03-01-14 07:30 PM
73 123
tools
  1. bluesjr01's Avatar
    Anybody having problems with this app refreshing or having to be manually refreshed?

    Posted on my BlackBerry Q10, because I'm so Bloody Special.
    01-27-14 06:28 PM
  2. tmf06's Avatar
    I had this issue a couple of weeks ago. I deleted the app and reinstalled and it hasn't happened since (knock on wood) - running 10.2.1.1925.

    Posted via CB10
    01-27-14 06:34 PM
  3. bluetroll's Avatar
    i've stopped using beweather a few weeks ago.

    i find the blackberry weather app to be better.
    01-27-14 06:58 PM
  4. thurman's Avatar
    The native weather app just got a update.


    Z10 STL100-3 >>>>>>>>Leaks 1055, 1259, 1925
    01-27-14 07:04 PM
  5. 1raygin's Avatar
    I started having the refresh problem yesterday - thought it was just a random problem.
    01-27-14 07:08 PM
  6. bluesjr01's Avatar
    Thanks


    Posted on my BlackBerry Q10, because I'm so Bloody Special.
    01-27-14 08:53 PM
  7. AnimalPak200's Avatar
    Same here, had been running well until I installed that early-pushed Verizon 10.2.1 update a few days ago. Several other things seem a bit sluggish though so I'm not sure if the OTA update jacked things up in general.

    Posted via CB10
    01-27-14 09:11 PM
  8. chuckwalla's Avatar
    Yep acting kinda weird for a day or two. Wonder what's the issue.

    Posted via CB10
    01-27-14 09:55 PM
  9. Boo Boo Boy's Avatar
    I encountered the same problems starting today.
    01-27-14 10:16 PM
  10. Azensun's Avatar
    Mine has been acting up as well.

    So I uninstalled it then reinstalled it, and not much has changed. I cannot see the map to choose a weather station closest to my home. Also, the background animations (sun/clouds/rain, whatever) no longer show up, unless I close and reopen the app. It appears to be updating the temperature, though.
    Last edited by BBNewB5; 01-28-14 at 12:28 PM. Reason: clarification/update
    01-27-14 10:24 PM
  11. sam81's Avatar
    I monitor 8 locations all in different states in the US. Some update fine, some don't. It seems to be random as when I check this time 6 of 8 update fine, next time 3 of 8 and so on. Running an official ATT 10.1 OS for the record and the problem started Sunday sometime
    01-27-14 10:26 PM
  12. joeldf's Avatar
    The native weather app just got a update.


    Z10 STL100-3 >>>>>>>>Leaks 1055, 1259, 1925
    First I've heard of that.

    I've not seen an update.

    Posted via CB10
    01-28-14 12:38 AM
  13. trsbbs's Avatar
    Still having issues with info not refreshing . The app and the service is much worse then it has ever been.

    Thus is getting old.



    CB10 via Verizon Z10. 10.2.1.1925
    01-28-14 10:32 AM
  14. ralfyguy's Avatar
    I have the same problems. I wondered about that already. I reinstalled it but that didn't help. I thought it was just my phone and was gonna reinstall the OS.

    Posted via CB10
    01-28-14 12:24 PM
  15. Swamp55's Avatar
    Same problem here. I have eight cities stored, and every time I check the app 2 or 3 of them do not show the city name and show "0" for the temperature. (These include cities in Florida, so the temps are definitely not accurate!) It is seemingly random which cities are screwed up each time I check. Sometimes a manual refresh clears up the problem, but only for a while then the problem begins again. This has been going on for two or three days now. Quite annoying. (Running stock OS 10.1 on Verizon.)
    01-28-14 03:27 PM
  16. swatguy51's Avatar
    I am also having the same issues of it randomly showing 0s for some of my locations on my Z30. I did a deleted and reinstalled without any change. My wife's Z10 is having the same issues. It started for us both when we went with the 10.2.1.1925 OS on Verizon. I emailed Bellshare about the issue and received an email saying they received my request but they did not answer yet.
    Doggerz likes this.
    01-28-14 08:01 PM
  17. ninian1927's Avatar
    Still a pet peeve that if it's raining or snowing I can't see how much is expected, this is always listed on the websites but never in any apps. Strange.

    Posted via CB10
    01-28-14 08:34 PM
  18. ralfyguy's Avatar
    Still doing it...I'm gonna start looking for an alternative.

    Posted via CB10
    01-29-14 09:37 AM
  19. Azensun's Avatar
    For me as well. I've sent an e-mail to their support folks but I've been thinking about sending a PM to pfluger as well. I mentioned this thread in the hopes it would let them know there are issues as opposed to gripes from a random user.

    I do like the BlackBerry native weather app. It's lacking in GUI features but has been accurate and reliable for me.
    01-29-14 09:51 AM
  20. trsbbs's Avatar
    I opened a ticket at BellShare as well. Not holding my breath to hear anything from them. Worst customer service I have ran into over the past few years.

    CB10 via Verizon Z10. 10.2.1.1925
    01-29-14 02:56 PM
  21. anon(2888700)'s Avatar
    It's all good, The new BB AccuWeather app on 10.2.1 suites my needs just as well.
    01-29-14 03:03 PM
  22. trsbbs's Avatar
    BellShare seems to be ignoring this issue.



    CB10 via Verizon Z10. 10.2.1.1925
    01-29-14 04:55 PM
  23. trsbbs's Avatar
    Nothing out of Dev yet. Must be ignoring this issue. Sad...

    CB10 via Verizon Z10. 10.2.1.1925
    01-30-14 09:58 AM
  24. ralfyguy's Avatar
    Yeah it's pretty useless now. Have to close and reopen several times to get the info and keep wasting data like that.

    Posted via CB10
    01-30-14 10:31 AM
  25. Swamp55's Avatar
    The problem still continues for me today. Has anyone heard if BellShare has acknowledged yet that a problem exists? I'd sure like to know if this will be addressed soon, or if I am going to have to change apps.
    01-31-14 12:16 AM
73 123

Similar Threads

  1. What's up with the Facebook App?
    By purplefish212 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 7
    Last Post: 01-29-14, 07:42 AM
  2. Help. I messed up Google search
    By jb4trucks in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 01-27-14, 01:01 AM
  3. This just popped up on google news... A year late
    By bernardogrady in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 4
    Last Post: 01-26-14, 04:25 PM
  4. How to set up uma on 9720
    By dmlaty in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 4
    Last Post: 01-25-14, 05:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD