1. kraski's Avatar
    That's the latest OS on my unlocked Passport. And that's the message I get for multiple accounts in the hub, once a day. Somewhere in the vicinity of 8PM EDT, all my accounts show that. A restart fixes it, Since that wasn't an issue for 10.3.0 and I actually had two updates when I got my phone back from getting the screen replaced (I'm a klutz.), I'm not sure if the bug showed up in 1585 or 1779. It happens about the same time every day, I've input the passwords several times, with no change in behavior.

    1) Am I alone in experiencing this?

    2) Is there a fix?
    03-30-15 10:07 AM
  2. trinichindian's Avatar
    That's the latest OS on my unlocked Passport. And that's the message I get for multiple accounts in the hub, once a day. Somewhere in the vicinity of 8PM EDT, all my accounts show that. A restart fixes it, Since that wasn't an issue for 10.3.0 and I actually had two updates when I got my phone back from getting the screen replaced (I'm a klutz.), I'm not sure if the bug showed up in 1585 or 1779. It happens about the same time every day, I've input the passwords several times, with no change in behavior.

    1) Am I alone in experiencing this?

    2) Is there a fix?
    Did you restore a backup recently?


    Zwiped from my Zed10/10.3.1
    03-30-15 10:12 AM
  3. daveycrocket's Avatar
    This happens to me with link on doing a restore or loading a new OS, I think that like yourself it didn't happen on e-mail accounts all one had to do was install the password. With the link issue I had to delete the account on the phone then reinstall via link, so just wondering if you were to uninstall the account completely then reinstall if this may work?
    03-30-15 10:16 AM
  4. conite's Avatar
    Check out this thread:

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1007931

    Z30STA100-5/10.3.2.281
    03-30-15 10:19 AM
  5. kraski's Avatar
    Did you restore a backup recently?


    Zwiped from my Zed10/10.3.1
    Yes, I did. Right after my two OS updates.
    03-30-15 12:23 PM
  6. kraski's Avatar
    Check out this thread:

    Accounts Cleaner Utility. - BlackBerry Forums at CrackBerry.com

    Z30STA100-5/10.3.2.281
    Thanks. Waiting for the real version to update the AppWorld placeholder.
    03-30-15 12:34 PM
  7. trinichindian's Avatar
    Thanks. Waiting for the real version to update the AppWorld placeholder.
    Wow thanks for this info. The same thing happened to me after a full restore, and Insta10, kept bugging me for account password daily there after.

    I have recently updated to os 2708 via autoloader, so don t have the issue anymore, but this is good info.

    Zwiped from my Zed10/10.3.1
    03-30-15 01:44 PM

Similar Threads

  1. Update 10.3.1.1779 in India
    By Shahjad in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 04-05-15, 01:28 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 04-04-15, 01:25 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 03-30-15, 10:27 AM
  4. How to share contact om 10.3.1
    By OTCHRussell in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-30-15, 08:23 AM
  5. Monitor your data usage with the native data monitor function in BlackBerry 10.3.1
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-30-15, 05:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD