1. mazen essam's Avatar
    After installing the latest OS 10.2 I found this
    Z10 STL100-1 has 4G-img_00000002.png

    Posted via CB10
    08-03-13 11:08 AM
  2. Alii.Hs7239's Avatar
    That's impossible..... can you show a screen shot of your model number screen?

    Posted via CB10
    08-03-13 11:10 AM
  3. Jeandry Brito's Avatar
    Wtf!!! I always had this!!!!! -_______- since 10.0!! LOL

    Posted via CB10
    08-03-13 11:10 AM
  4. Alii.Hs7239's Avatar
    Also a screen shot of your home screen with the 4G activated and displaying on the network.

    Posted via CB10
    08-03-13 11:11 AM
  5. psarna's Avatar
    I also noticed, but I guess that is because this is a general OS, not yet customised for the STL 100-1.

    Posted via CB10
    08-03-13 11:12 AM
  6. FrankIAm's Avatar
    It's not LTE.
    Just faster 3G, HSPA basically.

    Also, if you say oranges very slowly it rhymes with gullible.

    C0001BBF0 - BlackBerry 10 help channel.
    08-03-13 11:12 AM
  7. AlyAkaMadness's Avatar
    Ya I have it 2

    Posted via CB10
    08-03-13 11:21 AM
  8. kwm1337's Avatar
    It does not have 4G, end of story...
    08-03-13 11:24 AM
  9. dustmalik's Avatar
    It's not LTE, but HSPA+

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z10
    08-03-13 11:25 AM
  10. LazyEvul's Avatar
    This is just a carrier thing - some carriers mark HSPA+ as 4G, when it actually isn't. This is not LTE, the STL100-1 hasn't got the hardware for that.
    08-03-13 11:26 AM
  11. howarmat's Avatar
    HSPA+ 4g yes its always had that lol
    08-03-13 11:29 AM
  12. eldricho's Avatar
    My carrier, Digicel, calls their HSPA+ 4G but it's not LTE
    08-03-13 11:35 AM
  13. dustmalik's Avatar
    HSPA+ 4g yes its always had that lol
    Yes it has always had the capability, but the 4G option never showed in the network settings until now (10.2).

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z10
    08-03-13 11:43 AM
  14. thurask's Avatar
    Congratulations, you have a BS marketing term.
    08-03-13 11:46 AM
  15. f0xG3's Avatar
    I think they just split the 3G / HSPA+ frequency for "uniformity" sake =))

    Posted via CB10
    08-03-13 11:50 AM
  16. Suraj Jadhav's Avatar
    4G gives EDGE if selected as network.

    Posted Via Z10STL100-1/10.2.0.1047
    08-03-13 05:16 PM
  17. tomato1988's Avatar
    After installing the latest OS 10.2 I found this
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000002.png 
Views:	754 
Size:	65.8 KB 
ID:	188754

    Posted via CB10
    I experienced the same thing, only happened once but did not appears in the network option, only appears in the instantaneous turn signals icon to 4G LTE without, a few seconds and then turns back into H + and 4G icon never appeared again.
    whether London might support 4G?
    Last edited by tomato1988; 08-03-13 at 06:56 PM. Reason: bad English
    psarna likes this.
    08-03-13 06:53 PM
  18. Joy1980's Avatar
    That has been there from the beginning. There is a difference between 4G and 4G LTE.

    Posted via CB10
    08-03-13 06:57 PM
  19. Fort Neyland's Avatar
    4G has always been on -1

    Posted via CB10
    08-04-13 11:08 PM

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 08-05-13, 10:58 AM
  2. My Z10 stops at 98% when booting and will not finish
    By letmein13 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-13, 11:50 AM
  3. Z10 Experiencing multiple issues post-MR update
    By kneebarking in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-13, 10:55 AM
  4. Are you sure Mega has stalled?
    By zehkaiser in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 08-03-13, 10:53 AM
  5. switch to Z10 from Q10
    By ep1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-13, 08:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD