1. beantownwindsorite's Avatar
    Is anyone else experiencing this:

    App stops working in background (texts come in, but no notifications-led, vibrate)

    When I go to app, it reboots (crashes) the system. It takes a while for the phone to start up.

    This is a problem, as this has caused me to miss important texts

    Any suggestions? I'm running official 10.2.1 Too bad, like to many things BlackBerry, potential is there, but not reliable.

    Posted via CB10

    Posted via CB10
    02-25-14 08:19 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    Hi you have posted this already haven;t you? I thought I read this already today?

    In any event, if you have questions about Hub++ got ot the thread in the apps forum and your questions will be answered by the dev. He follows that thread.
    02-25-14 08:25 PM
  3. beantownwindsorite's Avatar
    Guilty as charged. I thought this was the apps forum.

    Posted via CB10
    02-25-14 09:41 PM
  4. Akhter Rasool's Avatar
    For me it is, some times it work some times not at last I uninstalled

    Posted via CB10
    02-26-14 07:10 AM

Similar Threads

  1. Huge Issue - Need help!
    By Anadi Athaley in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 17
    Last Post: 03-03-14, 02:22 PM
  2. Multiple labels causing Gmail issues.
    By jvinp in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 9
    Last Post: 02-28-14, 08:51 PM
  3. "Download messages while roaming" issues
    By Blackberry_Boy in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 02-25-14, 08:16 PM
  4. Rotation issues.
    By Bold9780_white in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 02-25-14, 04:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD