09-04-13 02:28 PM
1,508 ... 1920212223 ...
tools
  1. Lendo's Avatar
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000002.png

    Hope this works.

    Posted via CB10
    05-25-13 05:38 PM
  2. bbgolf's Avatar
    This is my Fido with radio file flashed to 1917
    Attached Thumbnails Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000101.jpg   Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000102.jpg  
    Last edited by bbgolf; 05-25-13 at 05:44 PM. Reason: Upload issues with CB10
    05-25-13 05:38 PM
  3. Lendo's Avatar
    I think you wanted this though.
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000003.png

    Posted via CB10
    05-25-13 05:41 PM
  4. SDTRMG's Avatar
    Has Instagram worked for anyone on this leak?
    I have Instagram loaded and working.
    05-25-13 05:42 PM
  5. airmo's Avatar
    Woop. Just getting used to 2009. Now I am definitely installing this puppy

    Posted via CB10
    05-25-13 05:42 PM
  6. habs_fan's Avatar
    i had to go back to the last leak. .2009
    this leak wouldn't let me send MMS on rogers
    05-25-13 05:42 PM
  7. Kris Simundson's Avatar
    I think you wanted this though.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000003.png 
Views:	1769 
Size:	92.3 KB 
ID:	165210

    Posted via CB10
    And this is where I get confused as ****, there is no standard across the board for Rogers network on this build. I'm almost ready to attempt a complete reflash of this build, as annoying as it is to reinstall channels.
    05-25-13 05:46 PM
  8. shabbs's Avatar
    for those who have LTE, can you post a screen of your network technology options? Settings - Network - Mobile - Network Technology Dropdown
    I don't see a Technology drop down... only the following drop downs:
    - Data services while roaming
    - Network Mode
    - Network Selection Mode

    I'm on Rogers and it shows as LTE when connected.
    05-25-13 05:49 PM
  9. raorth's Avatar
    Anyone having an issue with volume with this leak version? I have the speaker volume all the way to 100% but can barely hear the ringtone or other notifier sounds. Seemed better on .2009.
    05-25-13 05:51 PM
  10. Kris Simundson's Avatar
    I don't see a Technology drop down... only the following drop downs:
    - Data services while roaming
    - Network Mode
    - Network Selection Mode

    I'm on Rogers and it shows as LTE when connected.
    I mean Network Mode, I'm getting to much into terminology with my Rogers inside source and BB inside source lol
    05-25-13 05:52 PM
  11. BigwhiteUK's Avatar
    Virginia UK here, stl100-2. Always had the options of 2g, 2 g & 3g, and 3g. No 4g here. With the .2342 I now get this!

    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000027.png


    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000028.png
    Always had the H

    Posted via CB10
    05-25-13 05:53 PM
  12. Ecm's Avatar
    for those who have LTE, can you post a screen of your network technology options? Settings - Network - Mobile - Network Technology Dropdown
    Here you go. Z10STL100-3/10.1.0.2342. On Telus
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000224.png

    Posted via CB10
    05-25-13 05:53 PM
  13. BigwhiteUK's Avatar
    That Virgin, dam auto correct


    Posted via CB10
    05-25-13 05:54 PM
  14. DrewBarrett's Avatar
    i had to go back to the last leak. .2009
    this leak wouldn't let me send MMS on rogers
    Same for me with Verizon. It seems like that's the only problem that seems to come up when using 2/3 leaks on Verizon phones, and it doesn't happen all the time. This one, it would tell me the messages were sent, but they didn't actually send. 2009 was pretty good, I'm going to stick with that. Reboots be damned.
    habs_fan likes this.
    05-25-13 05:55 PM
  15. shabbs's Avatar
    I mean Network Mode, I'm getting to much into terminology with my Rogers inside source and BB inside source lol
    Here are screen grabs from mine... seems different from others...
    Attached Thumbnails Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-tn_img_20130547.png   Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-tn_img_20130548.png  
    05-25-13 05:56 PM
  16. b320's Avatar
    I dont know what happened. But my phone turn off and LED blinking.....cant turn on. HELP!!!!!
    Were you loading the leak? What were you doing when this happened?
    05-25-13 05:56 PM
  17. BigwhiteUK's Avatar
    Missed a picture out grrr
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000027.png

    Posted via CB10
    05-25-13 05:56 PM
  18. mattjohnson78's Avatar
    This is the best leak yet for Verizon. I normally get reboots after 100% on the charger. None yet so far and leaving it on the charger watching it for the day.

    Also fast and smooth.
    05-25-13 05:58 PM
  19. Phill_UK's Avatar
    My network screen... just because...

    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000022.png
    05-25-13 06:02 PM
  20. Kris Simundson's Avatar
    So my next request for those ON ROGERS, who have LTE AND who have their dropdown menu with the options of LTE/HSPA+/UMTS/GSM, if you can change to just HSPA+/UMTS/GSM, than see if your main service shows as 3G or 4G or H(H+)
    05-25-13 06:02 PM
  21. Pete The Penguin's Avatar
    I think the battery drain comes from the radio file. I don't believe it's complete like I mentioned earlier I'm going to extract 1917 radio from 2009 OS and I'll make a hybrid file and a stand alone radio file

    Posted via CB10
    I've extracted the radio file from the 1880 version and will use that if I put 2342 on my Z10.

    Posted via CB10 from my Q10.
    05-25-13 06:05 PM
  22. Sandy Sprong's Avatar
    What version did you back up and restore from? It looks like I'm going to have to reinstall BlackBerry channels from scratch.


    Posted via CB10
    If you did a backup and restore, the channels settings are still there. You will have to reload the Channels Beta Application file, and hopefully you've still got the Key Code that BB emailed to you cause you'll need that too. Once you've done the reload (reinstall) you'll see that channels are back in the BBM menu.
    05-25-13 06:12 PM
  23. lemonpancake90's Avatar
    FOR ROGERS Z10 USERS

    I completed a security wipe AFTER restoring my backup, then tested an outgoing mms, and had an incoming MMS afterward.

    My phone stopped showing 4GLTE and went back to just LTE.

    FYI, the APN settings locked again, but that personally doesn't matter to me.


    ** Edit

    I restored JUST the Settings and Media and everything works OK.
    Last edited by lemonpancake90; 05-25-13 at 06:46 PM.
    05-25-13 06:21 PM
  24. aha's Avatar
    So my next request for those ON ROGERS, who have LTE AND who have their dropdown menu with the options of LTE/HSPA+/UMTS/GSM, if you can change to just HSPA+/UMTS/GSM, than see if your main service shows as 3G or 4G or H(H+)

    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000346.png
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.2342 for STL100-2,3,4-img_00000347.png
    anon5814103 likes this.
    05-25-13 06:22 PM
  25. aha's Avatar
    FOR ROGERS Z10 USERS

    I completed a security wipe AFTER restoring my backup, then tested an outgoing mms, and had an incoming MMS afterward.

    My phone stopped showing 4GLTE and went back to just LTE.

    FYI, the APN settings locked again, but that personally doesn't matter to me.
    So it's not the OS, but the settings...

    That's doesn't help my case through because I need to restore my backup for my password keeper... now I am wondering if password keeper is the right solution for me now... only if I can backup and restore my password keeper data separately
    05-25-13 06:27 PM
1,508 ... 1920212223 ...

Similar Threads

  1. Q10 Full OS 10.1.0.2342 for SQN100-3
    By inCQR in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 225
    Last Post: 09-05-15, 07:34 PM
  2. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 08:23 AM
  3. Replies: 1037
    Last Post: 11-16-13, 11:48 AM
  4. Z10 Leaked Full OS 10.1.0.1880 for STL100-2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 674
    Last Post: 07-10-13, 07:16 AM
  5. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 06:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD