1. 007Storm's Avatar
    Hey folks anybody figure out a fix for opening up a Facebook notification from the hub. Extremely frustration pushing it like 5 times to get it open.

    Cheers!

    Posted via CB10
    03-07-14 12:31 PM
  2. laserx's Avatar
    Don't have this problem they open instantly from the hub for me.
    03-07-14 02:22 PM
  3. Bairdo's Avatar
    Yeah its ridiculously irritating.

    Posted via CB10
    03-07-14 02:32 PM
  4. 007Storm's Avatar
    Don't have this problem they open instantly from the hub for me.
    Consider yourself lucky!!! Lol
    03-07-14 03:49 PM
  5. Vio's Avatar
    he might be the only one
    03-07-14 07:09 PM
  6. kozyknockout's Avatar
    Did you try resetting your Hub? Five swipes diagonally from top right.

    Posted via CB10
    03-09-14 05:03 AM
  7. romjae's Avatar
    I had this problem too, resetting my z10 from the lock button cleared it up though.

    Posted via CB10
    03-09-14 05:20 AM
  8. endevour's Avatar
    The only solution that worked for me was to reenter my Facebook password in accounts (update password is the field I am talking about) and hit save.
    Did the trick for me

    Posted via CB10
    03-09-14 06:09 AM
  9. COPiSEN's Avatar
    Had that problem with a leak a while ago, when in the hub, create a new Facebook message, don't enter a recipient nor any message, just open and close it again. After you did that, fb will open from the hub for a while again until you will have to repeat the above steps.

    After being on Z10STL100-2/10.2.1.2141 the problem only occurred once or twice again. Hope it helps.

    Posted via CB10
    03-09-14 07:06 AM
  10. Jamescunni's Avatar
    I turned off notification in accounts then turned them on again haven't had issue since

    Posted via CB10
    03-09-14 07:15 AM
  11. kimoi's Avatar
    I have this too. I reset my phone, re entered the password in accounts. Reset the hub and often the 'create a new message' to a Facebook contact doesn't even show up. (same as the notification) I gave up and accepted this flaw, bit still hope this will be fixed in a future update. It looks like the connection between Facebook and the Hub is constantly lost.

    Posted with my Z10 via CB10
    007Storm likes this.
    03-09-14 07:31 AM
  12. LoganSix's Avatar
    I had this problem too, resetting my z10 from the lock button cleared it up though.

    Posted via CB10
    If you open Hub from the icon it clears it up.

    Posted from my Z30 using CB10
    03-09-14 11:29 AM
  13. eldricho's Avatar
    Yep, been living with this same problem for the past 3 months or so. Have tried every suggestions in this thread already.
    Annoying, but got accustomed to just opening the app lol

    Posted via CB10
    007Storm likes this.
    03-09-14 12:13 PM
  14. Marko M1's Avatar
    I have no idea what are you all talking about...
    I have problem with fb just won't load chat on some friends. Solution was to reset the phone, but now I can just stop app from device manager and restart it.

    Posted via CB10
    03-09-14 03:45 PM

Similar Threads

  1. Privacy groups to FaceBook : WhatsApp data are not eligible to advertising
    By Superfly_FR in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 7
    Last Post: 03-16-14, 12:47 AM
  2. Facebook events doubled
    By dominikd in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-14, 12:22 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-10-14, 11:49 AM
  4. Whine gets updated to version 1.4.6.6 - brings BBM integration, fixes and more
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-14, 08:12 AM
  5. ReadItNow! gets multi-selection support and bug fixes in latest update
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-14, 05:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD