09-04-13 01:28 PM
1,508 ... 4748495051 ...
tools
  1. Lendo's Avatar
    I just can't figure out why mine is so bad. Seems strange cause it was so good before. I burned through more juice in half the time of shabbs

    Posted via CB10 in my B@d@ss Z10
    05-27-13 08:40 PM
  2. bbhybridchris's Avatar
    Not sure if this was asked already here in this thread. This leak now allows for apn changes on AT&T. I can no longer send mms messages though? Not sure what the proper apn settings need to be for this to work on AT&T? Can anyone help? Thanks in advance guys!

    Posted via CB10
    05-27-13 08:48 PM
  3. anon5897078's Avatar
    Problem with AT&T. cannot receive sms
    05-27-13 08:50 PM
  4. shotgunboss's Avatar
    Not sure if this was asked already here in this thread. This leak now allows for apn changes on AT&T. I can no longer send mms messages though? Not sure what the proper apn settings need to be for this to work on AT&T? Can anyone help? Thanks in advance guys!

    Posted via CB10
    Im on at&t and I can send mms, im using the. 1916 radio

    Posted via CB10
    05-27-13 08:56 PM
  5. bbhybridchris's Avatar
    I'm pretty sure it has to do with having the apn set up properly..not the radio file

    Posted via CB10
    f_d likes this.
    05-27-13 08:59 PM
  6. dkgip's Avatar
    I'm pretty sure it has to do with having the apn set up properly..not the radio file

    Posted via CB10
    I'm running .2342 on AT&T without any problems. Network APN settings are grayed out.
    05-27-13 09:02 PM
  7. hawklet00's Avatar
    Anyone having issues with facebook showing duplicate accounts in hub, not being able to delete notifications, message,s etc, and the app not working properly?

    Posted via CB10
    05-27-13 09:08 PM
  8. project_x's Avatar
    I'm jealous, I called Fido this morning to confirm my VMM was enabled (not the MMS way) and was told yes. But the setup on my device tells me my carrier has not confirmed that I have signed up.
    I had to do a security wipe for it to work for me...on Rogers...
    05-27-13 09:12 PM
  9. dkgip's Avatar
    I just can't figure out why mine is so bad. Seems strange cause it was so good before. I burned through more juice in half the time of shabbs

    Posted via CB10 in my B@d@ss Z10
    Can be very frustrating for sure. Has to be some app. I was going through the same and just about to flash .1881 radio, but thing have settled in.


    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000004.png

    Posted via CB10
    05-27-13 09:13 PM
  10. casino141's Avatar
    I am on AT&T and have no issues sending mms messages, I am using just the download file.

    Posted via CB10
    05-27-13 09:14 PM
  11. Lendo's Avatar
    I flashed .1881 on top on .2342 and I'll leave it for the rest of the week now.
    05-27-13 09:15 PM
  12. Lendo's Avatar
    My 8530 gets killer battery life though
    05-27-13 09:33 PM
  13. SirJes's Avatar
    I flashed .1881 on top on .2342 and I'll leave it for the rest of the week now.
    My current hybrid so to speak, and it's working just settling in now

    Posted via CB10
    05-27-13 09:39 PM
  14. Lendo's Avatar
    Must be an underlying problem with mine though. Doesn't make sense that it would drain like it is sitting idle.
    05-27-13 09:41 PM
  15. TheDutch20's Avatar
    Was just told by my Z to use the charger that came with it for a faster charge..

    Lol

    Posted via CB10
    05-27-13 09:50 PM
  16. linza79's Avatar
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000234.png

    This was during night in bedside mode with only radio and wifi on.
    I'm on 2009 leak
    Stl100-2.
    Anyone any advice?

    Posted via CB10
    f_d likes this.
    05-27-13 09:52 PM
  17. Lendo's Avatar
    Was just told by my Z to use the charger that came with it for a faster charge..

    Lol

    Posted via CB10
    Mine says that all the time. Little b@st@rd. LoL
    05-27-13 09:53 PM
  18. FunktasticLucky's Avatar
    My battery life has become worse. No idle test but I came home and connected to wifi then video chatted my mom for about an hour. Chewed through the battery in no time. I'm on a Verizon -4 in Japan on DOCOMO. I don't have any radio options either. Just auto and manual. I'm going to flash the radio and see how that works out. Phone has been getting pretty warm as well. But here are some pics.
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000009.png


    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000010.png

    Edit: Forgot, my screen brightness is turned almost all the way down and I security wiped before and after install. The only thing I restored were apps from my backup. Just like 5 games. Rest were manually reinstalled and setup again.

    Posted via CB10
    05-27-13 09:55 PM
  19. Lendo's Avatar
    The video chat will always kill your battery.
    05-27-13 09:57 PM
  20. FunktasticLucky's Avatar
    The video chat will always kill your battery.
    I'm aware it will eat battery but its been half that on the 1483 leak. I really have had nothing but issues with this leak here in Japan. If the radio swap doesn't fix it I'm going to try 2009.

    Posted via CB10
    05-27-13 10:00 PM
  21. szlevi's Avatar
    Now none of my emails are syncing anymore - private Gmail, two Google Apps Business w/ work domain, one via ActiveSync and another just via Gmail and no emails coming in for more than an hour now.
    BTW camera takes horrible pics with this leak... most of my pics from the park today are complete junk, lot of them have some weird look, like the Diorama filter in my Olympus OM-D, when only the center area is sharp, everything else is sort of out-of-focus, blurry etc... full Auto, standing when shooting... didn't see anything like this before with prev leaks. AlsoSports/Action mode looks downright awful, colors are washed out, ISO jacked up through the roof, just awful.
    05-27-13 10:01 PM
  22. bbhybridchris's Avatar
    I'm using just the downloaded file as well and my apn settings are changeable and no mms. Not sure why it would be different?


    Posted via CB10
    05-27-13 10:03 PM
  23. aha's Avatar
    I may have found something about the battery drain... I just flashed my radio file to 1917, and was going to wait an hour before I can tell if the battery life is better or worse, then the following happened:

    1. I opened an app that uses android player and suddenly noticed the idle battery power goes to 2.0ish w and stays there.
    2. In the hub I found skype logged in right in that minute
    3. I closed the first android app, and didn't see idle power go down
    4. Closed skype, the idle power went down
    5. Reopen skype, the idle power stayed down
    05-27-13 10:04 PM
  24. Lendo's Avatar
    I may have found something about the battery drain... I just flashed my radio file to 1917, and was going to wait an hour before I can tell if the battery life is better or worse, then the following happened:

    1. I opened an app that uses android player and suddenly noticed the idle battery power goes to 2.0ish w and stays there.
    2. In the hub I found skype logged in right in that minute
    3. I closed the first android app, and didn't see idle power go down
    4. Closed skype, the idle power went down
    5. Reopen skype, the idle power stayed down
    I don't have anything running except BatteryGuru and CB10
    05-27-13 10:19 PM
  25. ealvnv's Avatar
    I'm using just the downloaded file as well and my apn settings are changeable and no mms. Not sure why it would be different?


    Posted via CB10
    Att proper apn.

    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000001.png

    For me the only way to change that is via the escreens
    05-27-13 10:21 PM
1,508 ... 4748495051 ...

Similar Threads

  1. Q10 Full OS 10.1.0.2342 for SQN100-3
    By inCQR in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 225
    Last Post: 09-05-15, 06:34 PM
  2. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 07:23 AM
  3. Replies: 1037
    Last Post: 11-16-13, 10:48 AM
  4. Z10 Leaked Full OS 10.1.0.1880 for STL100-2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 674
    Last Post: 07-10-13, 06:16 AM
  5. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 05:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD