09-04-13 01:28 PM
1,508 ... 58596061
tools
  1. dKeyz's Avatar
    Hello Blackberry Gurus, i tried to update my Z10 to the 10.1.0.2342 OS and my phone has refused to boot. the led light keeps blinking red. i tried to reload the OS using BBlink but the software can't connect to the device.
    Has anyone experienced this issue and can someone please help me

    DKeyz
    06-04-13 06:43 AM
  2. Wigley458's Avatar
    Hello Blackberry Gurus, i tried to update my Z10 to the 10.1.0.2342 OS and my phone has refused to boot. the led light keeps blinking red. i tried to reload the OS using BBlink but the software can't connect to the device.
    Has anyone experienced this issue and can someone please help me

    DKeyz
    Plug ur phone back in. Turn on the autoloader. Turn off link. Then as autoloader is open press and hold ur power button for 10 seconds. If the autoloader doesn't start then pull battery and put it back in while still connected with autoloader open.

    Your phone if bricked at moment. No biggy tho

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-04-13 09:36 AM
  3. dKeyz's Avatar
    Plug ur phone back in. Turn on the autoloader. Turn off link. Then as autoloader is open press and hold ur power button for 10 seconds. If the autoloader doesn't start then pull battery and put it back in while still connected with autoloader open.

    Your phone if bricked at moment. No biggy tho

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin Wigley's News - BlackBerry BBM Channel Pin for Wigley's News
    Thanks Wigley, but no success. the autoloader closes half way through the load... i even tried an application loader wizard that i have on my system to no avail... any other option please?
    06-04-13 11:42 AM
  4. dKeyz's Avatar
    is the update meant for bricked phones only?
    06-04-13 11:43 AM
  5. Wigley458's Avatar
    Thanks Wigley, but no success. the autoloader closes half way through the load... i even tried an application loader wizard that i have on my system to no avail... any other option please?
    Then u have a bad autoloader file. Re download a good one.

    Also. U can try just plugging in and reloading os thru link. Open link first. Then pull your battery and then re connect then insert battery. Link should see it. And give u the option. It under the computer tab in settings in link



    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-04-13 02:01 PM
  6. Wigley458's Avatar
    is the update meant for bricked phones only?
    No.

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    06-04-13 02:01 PM
  7. dKeyz's Avatar
    Then u have a bad autoloader file. Re download a good one.

    Also. U can try just plugging in and reloading os thru link. Open link first. Then pull your battery and then re connect then insert battery. Link should see it. And give u the option. It under the computer tab in settings in link



    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin Wigley's News - BlackBerry BBM Channel Pin for Wigley's News
    Thanks for the response Wigley, do you have any links for any good apploader?
    06-04-13 03:53 PM
  8. Wigley458's Avatar
    Yes. Mine. That i posted with Kris. Which one do u want. This one is for 2354.

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?p=8566200

    The link is in ops first post. For mega. I also have 2009 if u need.

    https://drive.google.com/uc?id=0B8WR...xport=download

    Posted from my awesome Z10 via cb10. My Channel pin http://channelpin.com/C000B3B57
    dKeyz likes this.
    06-04-13 04:23 PM
  9. whatsever's Avatar
    This afternoon I received this version from my dutch operator KPN. Kernel, radio etc are all the same. I was on. 1720

    Posted via CB10
    06-04-13 04:49 PM
  10. Sinnaz0790's Avatar
    My last boot time does not show any one else gets this issue??


    Posted via CB10
    06-04-13 05:31 PM
  11. Fret Madden's Avatar
    My last boot time does not show any one else gets this issue??


    Posted via CB10
    Well documented. Open your browser and type file:///var/boottime.txt and press Go.

    Edited url, thanks Scrid
    Last edited by Reubechs; 06-05-13 at 02:54 PM.
    LP_Rigg likes this.
    06-05-13 10:05 AM
  12. Norg's Avatar
    Well documented. Open your browser and type file:///var/boottime.text and press Go.
    I entered the link exactly as spelled, did not work, generated an error message popup : file can't be found...

    Posted via CB10 with my STL100-3 OS version .2354 on AT&T
    06-05-13 11:29 AM
  13. SCrid2000's Avatar
    I entered the link exactly as spelled, did not work, generated an error message popup : file can't be found... Posted via CB10 with my STL100-3 OS version .2354 on AT&T
    That should be txt, not text.
    Norg and Fret Madden like this.
    06-05-13 11:33 AM
  14. Norg's Avatar
    That should be txt, not text.
    txt worked, many thanks.

    Posted via CB10 with my STL100-3 OS version .2354 on AT&T
    06-05-13 11:52 AM
  15. qbnkelt's Avatar
    So far this has been solid for ne.
    Battery about the same as stock AT&T build.

    One freeze which resulted in a manual reboot. I was underground on the Metro, taking pics and posting to WhatsApp.

    Will try to recreate the same circumstances tomorrow.

    Posted from my amazing Z10 via CB10
    06-05-13 12:15 PM
  16. Gearheadaddy's Avatar
    On 2342 Verizon no problems.
    Has anybody had an issue sending pictures in a text? I get a red X and it says "general problems " with. 2342

    Is there a fix? Everything else is flawless

    Posted via CB10
    06-07-13 12:16 AM
  17. FunktasticLucky's Avatar
    Security wipe after install usually fixes these sorts of things. But really I would suggest loading 2354 and then doing a wipe and restore. This OS wad horrible on my Verizon Z10
    06-07-13 12:30 AM
  18. calicocat2010's Avatar
    Ok this gives me great battery life but the reboots are still there. Yesterday I watched my screen fade into darkness as i swiped the screen to try to stop it and watched the red light come on and then seconds later the BlackBerry logo light up.

    Posted via CB10
    06-08-13 08:40 PM
  19. qbnkelt's Avatar
    That is strange.

    You did the security wipe after loading the new os, yes?

    Posted from my amazing Z10 via CB10
    06-09-13 05:45 AM
  20. tickerguy's Avatar
    Just noticed this after loading 2354. Not sure if this is new for 10.1 or was a function before as I've never really used Box or Dropbox, but I was just looking into these cloud apps and found that they integrate with File Manager.

    Attachment 167151

    I thought this was excellent as this is how we connect wirelessly with the home network.

    Posted via CB10 on a sexy Z10
    They not only integrate with file manager they are actual visible mount points in the file structure of the system as a whole, which means that for applications that can specify a full pathname for a data file (this is somewhat-common for Android apps, incidentally) you can use files in the cloud as if they were local!

    Oh, and did I mention that this works for linked PCs as well? Yes, it does.....
    06-09-13 11:03 AM
  21. calicocat2010's Avatar
    That is strange.

    You did the security wipe after loading the new os, yes?

    Posted from my amazing Z10 via CB10
    Who was this question directed towards?
    06-09-13 01:19 PM
  22. calicocat2010's Avatar
    Well it happened again, I got that blue screen. is ANYONE else getting This???
    06-09-13 01:20 PM
  23. manonthemoon's Avatar
    So far this has been solid for ne.
    Battery about the same as stock AT&T build.

    One freeze which resulted in a manual reboot. I was underground on the Metro, taking pics and posting to WhatsApp.

    Will try to recreate the same circumstances tomorrow.

    Posted from my amazing Z10 via CB10
    I also experienced one freeze up involving the camera its self that required a manual reboot. Besides some issues with Facebook that have since then resolved themselves all has been stable.

    Posted via CB10 via Z10 via...
    06-09-13 02:20 PM
  24. qbnkelt's Avatar
    I also experienced one freeze up involving the camera its self that required a manual reboot. Besides some issues with Facebook that have since then resolved themselves all has been stable.

    Posted via CB10 via Z10 via...
    I've gone since June 4 without a reboot.


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    06-09-13 02:22 PM
  25. PhillipFrank's Avatar
    Ah man and I just made that leak meh whateves off to install full

    Posted via CB10
    After I installed the official 10.1 on my Z10 when I go to my browser Google, YouTube and most other sites don't work but bing and a small number of sites do work, when I search them on bing and I have had to download a different browser app but I would like my browser back and my computer just got fixed so I was thinking would a leak fix my browser
    06-10-13 10:44 AM
1,508 ... 58596061

Similar Threads

  1. Q10 Full OS 10.1.0.2342 for SQN100-3
    By inCQR in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 225
    Last Post: 09-05-15, 06:34 PM
  2. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 07:23 AM
  3. Replies: 1037
    Last Post: 11-16-13, 10:48 AM
  4. Z10 Leaked Full OS 10.1.0.1880 for STL100-2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 674
    Last Post: 07-10-13, 06:16 AM
  5. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 05:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD