09-08-14 02:28 PM
6,941 ... 4243444546 ...
tools
  1. rajbir01's Avatar
    I can send myself a snap successfully.

    Posted via CB10
    Nemory Studios likes this.
    01-05-14 08:08 PM
  2. Nemory Studios's Avatar
    I wanted to ask... Before when I had a little swing at this app there wasn't captions but them captions which u can make but won't be in the final image.. Are there captions now? Which stick and stay?

    Posted via CB10
    Yes. Captions work pretty damn good now.
    Official snap2chat - Native snapchat Client for BlackBerry 10 Beta Thread-img_20140106_101206.png

    Posted via CB10
    kb1234, cbosdell and Ranga_Matrix like this.
    01-05-14 08:12 PM
  3. ArmedHitman's Avatar
    Yes. Captions work pretty damn good now.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140106_101206.png 
Views:	790 
Size:	231.4 KB 
ID:	236353

    Posted via CB10
    Thanks man! For telling me captions work plus the snappy reply! No pun intended! Your The way devs should be!

    Posted via CB10
    Nemory Studios likes this.
    01-05-14 08:14 PM
  4. Nemory Studios's Avatar
    #2 is like the android app correct? That would good actually I think. I gave Nem the idea if creating custom snap chat groups so you can send to groups of people without having to select let's say your "friends" or " family " everytime

    Posted via CB10
    this feature should come next and should beat snapchat's way of sending to multiple people!
    01-05-14 08:25 PM
  5. xuhova's Avatar
    The app opens up fine for me but when I take a pic, I hear the shutter but I don't actually get a pic. I'm running 10.1.0.4200
    01-05-14 08:27 PM
  6. Nemory Studios's Avatar
    The app opens up fine for me but when I take a pic, I hear the shutter but I don't actually get a pic. I'm running 10.1.0.4200
    vweird. can you try BB10 Camera? try to go to settings > advanced. or is all your permissions for the app checked?
    01-05-14 08:31 PM
  7. Mr_Runningfromlife's Avatar
    All I get is retrying on the screen and I am logged out of my other snapchat account. Hope this gets fixed.
    01-05-14 08:39 PM
  8. Nemory Studios's Avatar
    All I get is retrying on the screen and I am logged out of my other snapchat account. Hope this gets fixed.
    try closing the app then reopen. this is common to users who installed previous versions before.
    01-05-14 08:44 PM
  9. RadioTech's Avatar
    Can you confirm? Can you send yourself a snap!

    Posted via CB10
    On my Z30 with 0.8.501, I get vibration and audible notifications but I am no longer getting notification in the HUB.
    01-05-14 08:51 PM
  10. Mr_Runningfromlife's Avatar
    I did and it didnt work
    01-05-14 08:59 PM
  11. rajbir01's Avatar
    I did and it didnt work
    Looks like it's an isolated incident as it is not happening here. When I sign in, I usually get the retrying message but I just close and reopen and it works.

    Posted via CB10
    01-05-14 09:19 PM
  12. xuhova's Avatar
    Yup. It was the permissions. Thank you so much!!!
    01-05-14 09:25 PM
  13. Mr_Runningfromlife's Avatar
    I tried multiple times. Its been an issue for me for a long time with previous versions. running the newest leak if thats any help
    01-05-14 09:36 PM
  14. Nemory Studios's Avatar
    NEXT UPDATE SHOULD MAKE IT FASTER!!!

    I'm working on making it much more faster!!! So stay tuned!
    kb1234, SirJes, cbosdell and 1 others like this.
    01-05-14 09:39 PM
  15. Nemory Studios's Avatar
    Yup. It was the permissions. Thank you so much!!!
    I guessed it right!! welcome
    kb1234 likes this.
    01-05-14 09:39 PM
  16. Nemory Studios's Avatar
    I tried multiple times. Its been an issue for me for a long time with previous versions. running the newest leak if thats any help
    hmmm... you're using 0.8.501? with all permissions allowed? and also connected to a stable connection? just to confirm can you try to go to Kelly Escape Web Portal to see if it opens up the site? because that's where the HTTP Requests comes through.
    01-05-14 09:41 PM
  17. Nemory Studios's Avatar
    On my Z30 with 0.8.501, I get vibration and audible notifications but I am no longer getting notification in the HUB.
    are your Hub Notifications Permissions checked?
    01-05-14 09:41 PM
  18. Mr_Runningfromlife's Avatar
    it works now. I had to log in and out multiple times to get it work. Thank you for your responding and your dedication to the app!
    01-05-14 09:46 PM
  19. Nemory Studios's Avatar
    it works now. I had to log in and out multiple times to get it work. Thank you for your responding and your dedication to the app!
    I'm gad it now worked!!!!!!! thanks man and welcome too.
    01-05-14 10:00 PM
  20. jackxz's Avatar
    Getting the retrying again, ugh it was working for like a day

    Posted via CB10
    01-05-14 10:06 PM
  21. BryanVilla's Avatar
    I can't see snaps in full screen anymore On my Q10 I only see them partially It's like a step back.

    Life Through a BlackBerry Lens, Photography BBM Channel C000EE502
    01-05-14 10:16 PM
  22. Nemory Studios's Avatar
    I can't see snaps in full screen anymore On my Q10 I only see them partially It's like a step back.

    Life Through a BlackBerry Lens, Photography BBM Channel C000EE502
    in the feeds tab. tap menu > options > there's an option on how you want the aspect ratio for the snap photo try setting it to Fit or Fill
    01-05-14 11:09 PM
  23. Nemory Studios's Avatar
    Getting the retrying again, ugh it was working for like a day

    Posted via CB10
    I hope the next version will not cause anymore hiccups.. just try some workarounds.. close and reopen.
    coloibarra and Ranga_Matrix like this.
    01-05-14 11:11 PM
  24. JAS0NB0URNE's Avatar
    Nem0ry, many thanks for your hard work and dedication to perfecting this app and including the CB community to help you.

    Posted with my ?Q10 running 10.2.1.1925.
    coloibarra likes this.
    01-05-14 11:19 PM
  25. ArmedHitman's Avatar
    I found a couple of bugs.. but the app is great! I don't use that ****ty android port anymore -_-

    But here goes!

    Camera issues... if I take a pic it takes it but doesn't go to the next screen for edits etc so I take a pic and nothing happens! Just flash and nothing else.. and tried the bb10 camera mode too!

    Selecting pics has a issue too.. cannot pick most images probably due to incompatible with the app itself or something. Also long file names and pic file names with an _ don't work

    After send a snap flash suddenly comes on :s

    Double tap to reply doesn't work but don't really care about that!

    And when people take screen shots of your snap it doesn't tell you like the android port..

    Plus the times of the snaps is like 728383 days ago...

    Other than that! I love it! The captions are awesome and the fact u can add BBM emoticons is amazing! If I find anymore bugs I'll report back always love to help a Dev who's awesome

    Posted via CB10
    01-05-14 11:28 PM
6,941 ... 4243444546 ...

Similar Threads

  1. Quick look at BlackBerry Z30 & Note 3
    By R Field in forum BlackBerry Z30
    Replies: 22
    Last Post: 12-17-13, 06:09 PM
  2. Loving this wallpaper for my Q10
    By RafiqK in forum BlackBerry Q10
    Replies: 6
    Last Post: 12-16-13, 03:27 AM
  3. BlackBerry and Nike
    By Youssef7 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 12-15-13, 02:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD