05-17-14 01:45 AM
876 ... 2021222324 ...
tools
  1. JoBudden's Avatar
    App seems to be running very well for me on the latest leak.

    I only have one suggestion.
    I miss the charging and completed charge. Led notifications.

    Other then that I will be working to reproduce any problems others are having that are using the latest leak.

    Posted via CB10
    PJD642 likes this.
    01-12-14 04:31 PM
  2. SirJes's Avatar
    Would like to test also!,

    CLICK HERE To Join My Music & Poetry Channel. Please&Thanks.
    JoBudden likes this.
    01-12-14 04:39 PM
  3. JoBudden's Avatar
    Would like to test also!,

    CLICK HERE To Join My Music & Poetry Channel. Please&Thanks.
    Yea this guy would be a great tester.

    Posted via CB10
    01-12-14 04:49 PM
  4. zaid-z10's Avatar
    Would like to test also!,

    CLICK HERE To Join My Music & Poetry Channel. Please&Thanks.
    Haha me too), but it's too late -.-

    Z10STL100-1/10.2.1.1925 last leak, 4G LTE 3G 2G H+
    01-12-14 05:05 PM
  5. JoBudden's Avatar
    OK so after further inspection I can confirm that led foe text on added contacts is not working.


    Posted via CB10
    01-12-14 05:30 PM
  6. Golf-Guy's Avatar
    I unfortunately was not chosen for the beta test. But, curious how is the headless app with regards to saving and restoring from a backup? Ever since I had BeBuzz Pro, I could not restore from a back say after updating to a new leak. All the contacts would always be scrambled. Please note I would move the backup file to my SD card so it wouldn't be a victim of a security wipe and move it back to the device for the restore.
    Hopefully a spot opens up in the sandbox
    01-12-14 05:50 PM
  7. PJD642's Avatar
    Working well for me, discovered this morning thru sending email back & forth to myself that the LED wasn't triggering on one of my three outlook accounts. Rebooted the phone and everything works again. Text & phone notifications working well, have to wait til the wife is awake to test BBM notifications.

    Edit: everything works as it should on Normal, but Silent or Vibrate Only just gives me the flashing LED, not alert tone or vibrations. I was still able to get alert tones & vibrate on these settings with 1.5.xx.

    I know you mentioned it above, but the implementation of an audible alert for incoming calls would be great. I sometimes don't feel the "vibrate" when I'm at work and only know I had a call when I get the single alert for a "missed call" notification. (And before anyone says anything, the simple answer is NOT to have the phone on "normal" - the phone has to be on vibrate since I don't need my boss's "Highway to Hell" ringtone blaring, on camera, while I'm dealing with the public or trying to quietly check on something.... A single quiet audible alert is enough to catch my attention without being obnoxious or very noticeable.)

    I miss the charging and completed charge LED notifications.
    Me too!

    Would like to test also!
    SirJes would be a fantastic Beta tester! He's been such a big help with Beta OSes....
    Last edited by PJD642; 01-13-14 at 11:49 AM.
    01-13-14 07:24 AM
  8. curvezzz's Avatar
    Mine is working so far on Z10STL100-4/10.2.1.1925.

    Any chance that the ability to create a custom color is coming back???

    ? Z10STL100-4/10.2.1.1925 on AT&T
    01-13-14 09:03 PM
  9. lookforthe1's Avatar
    Bbid haifa1224@gmail.com
    Myver Z10STL100-3/10.2.1.1925
    Mypin pin:2668C905

    Dying to try BeBuzz been missing it since my switch over to bb10

    Posted via CB10
    01-13-14 11:33 PM
  10. jvictor77's Avatar
    Bbid haifa1224@gmail.com
    Myver Z10STL100-3/10.2.1.1925
    Mypin pin:2668C905

    Dying to try BeBuzz been missing it since my switch over to bb10

    Posted via CB10
    You can still try the version I have from BlackBerry World - just not the beta version.

    ZZwiped up on my Z10!
    01-14-14 12:41 AM
  11. imadorkx's Avatar
    Im not sure what happened but after i left my Q10 on charge for a while. Bebuzz automatically stop running in background.

    BeBuzz Pro 10 Version 2.0 Beta-img_20140114_203252.png

    As you can see, i cant stop it from running in background. It stop automatically.
    01-14-14 07:28 AM
  12. Jedi_Blackberry's Avatar
    I can't get mine to stay working either.

    Posted via CB10
    01-14-14 07:30 AM
  13. tickerguy's Avatar
    The only time I've had it shut down on its own was when I started it before the PIM services settled down on a cold boot. Other than that it's been reliable for me. I'm on 10.2.1.1259, if it matters.
    Attached Thumbnails BeBuzz Pro 10 Version 2.0 Beta-img_20140114_081302.png  
    01-14-14 08:11 AM
  14. Jedi_Blackberry's Avatar
    I had to do a battery pull to get mine to run again.
    This ahas been an issue for me from day one.


    Posted via CB10
    01-14-14 08:43 AM
  15. RadioTech's Avatar
    Well i didn't get to be part of the beta test, I have tried the Hub ++ app and there is no comparison. I switched back to Bebuzz.
    My question is: Can we get an option to speed up the flash rate of the Network Coverage to about 3 or 5 seconds?
    I also tried the new app Power Tools and it had the option to change the flash rate, but this conflicted with BeBuzz so I had to delete it.
    01-14-14 09:59 AM
  16. JoBudden's Avatar
    Well i didn't get to be part of the beta test, I have tried the Hub ++ app and there is no comparison. I switched back to Bebuzz.
    My question is: Can we get an option to speed up the flash rate of the Network Coverage to about 3 or 5 seconds?
    I also tried the new app Power Tools and it had the option to change the flash rate, but this conflicted with BeBuzz so I had to delete it.
    There is an option for 5 seconds in the options on the latest beta. not 3 I tried 10 seconds and that annoyed me pretty quickly lol

    Posted via CB10
    Attachment 238632
    Last edited by JoBudden; 01-14-14 at 03:08 PM.
    01-14-14 02:56 PM
  17. RadioTech's Avatar
    5 secs will be good. 10 is just to long. Thanks for the reply!
    01-14-14 03:40 PM
  18. imadorkx's Avatar
    Looks like everytime I charge my phone, bebuzz pro automatically stop running in background. Not sure this happen everytime.. will try again and report asap.

    Posted via CB10
    01-14-14 09:12 PM
  19. maxiang's Avatar
    Not sure how long this has been happening, but I noticed last night and confirmed today that if I receive an email in a subfolder, I have no BeBuzz alert. I believe my work is using MS Exchange 2007. I setup two rules that redirect emails addressed to different departments to two subfolders in my inbox. They are pushed to my Hub, and I do receive alerts through the normal BlackBerry notifications.

    ~Sent via Carrier Pigeon~ Q10SQN100-1/10.2.1.1055
    01-14-14 09:40 PM
  20. JoBudden's Avatar
    I'm not seeing these problems guys.

    When I restart my phone BeBuzz starts by its self. When charging it doesn't close on its own either.

    Keep in mind this app is being built for the 10.2.1 os that has the the headless api's implemented. 10.2 I believe doesn't have the long running headless api's so the app isn't compatible. ( henrick can correct me if I'm wrong ). I'm wondering if BlackBerry has some way to keep apps from updating to non supported os'. So that users on 10.2 can't download it. But users on 10.2.1 can.

    Posted via CB10
    01-14-14 10:42 PM
  21. maxiang's Avatar
    I'm not seeing these problems guys.

    When I restart my phone BeBuzz starts by its self. When charging it doesn't close on its own either.

    Keep in mind this app is being built for the 10.2.1 os that has the the headless api's implemented. 10.2 I believe doesn't have the long running headless api's so the app isn't compatible. ( henrick can correct me if I'm wrong ). I'm wondering if BlackBerry has some way to keep apps from updating to non supported os'. So that users on 10.2 can't download it. But users on 10.2.1 can.

    Posted via CB10
    Which OS version are you on? I've been wondering if it works better on later builds.

    ~Sent via Carrier Pigeon~ Q10SQN100-1/10.2.1.1055
    01-14-14 10:49 PM
  22. imadorkx's Avatar
    I'm not seeing these problems guys.

    When I restart my phone BeBuzz starts by its self. When charging it doesn't close on its own either.

    Keep in mind this app is being built for the 10.2.1 os that has the the headless api's implemented. 10.2 I believe doesn't have the long running headless api's so the app isn't compatible. ( henrick can correct me if I'm wrong ). I'm wondering if BlackBerry has some way to keep apps from updating to non supported os'. So that users on 10.2 can't download it. But users on 10.2.1 can.

    Posted via CB10
    Im using 10.2.1.1925.. and having a few problem such as the app stop running in background.

    Already un install and re install without restore the older backup. Fresh install still the same..

    But im not having any problem with earlier beta.

    Posted via CB10
    01-14-14 11:15 PM
  23. JoBudden's Avatar
    Im using 10.2.1.1925.. and having a few problem such as the app stop running in background.

    Already un install and re install without restore the older backup. Fresh install still the same..

    But im not having any problem with earlier beta.

    Posted via CB10
    Kinda makes me wonder if you guys have any other led apps on your phones and how you are setting up the phones notification area. When I downloaded the beta I uninstalled the official version then loaded the beta. Never touched any options that I didn't have set up already. I still use the phones stock alerts and vibrates and only using the app for the led.

    Posted via CB10
    01-15-14 07:16 AM
  24. imadorkx's Avatar
    Kinda makes me wonder if you guys have any other led apps on your phones and how you are setting up the phones notification area. When I downloaded the beta I uninstalled the official version then loaded the beta. Never touched any options that I didn't have set up already. I still use the phones stock alerts and vibrates and only using the app for the led.

    Posted via CB10
    No. I dont have any other LED. I dont like my device cluttered with app I didnt use. And I only use bebuzz only for LED.. not for ringtone sound and vibrate.

    And no. Ive always goes with fresh install everytime. I have a lil bit of OCD.

    EDIT : just re loaded .1925.. let see how it goes.

    Posted via CB10
    01-15-14 07:54 AM
  25. pcuser's Avatar
    Two weeks into beta testing.
    01-15-14 09:02 AM
876 ... 2021222324 ...

Similar Threads

  1. Pixlr Express Working Great On BlackBerry 10
    By dummy in forum More for your BlackBerry 10 Phone!
    Replies: 8
    Last Post: 03-08-14, 05:59 AM
  2. Wow just installed 10.2.1.1925
    By valleyag in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 92
    Last Post: 01-05-14, 01:08 PM
  3. T-mobile Q10 10.2 recommendation?
    By micatske in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 01-05-14, 10:38 AM
  4. Swipe left to delete when typing bug in 10.2.1.1259
    By 2Peks1Bird in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 01-02-14, 07:20 AM
  5. Do android apps run in background or not on OS 10.2.0?
    By incongruent in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-31-13, 01:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD