1. 2speedy4u's Avatar
    So I reinstalled my os to try and get my camera working on my q5 and now I need to re-enter passwords for my account.

    Now with linked in it takes me to this type the characters screen and eventually just opens up a web browser like window, and I can never actually get the account connected. Is this something new Linkedin has added that is making it buggy? Man I'm going nuts with this stuff tonight and to top it off my camera still won't start!

    Posted via CB10
    04-18-14 10:25 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    Which OS did you load?
    How about loading a different camera bar to make it work?
    I use the 1259 bar and it seems to work with every OS so far.
    04-18-14 10:38 PM
  3. SlcCorrado's Avatar
    Just setup my LinkedIn account yesterday. Worked fine on Z10STL100-3/10.2.1.2273

    Post some screenshots
    04-18-14 10:48 PM
  4. 2speedy4u's Avatar
    Screenshots. Good idea!

    So after I enter my user name and password it takes me to this screen for its are you human test.


    Linkedin unable to setup account-img_20140418_233831.png

    Once I get passed that it takes me to like a web page login screen.



    Linkedin unable to setup account-img_20140418_233914.png

    I can login again but it does nothing to setup my account. Better yet the cancel button doesn't work and the only way I can get out of this la la land is to do a reboot.

    Somewhat unrelated can you tell me where I'd find a camera bar file?

    Man I want to like this phone but it's not making it easy.

    Posted via CB10
    04-18-14 11:43 PM
  5. 2speedy4u's Avatar
    I'm on 10.2.1.2102

    Posted via CB10
    04-18-14 11:46 PM
  6. SlcCorrado's Avatar
    It's a Q10, huh? The camera bars are scattered throughout the forums. Just search for camera.bar, it should pop up. As for the linkedin, I'm at a loss. Never seen that before. It looks like you're in the browser. I would just try deleting the app and reinstalling it. Bet that'll work
    2speedy4u and Nemzy like this.
    04-18-14 11:52 PM
  7. 2speedy4u's Avatar
    Good call in uninstalling and reinstalling the linkedin app. Now everything works fine.

    And as a bonus my camera started working today. Go figure... it's been a great day!


    Posted via CB10
    Nemzy likes this.
    04-19-14 10:27 PM
  8. anon6040766's Avatar
    Glad it's all working. Couldn't live without 500+ Connections...

    Posted with my BlackBerry Q10 on VZW from Philly
    04-19-14 10:37 PM
  9. SlcCorrado's Avatar
    Good call in uninstalling and reinstalling the linkedin app. Now everything works fine.

    And as a bonus my camera started working today. Go figure... it's been a great day!


    Posted via CB10
    Awesome man. Glad to hear it
    04-19-14 11:46 PM

Similar Threads

  1. Is there an app to monitor smartphone screentime usage?
    By BB10user07 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 1
    Last Post: 04-19-14, 03:49 AM
  2. A way to promote blackberry
    By Peter Burns in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 4
    Last Post: 04-19-14, 03:39 AM
  3. Allow BB7 apps to run on BB10
    By Coffee Shampoo in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 04-18-14, 06:04 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 04-18-14, 05:55 PM
  5. I need to scan in order to recover pictures from internal drive
    By Simon Phillips1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 04-18-14, 02:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD