09-04-13 01:28 PM
1,508 ... 2627282930 ...
tools
  1. AlwaysSmile's Avatar
    Lots of chances... but not many changes
    Oops! That's what my Z10 decided to ask...

    Posted via CB10 ~ Join the One And Only active News channel on BBM Channels just add C000E96C1 ~
    05-25-13 09:50 PM
  2. esuarks's Avatar
    No comments on connecting to an Exchange Server? I tried it, gave me the same problem as the last leak, and now reverting back. I need the Exchange functionality working, that makes or breaks the OS for me. Surprised none of these have this working correctly without using SSL for the Exchange server.

    Pritesh
    Do you mean using ActiveSync in conjunction with using BES10 activation? That's my (corporate) setup and all I need to do each time is set my BES activation password and it works fine (except for one of the earlier leaks). If your situation is different, I might not have any advice, but thought I'd throw it out there.
    05-25-13 10:04 PM
  3. Mayhem369's Avatar
    is the payment option resolved?
    im on att running version 2009 and I get a "unable to complete update " "unable to connect to payment service"
    on the good side I've had phone on since 12:00 midnite on full charge and at 8:00 pm its down to 34 %
    05-25-13 10:06 PM
  4. phoney49's Avatar
    After trying 2342 for the day, I decided I Iiked 2009 better. Took a back up, re loaded 2009 and started a restore, which promptly failed with a message saying 'software incompatable '. I could not restore the backup I had taken of my data on 2342 on to my device running 2009. This makes fall back from this release a little trickier for those that don't like the clean start approach.

    Posted via CB10
    05-25-13 10:08 PM
  5. Ansell Halim's Avatar
    guys.. i need help on the battery that wont go 100% when charging
    always stuck at 99%, how to fix this?

    i did hear about a clean install with removing battery and sim card when installing os, is this the way?
    i did the install with battery and sim card inside the phone..
    couldn't see the gorgeous green light right now..
    05-25-13 10:09 PM
  6. branflakes's Avatar
    is the payment option resolved?
    im on att running version 2009 and I get a "unable to complete update " "unable to connect to payment service"
    on the good side I've had phone on since 12:00 midnite on full charge and at 8:00 pm its down to 34 %
    I fix this by going to BlackBerry World and start to purchase an app. At the actual purchase page, I cancel. Works fine after that.
    b320 and Mayhem369 like this.
    05-25-13 10:10 PM
  7. grumpyaeroguy's Avatar
    Deleted. 6788
    05-25-13 10:11 PM
  8. SirJes's Avatar
    guys.. i need help on the battery that wont go 100% when charging
    always stuck at 99%, how to fix this?

    i did hear about a clean install with removing battery and sim card when installing os, is this the way?
    i did the install with battery and sim card inside the phone..
    couldn't see the gorgeous green light right now..
    Try letting the battery die completely, then charging

    Posted via CB10
    05-25-13 10:11 PM
  9. Kris Simundson's Avatar
    After trying 2342 for the day, I decided I Iiked 2009 better. Took a back up, re loaded 2009 and started a restore, which promptly failed with a message saying 'software incompatable '. I could not restore the backup I had taken of my data on 2342 on to my device running 2009. This makes fall back from this release a little trickier for those that don't like the clean start approach.

    Posted via CB10
    This has been known because when you back up your files it'll back up as 10.1.0.2342 and if you try restoring a "newer" backup at source than whats on your device, it won't work. Backups from lower to higher works, but not vice versa
    Pete The Penguin likes this.
    05-25-13 10:19 PM
  10. redchilli88's Avatar
    Ansell Halim #680 I had the same issue previously, all I did was to reboot and the charging went to 100%. Maybe that will work for you?
    casino141 likes this.
    05-25-13 10:21 PM
  11. esuarks's Avatar
    Something i noticed so far is the Wifi strength. It's not so stable like the official 10.1 and in the kitchen I don't have Wifi, with official 10.1 I had definitly Wifi signal.... :-(

    Posted z5
    I had to tell the gf to stop running the fkng microwave, that worked :-)
    kojita likes this.
    05-25-13 10:28 PM
  12. b320's Avatar
    I had to tell the gf to stop running the fkng microwave, that worked :-)
    Haha.
    Ecm and SWAT-ron2k11 like this.
    05-25-13 10:31 PM
  13. Pdinos3's Avatar
    just tried loading 2342 on my wife's zed stl100-3 and the autoloader stopped and said error failed to load images error communications timed out? what now bad download maybe?
    05-25-13 10:31 PM
  14. Kris Simundson's Avatar
    just tried loading 2342 on my wife's zed stl100-3 and the autoloader stopped and said error failed to load images error communications timed out? what now bad download maybe?
    quite possibly a bad download, where did you download it from?
    05-25-13 10:37 PM
  15. b320's Avatar
    just tried loading 2342 on my wife's zed stl100-3 and the autoloader stopped and said error failed to load images error communications timed out? what now bad download maybe?
    No, this sounds like an error during the software load rather than during the download.

    Reboot both the PC and the BlackBerry 10 device and try again?
    05-25-13 10:38 PM
  16. Ansell Halim's Avatar
    Try letting the battery die completely, then charging

    Posted via CB10
    Ansell Halim #680 I had the same issue previously, all I did was to reboot and the charging went to 100%. Maybe that will work for you?
    i had this issue since 1880, if i remember the 1627 of mine was able to reach the green light or 100%
    Read somewhere that its about the need to remove battery and sim when installing autoloader, anybody can confirm this?

    this issue really annoys me since i dont know when the battery is full when charging..
    thanks for the inputs anyway, i'll try rebooting and charge it again.. to wait until 0% it may take a while..
    05-25-13 10:40 PM
  17. redchilli88's Avatar
    Ansell Halim #691 - (1) In my case I didn't had to discharge the battery at all. A few minutes after the reboot the charging went to 100%. (2) I never had to remove battery and sim when installing the autoloader.
    05-25-13 10:47 PM
  18. royfakhry's Avatar
    Anyone had issues retrieving his BBM Channels? After installing all other leaks when I reloaded BBM Channels I directly got the channels I subscribed to and the ones I created. However with the .2342 leak when I restored my data exactly the same way I did on other leaks, couldn't find any of the BBM Channels and they don't appear in the featured channels as well. Any idea how I can get them back?
    05-25-13 10:54 PM
  19. Pdinos3's Avatar
    quite possibly a bad download, where did you download it from?
    Resolved the problem. downloaded from the same link but on my desktop, moved over to my laptop where i did mine and everything is perfect. must have been a bad download. my desktop pc has been acting up lately, my laptop has always been reliable for this stuff, even for link. never had an issue with back ups or usb connections.
    05-25-13 11:10 PM
  20. Ansell Halim's Avatar
    Ansell Halim #691 - (1) In my case I didn't had to discharge the battery at all. A few minutes after the reboot the charging went to 100%. (2) I never had to remove battery and sim when installing the autoloader.
    many thanks.. appreciate it.. i will try to charge it again soon after rebooting..

    EDIT: it worked.. funny though, because i did a reboot so many times when in 1880, and still it stucked at 98%. A moment ago also happened the same when finished installing the 2342. But when i did a battery pull, after that the charging can go to 100%
    still not sure what happened, maybe i'll stick to the battery pull when it can't reach 100% again in the future..
    05-25-13 11:22 PM
  21. Kris Simundson's Avatar
    Anyone had issues retrieving his BBM Channels? After installing all other leaks when I reloaded BBM Channels I directly got the channels I subscribed to and the ones I created. However with the .2342 leak when I restored my data exactly the same way I did on other leaks, couldn't find any of the BBM Channels and they don't appear in the featured channels as well. Any idea how I can get them back?
    Try adding your own channel back by following it

    Posted via CB10
    05-25-13 11:26 PM
  22. Jared26's Avatar
    Loaded this OS on my 100-3, had 7 random reboots in less than 24 hours when my phone has NEVER randomly rebooted it once since I bought it on launch day, Feb 5th, wont connect to blackberry link, won't sync my accounts.

    Lets just say I am NOT happy at all, I should have stuck with .1762.
    05-25-13 11:36 PM
  23. TheEliteOne's Avatar
    Here is one.
    Attachment 165310

    How come I am missing that network section on mine?


    Posted via CB10
    05-25-13 11:40 PM
  24. SirJes's Avatar
    Guys I just realized I can see all special characters /fonts now,before I saw a box with an X for most BBM contacts with special characters in their name

    Posted via CB10
    05-25-13 11:42 PM
  25. Kris Simundson's Avatar
    Loaded this OS on my 100-3, had 7 random reboots in less than 24 hours when my phone has NEVER randomly rebooted it once since I bought it on launch day, Feb 5th, wont connect to blackberry link, won't sync my accounts.

    Lets just say I am NOT happy at all, I should have stuck with .1762.
    Just reload back to 1762 than


    Posted via CB10
    b320 likes this.
    05-25-13 11:42 PM
1,508 ... 2627282930 ...

Similar Threads

  1. Q10 Full OS 10.1.0.2342 for SQN100-3
    By inCQR in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 225
    Last Post: 09-05-15, 06:34 PM
  2. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 07:23 AM
  3. Replies: 1037
    Last Post: 11-16-13, 10:48 AM
  4. Z10 Leaked Full OS 10.1.0.1880 for STL100-2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 674
    Last Post: 07-10-13, 06:16 AM
  5. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 05:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD