

  1. No more 4g lte verizon 10.3.1
    By Umass021 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 06-14-15, 03:36 PM
  2. How can I downgrade my Blackberry Q10 10.3.1.1779?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-15, 12:00 PM
  3. 10.3.1.2744
    By mrbnice in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-15, 06:05 PM
  4. 10.3.1.2744 Blitz update for Passport
    By Wissam Karaky in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-15, 04:13 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD