1. djanark2000's Avatar
    Hey I had the iGo charger for my car for the Tour and just got the 9650 Bold which has the same exact looking connection but Im not sure if its the same.

    Whe I plug it in it charges but I lose service instantly, WEIRD!

    I called iGo and they are having people look into it.

    Anyone else having issues with this
    06-08-10 03:20 PM
  2. bow40's Avatar
    Didn't have the old tour, but have the igo. Still get reception with it plugged in. Try placing the phone where it would be when charging. The car might be causing interference.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-08-10 04:35 PM
  3. djanark2000's Avatar
    No no no this charger worked perfectly with the tour and when I plug it in to the bold I instantaneously lose service and cannot make a call or get 3g service no matter when or where I am. I unplug it and bam I get all of that back...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-09-10 12:31 AM
  4. eve6er69's Avatar
    Wow that's weird.
    I just bought the micro USB tip for my igo and it works fine. Have youtried seeing if another will do the same? Maybe just a faulty tip with messed up pins in it.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-09-10 12:35 AM
  5. djanark2000's Avatar
    Ok great Im gonna run over to radio shack and give it a try. Thanks guys...Will keep you all updated
    06-09-10 11:55 AM
  6. eve6er69's Avatar
    yeah definetly let us know.
    06-09-10 01:11 PM
  7. ceb's Avatar
    Do you lose reception when you use a regular car charger (I suspect you do.)

    The chargers are identical between the Tour and Bold - A micro USB is a micro USB.

    You either have a defective charger or a defective phone.
    06-09-10 01:45 PM
  8. djanark2000's Avatar
    Ok just got back from Radio shack with a new tip on the charger. Same thing happened...id f'ing know...The house charger from the tour works fine but the car charger does not. Next test Im going to try it in a different a/c port and see if its the power going to that port.
    Keep you guys posted...
    06-09-10 06:08 PM
  9. eve6er69's Avatar
    yeah try it in a different car and see what happens
    06-09-10 07:25 PM
  10. danielhenry31's Avatar
    This charger works great! I got mine for over a year and never had any problems. It is also convenient to just get a new tip every time I get a new phone instead of buying a new charger.
    06-30-10 01:23 AM
  11. djanark2000's Avatar
    read the post newbbb lmao

    anywayyyy, i ended up going with a different charger after going through numerous tips, plugs, and ac ports. nothing seemed to help. oh well radio shack swapped out my year old charger for free wohoo
    07-06-10 01:29 AM
  12. jamesbrush's Avatar
    wait wait guys.....

    There is some thing wrong with these charger....

    Please try to make these sure....
    07-06-10 04:38 AM
  13. djanark2000's Avatar
    what does that even mean>?
    07-22-10 09:02 AM