1. non-vtec's Avatar
    Anyone else getting this message when trying to load the news feed? It's been happening more and more often with the past couple app updates from bbw.

    Posted via CB10
    10-19-14 07:35 AM
  2. nuff_said's Avatar
    Yes I'm also getting this. It's worked maybe once in the last few days.

    Posted via CB10
    10-19-14 08:04 AM
  3. non-vtec's Avatar
    strange....if I install the android version it works fine......come on blackberry.....get these big name apps working properly

    Posted via CB10
    10-19-14 09:07 AM
  4. der_mit's Avatar
    I had the same thing,
    I think the recent updates for Facebook app would work better if the old version was removed first.
    Here is what I did.

    I got my Facebook back.
    This is what I did.

    Logged out of the app.
    Deleted the app completely.
    Restarted the Z10.
    Re installed Facebook.
    Restarted the Z10 again for good measure.
    Logged in to Facebook app.
    The feed/stories are coming through.

    Cheers.

    Posted via CB10


    Give the app a bit of time to start updating the feeds.


    Posted via CB10
    10-19-14 10:13 AM
  5. non-vtec's Avatar
    Just tried that procedure....still not working
    Facebook not returning new results-img_20141019_120110.png

    Posted via CB10
    10-19-14 11:01 AM
  6. ssbtech's Avatar
    Yep, getting the same.

    I've uninstalled/reinstalled, rebooted, etc...

    And people wonder why BlackBerry is struggling....
    10-19-14 02:48 PM
  7. non-vtec's Avatar
    Does anyone have a older version of Facebook app? From maybe a couple versions ago?

    Current version is giving problems.


    Posted via CB10
    10-19-14 06:31 PM
  8. Carjackd's Avatar
    Does anyone have a older version of Facebook app? From maybe a couple versions ago?

    Current version is giving problems.


    Posted via CB10
    I'm sure you could use the Android version, although I personally love facebook mobile in my browser


    "Official International Accountant of the Peevishlicious Crew " via my Canadian Passport!!
    10-19-14 06:36 PM
  9. non-vtec's Avatar
    Just randomly the app started working for now......weird

    Posted via CB10
    10-20-14 07:30 AM
  10. k0sld's Avatar
    I removed the app, reinstalled. Still no luck, my BlackBerry is facebookless.
    10-20-14 03:19 PM
  11. k0sld's Avatar
    And just randomly mine started working again after about a 20 hour lapse.
    10-20-14 11:09 PM
  12. gkl's Avatar
    Mine just went down again. Anyone else?

    Coincidentally if was right after I installed the BBM Beta.
    10-21-14 07:48 PM
  13. gkl's Avatar
    Ugh...down for me again. Anyone else?
    10-27-14 01:37 PM
  14. GeoATL's Avatar
    Stopped working again this morning.

    Posted via CB10
    10-27-14 06:29 PM
  15. ssbtech's Avatar
    Stopped working for me again. Last post it's showing is from Sunday evening.
    Last Facebook hub notification was from yesterday (Monday) at 7pm.

    No, I won't use the web or Android version....
    10-28-14 01:04 PM
  16. dad2bandm's Avatar
    FYI... my desktop browser Facebook also had this issue today, so it may be Facebook related.

    Posted via CB10
    10-28-14 01:10 PM

Similar Threads

  1. BBM not working
    By Vic Rivera in forum General BBM Chat
    Replies: 9
    Last Post: 10-24-14, 09:03 AM
  2. Why is my system failing to load the OS 10.3.1.821 on Passport?
    By IndianTiwari in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 10-19-14, 03:07 PM
  3. Bought Z30 from a new Passport owner.
    By Oiram Asojonih in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-14, 10:03 AM
  4. FaceJam not working
    By jason.woodisgood in forum BlackBerry Passport
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-14, 08:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD