1. lookforthe1's Avatar
    Nus as the title says my mms on my Z10STL100-3/10.2.1.1055 on att not working getting the red x

    Posted via CB10
    11-16-13 12:55 AM
  2. Paisley Pirate's Avatar
    That is odd. I gained my MMS back when I updated to .1055 and att. I was having problems with prior one.

    Have you verified your mms settings in the text message settings?
    11-16-13 01:06 AM
  3. lookforthe1's Avatar
    It only has phone in one of the boxes what does urs show?

    Posted via CB10
    11-16-13 01:12 AM
  4. toobs623's Avatar
    Please check my post in this thread
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=873896

    Posted via CB10
    11-16-13 01:40 AM
  5. mrfreeze's Avatar
    I was having that issue on my Verizon Z10 STL100-4 too. To fix the issue you need to wipe and reload the OS with the autoloader and do NOT do a security wipe or restore from backup. Your best bet is to set everything backup again manually.

    mrfreeze574
    11-16-13 01:40 AM
  6. toobs623's Avatar
    I was having that issue on my Verizon Z10 STL100-4 too. To fix the issue you need to wipe and reload the OS with the autoloader and do NOT do a security wipe or restore from backup. Your best bet is to set everything backup again manually.

    mrfreeze574
    You don't have to go that far Freeze just reinput the mms settings manually

    Posted via CB10
    11-16-13 01:43 AM
  7. mrfreeze's Avatar
    You don't have to go that far Freeze just reinput the mms settings manually

    Posted via CB10
    I tried that on my device and it wouldn't save the setting. It kept reverting back.

    Posted via CB10
    11-16-13 01:49 AM
  8. mrfreeze's Avatar
    But you're right. Definitely try that first.

    Posted via CB10
    11-16-13 01:50 AM
  9. toobs623's Avatar
    But you're right. Definitely try that first.

    Posted via CB10
    Lol that sucks though. At least reinstall fixed it

    Posted via CB10
    11-16-13 02:02 AM
  10. mrfreeze's Avatar
    Yeah. I have a notepad file that lists through everything that I want to do when I do a clean install. Takes like an hour, but it's worth it.

    Posted via CB10
    11-16-13 02:05 AM
  11. lookforthe1's Avatar
    Fixed it

    Posted via CB10
    11-16-13 02:30 AM
  12. mrfreeze's Avatar
    Fixed it

    Posted via CB10
    How?

    Posted via CB10
    11-16-13 02:41 AM
  13. urbnimports's Avatar
    i have this issue on ATT, what are your settings?

    I would rather not a do a full wipe and reload again if the settings worked. Took me a full day to put everything back the way it was..UGH
    12-02-13 07:04 PM

Similar Threads

  1. [BUG Report] Minion Rush with reversed Gravity sensor in OS10.2.1.1055
    By Blackberrychen in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 15
    Last Post: 11-30-13, 07:56 PM
  2. Buycott app and 10.2.1
    By midnightdoom in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-13, 07:23 AM
  3. Delete in hub and on server is BACK!!!
    By 322B0735 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 11-20-13, 12:13 PM
  4. 10.2.0 Android Sideload File
    By Robert Crist in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-13, 07:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD