07-31-14 09:34 AM
30 12
tools
  1. skstrials's Avatar
    I just want to add that I am still having this issue with "Error 1: Internal".

    - it is not just Vevo, I have it on other videos as well.
    - The same video that gives me the "internal error" on Supertube plays normally on browser.

    Please send out a patch for the Error: 1 Internal issue. I am mostly satisfied with the Supertube.
    Last edited by skstrials; 07-21-14 at 12:08 AM.
    07-20-14 09:13 PM
  2. crazigee's Avatar
    I just want to add that I am still having this issue with "Error 1: Internal".

    - it is not just Vevo, I have it on otherr videos as well.
    - The same video that gives me the "internal error" on Supertube plays normally on browser.

    Please send out a patch for the Error: 1 Internal issue. I am mostly satisfied with the Supertube.
    He's working on it.

    This is something to do with YouTube not the app. The same videos played fine last week and this week they don't. So obviously YouTube made some sort of charge.

    I have confidence that Marco will get it sorted.

    Posted using my Z10 via CB10
    Last edited by crazigee; 07-21-14 at 04:47 AM.
    lildeimos likes this.
    07-20-14 11:22 PM
  3. lildeimos's Avatar
    thanks crazigee.
    Yesterday I sent the update with the fix for approval. If not today, it will available tomorrow I think.
    The update will only fix this error, many of the users suggestions I received and some new features will be published next time
    07-21-14 03:31 AM
  4. graylingboy's Avatar
    Seems to be playing up again after last week's fix.

    Posted via the Magic that is Z30
    lildeimos likes this.
    07-29-14 12:54 PM
  5. graylingboy's Avatar
    A re install fixed it a treat!

    Posted via the Magic that is Z30
    07-31-14 09:34 AM
30 12

Similar Threads

  1. Brand new PlayBook shows error message...
    By Someone7272 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 13
    Last Post: 08-09-14, 10:22 AM
  2. ActiveSync: PingCollisionDetected Error
    By towarisch in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 06-30-14, 04:33 AM
  3. Runtime error
    By Delvinci in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 06-27-14, 01:30 AM
  4. Playbook bridging with Bold, Error with Q10
    By mrskycar in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-14, 11:42 AM
  5. JVM error 517
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-14, 03:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD