07-10-13 06:16 AM
675 ... 1920212223 ...
tools
  1. ooklah's Avatar
    Anyone else having problems with Facebook? I've tried rebooting, deleting and reinstalling the app, deleting the account and setting it back up. I can see my profile, just not my feeds. This is all I get
    Posted via CB10
    I don't believe this is limited to any particular OS build. I have this happen every now and then. Eventually it fixes itself. In the meantime I use the website.

    I think it is an issue with the connection between the app and the Facebook servers.

    Posted via CB10
    branflakes and mtitiz34 like this.
    05-19-13 09:46 PM
  2. nasi goreng's Avatar
    Anyone else having problems with Facebook? I've tried rebooting, deleting and reinstalling the app, deleting the account and setting it back up. I can see my profile, just not my feeds. This is all I get
    Attachment 163433

    Posted via CB10
    There's a thread regarding this issue:
    someone posted a work around:
    http://forums.crackberry.com/blackbe...orking-804435/
    mtitiz34 likes this.
    05-19-13 10:19 PM
  3. FrankIAm's Avatar
    You won't get software release since this hasn't been released.. only official OSes get it.
    05-19-13 10:23 PM
  4. baste07's Avatar
    Yeah, and si what if there's no info, are you going to die without it?

    Posted via CB10
    05-19-13 10:31 PM
  5. Duffman19's Avatar
    No one else has the browser issue?

    When all the buttons become unresponsive or 3 dot menu disappears

    It's annoying to have to re open browser to correct it

    Posted via CB10
    05-19-13 11:16 PM
  6. whitezee10's Avatar
    You won't get software release since this hasn't been released.. only official OSes get it.
    Nah, there are leaked OS that has software releases.

    Posted via CB10
    05-19-13 11:19 PM
  7. higherdestiny's Avatar
    Everyone who's trying this and reporting issues within the first 24 hours.

    WAIT.

    When a complete operating system reload occurs, the phone will be under stress for quite some time. It could be a few hours, or could be a whole day. You need to ride it out, let the phone sort itself out and reserve judgement for a later date.

    Your phone may lag, may become unresponsive, may act strangely, may get hot, battery life depleting quickly etc - but this can all be caused by the operating system reinitializing after the load.

    Email accounts are being re-synced, calendars are being populated, and above all - the filesystem is being re-indexed. Most of this occurs in the background so you can't see it, but it will be effecting system performance and function.

    So please... install the new OS, wait 24 hours and then start reporting your findings. Give the phone a change to get itself in order before you start freaking out
    05-19-13 11:32 PM
  8. FirstBerry101's Avatar
    Any word yet on how to fix Grey'd out APN from Telus? My phone is useless to me until this is fixed. It has happened on the Official OTA update.
    05-19-13 11:37 PM
  9. FirstBerry101's Avatar
    Are you sure its Facebook? Or the known APN issues where all data is lost if your not on wifi? Can you open a website? Check your e-mail? Send a BBM?
    05-19-13 11:38 PM
  10. russworman's Avatar
    Just noticed that when you silence notifications using the top bar it prompts if you want it to vibrate... it never asked before this update

    Posted via CB10
    yueytan likes this.
    05-19-13 11:50 PM
  11. higherdestiny's Avatar
    This function came with 10.1
    05-19-13 11:57 PM
  12. jon4400's Avatar
    Since posting much earlier today, I still havent had to plug in my z10 and I have 85% battery, this after using animoog for an hour, watched a bunch of tv on netflix (which works a lot better now), Posted a bunch of pics to instagram and had a two hour convo on the phone. Love this.
    You mean to tell me you lost only 15% in 2 hours of phone call, 1 hour of audio creation + (around 3x25mins) of Netflix videos?
    As much as I would like to believe this, I simply can't.

    Please provide more info on your settings, network, brightness etc
    05-20-13 12:01 AM
  13. mtitiz34's Avatar
    Are you sure its Facebook? Or the known APN issues where all data is lost if your not on wifi? Can you open a website? Check your e-mail? Send a BBM?
    Yes to all

    Posted via CB10
    05-20-13 12:08 AM
  14. mscooley's Avatar
    Anyone else having problems with Facebook? I've tried rebooting, deleting and reinstalling the app, deleting the account and setting it back up. I can see my profile, just not my feeds. This is all I get
    Attachment 163433

    Posted via CB10
    Not related to OS. In fact, you may want to check your FB posts. Things that would normally be limited to friends are now being posted as public. Confirmed with 3 others earlier. Facebook is always messing with stuff.

    Posted via CB10
    05-20-13 12:47 AM
  15. mscooley's Avatar
    No one else has the browser issue?

    When all the buttons become unresponsive or 3 dot menu disappears

    It's annoying to have to re open browser to correct it

    Posted via CB10
    Just hit the little open door icon.

    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.1880 for STL100-2,3-img_00000007.png

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    05-20-13 12:50 AM
  16. geodorn's Avatar
    Not exactly sure what to look for :s (I am really sorry, I am very bad at this)
    Just type Old Auto Loader or?
    cheers
    You want to go back to the latest official release?
    Just use the autoloader for 10.1.0.1720 available here:
    http://forums.crackberry.com/blackbe...loader-806636/
    05-20-13 02:04 AM
  17. Kirill Mishurovsky's Avatar
    Update the firmware at Saturday evening. The battery lives very well.

    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.1880 for STL100-2,3-20130520105225.png
    Mecca EL likes this.
    05-20-13 02:05 AM
  18. Humga Chan's Avatar
    In all the leaks of 10.1 so far the 90 days syncing option of GMAIL reverts back to 30 days after a while or once the phone is restarted. Is that problem fixed in this latest leak?
    I've loaded it and both my gmail revert back to 30 days (even if I set it at 90 days). Anyone else experiencing this and knows how to fix it?
    05-20-13 02:44 AM
  19. gaoxing84's Avatar
    Hi, now I have a bug to report, I tried to delete my Facebook account due to the contacts isn't loading, but after deleting and adding a new account, I now have duplicate Facebook account in my BlackBerry Hub. Think I am going to do a reload of the leaked OS.

    Posted via CB10
    05-20-13 03:02 AM
  20. RubenDM's Avatar
    Hey guys. I have a prob.
    Since i installed the leaked os 1880, the connect to bootrom screen keeps flikkering on my pc screen. Even when i deleted the file from the os, restarted the pc...
    Cannot work propperly because this flikkers evry 10 sec..
    05-20-13 03:10 AM
  21. blue. shark's Avatar
    someone have problem with payment option

    ".... Unable to connect to paymant service"


    edit: solved
    http://forums.crackberry.com/blackbe...6/#post8431737
    Last edited by blue. shark; 05-20-13 at 03:28 AM.
    05-20-13 03:13 AM
  22. helis4life's Avatar
    Sick of waiting for my carrier to release the update i loaded this OS this afternoon.

    Runs excellently. Very smooth, seems much more responsive. All apps and accounts working fine.

    Initially I had no keyboard feedback, but when i changed the volume slider it came back.

    One thing im curious about though, I restored from a back up and just choose media and settings. I deselected application data, which was 800mb. So after just getting settings and media back, my phone seems exactly the same as prior to the backup, all contacts, text messages, emails etc. What the heck is application data, and why was it 800mb?
    05-20-13 03:23 AM
  23. infamous joe's Avatar
    Here's a mirror.
    Thanks a lot for this

    Posted via CB10
    05-20-13 03:28 AM
  24. yueytan's Avatar
    Sick of waiting for my carrier to release the update i loaded this OS this afternoon.

    Runs excellently. Very smooth, seems much more responsive. All apps and accounts working fine.

    Initially I had no keyboard feedback, but when i changed the volume slider it came back.

    One thing im curious about though, I restored from a back up and just choose media and settings. I deselected application data, which was 800mb. So after just getting settings and media back, my phone seems exactly the same as prior to the backup, all contacts, text messages, emails etc. What the heck is application data, and why was it 800mb?
    that'd be all your apps mate. you'll have to reload them from blackberry world if you don't restore
    05-20-13 04:05 AM
  25. yns5's Avatar
    Great OS...update was smooth.
    Here are some of the changes i have noticed:
    - the 4G/LTE options disappear if the network isn't equipped with it, which is the case with my carrier (Maroc Telecom)
    - for those whose carrier's have not setup BB10 plateforme yet, you now get the 4 BB dots without having to be on wifi. Here is what you have to do:
    1- Update to this latest OS 10.1.0.1880
    2- Reinstate BIS if you removed it
    3- Reset APN to the default: blackberry.net
    Cheers-
    05-20-13 04:13 AM
675 ... 1920212223 ...

Similar Threads

  1. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 07:23 AM
  2. Replies: 1037
    Last Post: 11-16-13, 10:48 AM
  3. DevC Leaked Full OS 10.1.0.1483
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 78
    Last Post: 09-29-13, 09:15 PM
  4. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 05:08 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 05-01-13, 05:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD