1. CrackBerry Question's Avatar
    i have installed 10.3.2.798 in z10 stl 100-1
    now i have facing problem
    im not able to set a wallpaper
    anybody know how to solve it
    06-05-15 07:32 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    i thought the wallpaper bar file was supposed to be removed before loading this leak....
    06-05-15 07:42 AM
  3. JamBueree's Avatar
    i thought the wallpaper bar file was supposed to be removed before loading this leak....
    Yes, it was.

    Posted via  Z30 STA100-2 | 10.3.2.798
    06-05-15 07:54 AM
  4. CyberMan2013's Avatar
    i thought the wallpaper bar file was supposed to be removed before loading this leak....
    Why did you think that?

    Posted via CB10
    06-05-15 08:24 AM
  5. CyberMan2013's Avatar
    Yes, it was.

    Posted via  Z30 STA100-2 | 10.3.2.798
    Why do you say that?

    Posted via CB10
    06-05-15 08:24 AM
  6. CyberMan2013's Avatar
    i have installed 10.3.2.798 in z10 stl 100-1
    now i have facing problem
    im not able to set a wallpaper
    anybody know how to solve it
    What's happening when you try to set a wallpaper and how did you update to 10.3.2.798?

    Posted via CB10
    06-05-15 08:25 AM
  7. hellomoto921's Avatar
    Love how everything is a bug when people mess with OS loading leaks, blitz, autoloaders etc.....
    06-05-15 08:29 AM
  8. Bryan Olivas's Avatar
    is it removed from the autoloader?
    que pasa si no lo remuevo? no puedo cambiar el wallpaper?
    06-05-15 08:36 AM
  9. jwarman's Avatar
    is it removed from the autoloader?
    que pasa si no lo remuevo? no puedo cambiar el wallpaper?
    It is not removed from the autoloader. In fact the wallpaper bar will load just fine if you rip it yourself from the signed debrick file. I have found that the only time I have had problems loading bar files is when I download someone else's blitz package. If I rip the files myself not problems at all.

    OP, have you tried re-running the autoloader and reloading the OS? Did you restore from a backup? Some people, not all, have seen weird bugs occur from loading a backup after an OS load.
    06-05-15 08:54 AM
  10. Bryan Olivas's Avatar
    i used an autoloader for my Z10, so far is working just fine, i dont reload backups anymore they always create some type of bug i do a fresh install
    06-08-15 09:00 AM

Similar Threads

  1. In need of help with my BB Q10!
    By TonyMadiel in forum BlackBerry Q10
    Replies: 5
    Last Post: 06-06-15, 01:04 AM
  2. Q10 BlackBerry os 10.3.2
    By amit kafle in forum BlackBerry Q10
    Replies: 5
    Last Post: 06-06-15, 01:03 AM
  3. When can we buy the white classic in Canada WTF
    By BlackBerry Fever in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-05-15, 03:15 PM
  4. BlackBerry Classic now officially available in Colombia
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-15, 06:17 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 06-05-15, 05:41 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD