1. nick13b's Avatar
    Ooohhhh im hopping mad right now cause when I got my update from bell it broke my hub and now im gonna have to wipe and install a gosh darn leak! I cant text certain people anymore it just freezes and stutters and lags like its a darn android phone!! So yeah id try and live with the issues but my best homie is now untextable and her bbm doesnt work good cause she has a windows phone -.-

    Posted via R115-Aramis.
    03-16-15 12:33 AM
  2. Pdinos3's Avatar
    Ooohhhh im hopping mad right now cause when I got my update from bell it broke my hub and now im gonna have to wipe and install a gosh darn leak! I cant text certain people anymore it just freezes and stutters and lags like its a darn android phone!! So yeah id try and live with the issues but my best homie is now untextable and her bbm doesnt work good cause she has a windows phone -.-

    Posted via R115-Aramis.
    Have you tried a hard reset? Holding the volume keys down for about 20 seconds?

    Also. It's not a leak

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2558
    03-16-15 12:46 AM
  3. nick13b's Avatar
    Yes done it about 5 times now and doesnt fix it at all
    Like I said it seems pretty broken so im gonna have to find a leak of 10.3.1 that doesnt have issues with the hub and text messages freezing lol

    Posted via R115-Aramis.
    03-16-15 12:50 AM
  4. Pdinos3's Avatar
    Yes done it about 5 times now and doesnt fix it at all
    Like I said it seems pretty broken so im gonna have to find a leak of 10.3.1 that doesnt have issues with the hub and text messages freezing lol

    Posted via R115-Aramis.
    What device are you using? I suggest if you are going to use an autoloader, try the 2558 autoloader. And see the difference. I guarantee it won't break your hub.

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2558
    TrueKulcha likes this.
    03-16-15 01:02 AM
  5. satchit's Avatar
    After installing the bar files from 2558 , i am unable to open the phone icon , cant dial or even receive calls.
    how do i get the old files back ?
    03-16-15 02:04 AM
  6. mvpcrossxover's Avatar
    Options
    1. Change your background theme from back to white or vice versa.
    2. Plug the phone to your computer and open Link. Do a full backup and once the back up finishes, test texting.
    03-16-15 03:10 AM
  7. dabell-cc's Avatar
    I have been having EXACTLY this problem. Turned my Z10 from something I was fairly happy with into what feels like a useless brick.
    Any success you have rolling back to a previous version I'd love to hear about.
    03-21-15 01:37 AM
  8. nick13b's Avatar
    I have been having EXACTLY this problem. Turned my Z10 from something I was fairly happy with into what feels like a useless brick.
    Any success you have rolling back to a previous version I'd love to hear about.
    Lol youll never guessed how I fixed it!! So I deleted my text convos and the hub started working perfectly again how strange... and yes this is after over 20 hard resets and deleting all my android apps which I didnt need to do ugh

    Posted via R115-Aramis.
    03-21-15 07:21 PM
  9. D3C0D3R's Avatar
    I'm glad it fixed itself for you after you deleted the text convo's

    One technique I'd have suggested would have been to download the 10.3.1.2558 Blitz files and uncheck "only install newer files", so overwrite the current update. Fixed a number of issues with OTA updates for other users, including myself :P

    Praise be unto our Lord, Squircle | Passport SQW100-1/10.3.1.2558
    03-21-15 07:36 PM

Similar Threads

  1. 10.3.1.2558 Can't mute keyboard feedback
    By joecool1029 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 23
    Last Post: 03-18-15, 02:52 PM
  2. 10.3.1.634 problem
    By anishchowdary in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-15, 12:45 AM
  3. Debrick and Core 10.3.1.2558
    By AnthonyOmole in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-15, 12:41 AM
  4. Update for applications
    By Indoorcarp in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-15, 12:40 AM
  5. My blackberry classic spacebar seems loose, or am I just over analyzing?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-15, 12:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD