09-04-13 01:28 PM
1,508 ... 4041424344 ...
tools
  1. timmsy's Avatar
    Yawn there is never any noticeable changes since the first official 10.1, I was excited until I noticed the change log was **** all. I used to run around grabbing the leaks, until I noticed there was nothing different, just a waste of an hour load in it.

    Posted via CB10
    05-27-13 03:13 AM
  2. fabio1's Avatar
    hi there.

    Battery not as good as with 1881 radio file. backed up phone, security wiped, downloaded Hybrid 2342/1881 and restored data.

    happy bunny now
    05-27-13 03:22 AM
  3. udonberry's Avatar
    sometimes i'm unable to open any pictures.
    i can see the thumbnails in recent pictures and stuff.
    but when i click on the picture it just shows black screen with image icon in the middle.
    when this happens i'm unable to take picture and save to media card as well...
    keep saying image cannot be saved *something like that. forgot the actual error message*

    reboot fixes the issue though.....
    but quite annoying to have to restart the phone when i need to take a picture or something

    anyone else experience this or have any clue as to why this happen?
    05-27-13 03:50 AM
  4. tranquilo's Avatar
    I'm having a problem, all my texts show the same number as multiple contacts... any way to stop this? Also they all say MMS, never did that before. I'm on Verizon if that helps. Here is a screen shot...
    Attachment 165744

    Posted via CB10
    I've been having thus happen as well. It seems to happen if I go into the hub immediately after a reboot before the hub has fully initialized. If I just wait a few moments/minutes before swiping over it seems to avoid creating this situation (for me anyway). Once it's happened, however, the only way I've found to get rid of it is to delete all effected messages and start over.

    BeBuzz will lose settings if I don't wait before launching it.
    05-27-13 04:15 AM
  5. tranquilo's Avatar
    This is...different. 20 minutes at 0%. I decided to let the phone die in an attempt to remedy a plaguing 'calibration' problem and ended up with this. Also of note: my phone sat idle a good majority of the time yet the graph clearly shows a good deal of activity. What the heck is it doing?? I may join others throwing the 1917 radio on top of this (I'm VZW -4) to see if it helps as well.
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000065.png
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000067.png
    yvpan1 likes this.
    05-27-13 04:21 AM
  6. BigwhiteUK's Avatar
    Apps auto refreshing? Poor signal?
    05-27-13 04:27 AM
  7. Daveensannie's Avatar
    Had almost two cycles done, I've got my phone of charger at 3.40 am now at 11.35 am I have 23% left that's 8 hours heavy use ,so I'm not complaining, smoothness is not that good ( for me.) and I always do a clean install so that can't be the problem, will leave the leak on my phone until the next leak will arrive, other then that, I don't have a single problem with this leak, so lbfe and kris thanks a lot for this

    Posted via CB10
    05-27-13 04:40 AM
  8. vulfadli's Avatar
    I'll be going back to .1880 next weekend. This leak has been horrible on battery for me.

    Posted via CB10 from my B@d@ss Z10
    And here I am on 1880 after reading some posts on how awesome the battery life is, just might give it a go anyways..hopefully it'll work just fine and I don't have to switch the radio files or do the custom loading and what not

    Posted via CB10
    05-27-13 04:53 AM
  9. m4dm4x's Avatar
    Battery life sucks, downgrading...
    05-27-13 05:03 AM
  10. E10CDM's Avatar
    No reboots here with 1916 Vodafone NL 100-2. But now I'm trying 2342 anyways.

    Posted via CB10
    @Niels B: what's the result with .2342? the .2009 appear to have resolved my overnight while charging random-reboots, but the 2-3x RR during normal use or while idle during the day continue. Not sure if I should test .2342 or .1916 first, mixed experience I see on the threads
    05-27-13 05:18 AM
  11. tranquilo's Avatar
    Apps auto refreshing? Poor signal?
    No to both: no apps to auto refresh (nothing running but Battery Guru) and showing full bars of 4GLTE.
    05-27-13 05:38 AM
  12. bbgolf's Avatar
    Sure thing here you go
    Attachment 165693

    Posted via CB10
    Thank you, this seems like the "MMS" version of Visual Voice Mail, I'm hoping for the one that shows the list of messages with play, fast-forward options like the iPhone gets.
    05-27-13 05:50 AM
  13. bbgolf's Avatar
    Who are you with as a carrier phil?

    Posted via CB10
    I've been messing with different versions trying to get back to a decent battery life, finally gave up and loaded 2342 again without any different radio files. My Network settings after installing 2342 were the normal Rogers' LTE, 4G... and now for some reason they changed to the other abbreviations and the APN is unlocked too. Strange?

    On FIDO.
    Last edited by bbgolf; 05-27-13 at 05:58 AM. Reason: added Carrier
    05-27-13 05:56 AM
  14. habs_fan's Avatar
    Thank you, this seems like the "MMS" version of Visual Voice Mail, I'm hoping for the one that shows the list of messages with play, fast-forward options like the iPhone gets.
    This one has it! A few pages back I posted a couple of pics (I don't have any vm right now or I would lol)

    Posted via CB10
    05-27-13 06:15 AM
  15. shabbs's Avatar
    Yikes. That's not good. Strange how this build has such different battery performance for many.
    05-27-13 06:33 AM
  16. Lendo's Avatar
    It was even worse with .1880 radio file. Down 30% in 7 hrs overnight.


    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_20130454.png

    Posted via CB10 from my B@d@ss Z10
    05-27-13 06:56 AM
  17. SilkySunshine's Avatar
    Did you do a security wipe before/after installing?

    Posted via CB10
    I did a straight load at first and wasn't happy with my battery. I then did a security wipe and still wasn't happy with it. After the wipe I didn't activate any email or restore anything and still didn't think the battery life was good. I then reloaded the OS, restored my backup and reconfigured all my emails (BES10 included). Now, after about a day to settle in, the battery life is remarkable. My standby drain was about 1% per hour. Today will be my first day of normal use at work so I'll see how it holds up.



    Posted via CB10
    05-27-13 07:02 AM
  18. Lendo's Avatar
    Going back to .1880 for now.
    05-27-13 07:11 AM
  19. seanster73's Avatar
    Thanks lbfe and Kris. You guys have officially found the crack in crackberry!

    I am now a "leak junkie"!

    Cant wait to see what else gets pushed out there!
    05-27-13 07:23 AM
  20. willowbeast's Avatar
    Kris,
    What are the ramifications of the notice you received?

    Posted via CB10
    05-27-13 07:38 AM
  21. Candelo114's Avatar
    I'm quite new to crackberry and wanted to post my findings with the .2342 leak. It's obvious a lot of people are having trouble with battery life such as myself, but I noticed that when I insert headphones and try to talk through them, it toggles from audio to speaker and you aren't able to hear the party on the other end.
    Is anyone else having this issue?
    I did a security wipe but to no avail!

    Posted via CB10
    05-27-13 07:47 AM
  22. Lendo's Avatar
    hi there.

    Battery not as good as with 1881 radio file. backed up phone, security wiped, downloaded Hybrid 2342/1881 and restored data.

    happy bunny now
    I did that and it got even worse for me
    05-27-13 07:54 AM
  23. Kris Simundson's Avatar
    Kris,
    What are the ramifications of the notice you received?

    Posted via CB10
    Just that my public link for 2009 was deactivated and my file was frozen

    Posted via CB10
    05-27-13 07:56 AM
  24. aha's Avatar
    Hi Kris, I remember you were saying there may be a surprise coming to you Friday night...after 2342, did you get it?
    05-27-13 08:09 AM
  25. shabbs's Avatar
    Just that my public link for 2009 was deactivated and my file was frozen
    This is why I download every leak for my phone as soon as it's posted, just in case. If I don't use it, then I can just delete it.

    05-27-13 08:18 AM
1,508 ... 4041424344 ...

Similar Threads

  1. Q10 Full OS 10.1.0.2342 for SQN100-3
    By inCQR in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 225
    Last Post: 09-05-15, 06:34 PM
  2. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 07:23 AM
  3. Replies: 1037
    Last Post: 11-16-13, 10:48 AM
  4. Z10 Leaked Full OS 10.1.0.1880 for STL100-2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 674
    Last Post: 07-10-13, 06:16 AM
  5. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 05:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD