09-04-13 02:28 PM
1,508 ... 2728293031 ...
tools
  1. Jared26's Avatar
    Just reload back to 1762 than


    Posted via CB10

    I'm just letting people know what they can possibly expect. I know that we take all this into our own hands, I just reloaded it and am going to try again.
    05-26-13 12:44 AM
  2. TheEliteOne's Avatar
    Guys I just realized I can see all special characters /fonts now,before I saw a box with an X for most BBM contacts with special characters in their name

    Posted via CB10
    Yeah I noticed that also when a friend with an iphone texted me some and i didn't get the x'ed out boxes and could actually see the icons.
    SirJes likes this.
    05-26-13 01:24 AM
  3. RobiSaan's Avatar
    I can now pause AntennaPod with the voice command button. I'm not sure if it was an update to to the app or the os. But I believe android ports didn't have access to the side buttons before. This is the update which I've been waiting for. Can anyone confirm or deny?

    Posted via CB10
    I use songza and 8tracks often and have noticed this too using .2342

    Posted via CB10
    05-26-13 01:35 AM
  4. TheEliteOne's Avatar
    Forgive me if this has been answered in prior threads, posts, etc. However, it has been on my mind for quite some time now....Why in the world is the contacts the way it is on the Blackberry 10 now? It does not go on the phone immediately when transferred over and if it works correctly it is delayed. Sadly though, I have been having great trouble getting all of my numbers over even after restores. This to me is a very basic function that has currently been poor on my z10.
    05-26-13 01:52 AM
  5. WEB2010's Avatar
    I'm running .2009 right now. Is it normal that Software Release shows "No information available" and Network shows "No interfaces found: No Information available"

    STL 100-3 via AT&T
    P.S. Only issue with this version is BlackBerry World. Lags with the my apps updates. Haven't sideloaded the channels yet thru beta. One step from running .2342
    05-26-13 02:06 AM
  6. whatsever's Avatar
    Forgive me if this has been answered in prior threads, posts, etc. However, it has been on my mind for quite some time now....Why in the world is the contacts the way it is on the Blackberry 10 now? It does not go on the phone immediately when transferred over and if it works correctly it is delayed. Sadly though, I have been having great trouble getting all of my numbers over even after restores. This to me is a very basic function that has currently been poor on my z10.
    I have al my contacts in gmail. so the first thing i do after i reinstall i get gmail account sync and it works fine like that.
    05-26-13 02:06 AM
  7. TheEliteOne's Avatar
    I have al my contacts in gmail. so the first thing i do after i reinstall i get gmail account sync and it works fine like that.
    I have done that also. It's been working but not consistently. I reinstalled 2342 and did a security wipe to wee if that was the culprit. We shall see.
    05-26-13 02:14 AM
  8. Kris Simundson's Avatar
    I'm running .2009 right now. Is it normal that Software Release shows "No information available" and Network shows "No interfaces found: No Information available"

    STL 100-3 via AT&T
    P.S. Only issue with this version is BlackBerry World. Lags with the my apps updates. Haven't sideloaded the channels yet thru beta. One step from running .2342
    The network interface should show

    Posted via CB10
    05-26-13 02:29 AM
  9. vossmj's Avatar
    GREAT, this is the first leak that makes my Z10 completly work!
    Witth all other leaks I was never able to use the "Language and Input" anymore ( I do use 3 input languages (US English, German and Dutch) this is working with the 10.1.0.342.
    Only one thing.... being in Europe I can only select English UK and prefer to use English US (also now I only have about 5 languages available while original had all languages). Anybody else this issue / know a solution?
    05-26-13 02:30 AM
  10. spiculated's Avatar
    Just noticed built in Visual voice mail, never seen it before on any of the leaks or even Rogers own official 10.1. I'm very happy with this leak so far. Thanks TS for this build.

    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000004.png

    Posted via CB10
    ubersurfer likes this.
    05-26-13 02:33 AM
  11. b320's Avatar
    Just noticed built in Visual voice mail, never seen it before on any of the leaks or even Rogers own official 10.1. I'm very happy with this leak so far. Thanks TS for this build.
    Several people have noticed Visual Voicemail as now being newly available.
    05-26-13 02:53 AM
  12. sallynaayue's Avatar
    Kris I need your help
    Look at my pic carrier
    Is doesn't changes,still the same


    Posted via CB10
    05-26-13 02:58 AM
  13. sallynaayue's Avatar
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000001.png

    Posted via CB10
    05-26-13 02:59 AM
  14. casino141's Avatar
    Just reload back to 1762 than


    Posted via CB10
    I am on same version and had absolutely no issues. This might be the best leak yet.

    Posted via CB10
    05-26-13 03:02 AM
  15. Young Z's Avatar
    Several people have noticed Visual Voicemail as now being newly available.
    Visual voice mail has always been available for me since 10.0

    Phone, setting, voice mail, visual voice mail

    Apparently you have to be on a BlackBerry plan because the visual voice mail won't be automatic, even if you came from an iPhone plan.



    Check out my "What Were They Thinking?" channel: C000BB092
    Orion4 likes this.
    05-26-13 03:06 AM
  16. BCITMike's Avatar
    Loaded this OS on my 100-3, had 7 random reboots in less than 24 hours when my phone has NEVER randomly rebooted it once since I bought it on launch day, Feb 5th, wont connect to blackberry link, won't sync my accounts.

    Lets just say I am NOT happy at all, I should have stuck with .1762.
    What's the symptom with Link? When I was switching computers, I couldn't get Link to recognize my Z10 through BBID until I hovered over the tab with the Z10 name and then something like 'Setup new device'. Then it worked and now wireless sync works, where it didn't on my previous PC for several months.
    05-26-13 03:08 AM
  17. Kris Simundson's Avatar
    Kris I need your help
    Look at my pic carrier
    Is doesn't changes,still the same


    Posted via CB10
    What carrier are you with?

    Posted via CB10
    05-26-13 03:10 AM
  18. snihed's Avatar
    Some here complaining about displayed radio bands, it is carrier specific. I know, I know, that "4G LTE" really do look a bit cooler but I'll trade that for better reception 100% of the time!

    Posted via CB10
    05-26-13 03:41 AM
  19. marcati's Avatar
    OK, so I've been running this leak for 24 hours and all of the functionality is fine. I'm not experiencing any of the trouble indicated by other users; however, I have two issues, which I have never experienced before.

    1. My unit seems to be running quite hot even after battery pulls and reboots. Used to happen only after loading the new OS, but after 1 batt pull and reboot was fine.

    2. The radio file doesn't seem to be as good. When I make calls it takes a long time before the phone even starts ringing. I have to pull the phone from my ear for a few seconds to make sure it still says 'calling.....' . When the call finally connects the quality is fine.

    I never had either of these issues on any previous leaks.
    polgara59 likes this.
    05-26-13 03:42 AM
  20. WEB2010's Avatar
    The network interface should show

    Posted via CB10
    For some reason is not showing. I did a battery pulled and even turned off mobile network off and back on and is still displaying "No interfaces found: No information available" I can make calls, text and connected on wifi so no issues there. What could be causing to not display?
    05-26-13 03:50 AM
  21. sallynaayue's Avatar
    What carrier are you with?

    Posted via CB10
    Singtel
    But is show only 3G
    I am all ready on 2342

    Posted via CB10
    05-26-13 04:24 AM
  22. KingRichard's Avatar
    Singtel
    But is show only 3G
    I am all ready on 2342

    Posted via CB10
    Is SingTel support LTE? I believe depending on the location or you should call SingTel and ask
    05-26-13 04:49 AM
  23. KingRichard's Avatar
    Anyway here is my test result..

    1. Battery life: BAD compare to 1880
    2. BBM : BAD compare to 1880 or slower compare to 2009
    3. Most of my setting up after clean install not as smooth.
    4. Device changes apps which sync between my iPhone and Z10 also seems to be slower
    5. Missing BING and SLACKER from 2009
    6. WIFI seems to be weaker

    Dunno.. I feel like going back to 2009
    polgara59 likes this.
    05-26-13 04:53 AM
  24. sallynaayue's Avatar
    Is SingTel support LTE? I believe depending on the location or you should call SingTel and ask
    Oke thanks I will ask my provider

    Posted via CB10
    05-26-13 04:58 AM
  25. rizaru_rin's Avatar
    Anyway here is my test result..

    1. Battery life: BAD compare to 1880
    2. BBM : BAD compare to 1880 or slower compare to 2009
    3. Most of my setting up after clean install not as smooth.
    4. Device changes apps which sync between my iPhone and Z10 also seems to be slower
    5. Missing BING and SLACKER from 2009
    6. WIFI seems to be weaker

    Dunno.. I feel like going back to 2009
    yeah, feel the same too, battery life in this build is really a turn off for me. Now I'm trying the hybrid 2342 with 1880 radio file, let's see how it goes..
    polgara59 likes this.
    05-26-13 04:58 AM
1,508 ... 2728293031 ...

Similar Threads

  1. Q10 Full OS 10.1.0.2342 for SQN100-3
    By inCQR in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 225
    Last Post: 09-05-15, 07:34 PM
  2. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 08:23 AM
  3. Replies: 1037
    Last Post: 11-16-13, 11:48 AM
  4. Z10 Leaked Full OS 10.1.0.1880 for STL100-2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 674
    Last Post: 07-10-13, 07:16 AM
  5. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 06:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD