1. slagman5's Avatar
    So, somewhere between the AT&T official 10.2.1 update or the SuperTube update, the extended search for it disappeared... Anyone else have this issue or know how to fix it??

    And yes, I've already tried uninstalling it and reinstalling it...

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    05-23-14 01:24 AM
  2. qbnkelt's Avatar
    wow never even heard of SuperTube....need to go find that.....

    official AT&T released quite a while back, are you sure it wasn't another app interfering with SuperTube?
    05-23-14 08:24 AM
  3. slagman5's Avatar
    wow never even heard of SuperTube....need to go find that.....

    official AT&T released quite a while back, are you sure it wasn't another app interfering with SuperTube?
    I'm trying to remember if I did a universal search for a video since the update, not sure, but I do think I did one after the supertube update which was before. And haven't really installed any apps since then, so don't think that's the issue...

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    05-23-14 08:38 AM
  4. kja123's Avatar
    Is Supertube activated in the settings for extended search?

    Posted via CB10
    05-25-14 08:46 AM
  5. lildeimos's Avatar
    I just tried to install it on a fresh OS and the extended search works fine here. Can't really tell why it is not working for you.
    05-25-14 09:34 AM
  6. slagman5's Avatar
    Is Supertube activated in the settings for extended search?

    Posted via CB10
    It normally is, but now it never shows up in the list for extended search...

    Something in my OS is all screwed up I think and is interfering with it. I think I'm going to uninstall Supertube, backup my phone, do a factory reset on it, restore the phone, then reinstall Supertube and see if that helps... Dammit, so much work... Especially redoing all of the Android apps...
    05-25-14 12:23 PM
  7. dragon77's Avatar
    It happened to me I also lost the ability of adding Web search in extended search

    I had to security wipe and start over for it to work again

    Dunno why that happened but it got sorted out
    05-25-14 12:29 PM
  8. nah.uhh's Avatar
    It normally is, but now it never shows up in the list for extended search...

    Something in my OS is all screwed up I think and is interfering with it. I think I'm going to uninstall Supertube, backup my phone, do a factory reset on it, restore the phone, then reinstall Supertube and see if that helps... Dammit, so much work... Especially redoing all of the Android apps...
    Toggle parental controls and try again
    05-25-14 12:59 PM
  9. slagman5's Avatar
    Toggle parental controls and try again
    Did nothing.

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    05-25-14 04:19 PM

Similar Threads

  1. Question about mic.....on z10
    By Ryan Kwan1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 32
    Last Post: 02-13-15, 11:51 PM
  2. Z30 STA100-5 Works with Tmobile USA?
    By chirayudave in forum BlackBerry Z30
    Replies: 19
    Last Post: 06-03-14, 08:55 AM
  3. Bright colors on 10.3 and concerns on battery life on pre-Q20 devices
    By brunolovesbrit in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 12
    Last Post: 05-24-14, 02:23 PM
  4. NO Android apps!
    By RocPlayr in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 4
    Last Post: 05-24-14, 04:38 AM
  5. You can now be notified on app updates in the latest version of BlackBerry Beta Zone
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-14, 03:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD