07-10-13 07:16 AM
675 ... 1819202122 ...
tools
  1. Bilaal's Avatar
    So far, so good. This may be the best OS version so far. Skype opens and navigates well, haven't tried ringing yet. However, everything else seems a lot more smoother.

    Posted via CB10
    05-19-13 06:25 PM
  2. lekaelxi's Avatar
    I Installed this a couple of nights ago and since then my battery life has been BRUTAL!!! I've tried to use link to revert back to the providers OS, but when I hook the phone up and go into Link, as soon as the phone is detected, the Reload button under settings doesn't do anything. Any special tricks to getting the Reload button to work?

    Mike
    Hey guys, I installed this leak because I had one issue with the official OS. 10.1.0.273 STL-100-2 T Mobile Germany. It was that some contacts were showing only their numbers in the hub even though they are saved on my contact list.

    That problem has now disappeared after this leak, and I have discovered a new one. I have quadruple contacts, without Facebook. So out of frustration, I wanted to go back to the original OS, but to my surprise, BlackBerry Link will not let me restore to my official OS. I backed it up, I know I did.

    So my question is; is there anyway to go back to the official os? Security wipe through the phone only brings me back to .1880

    Any help is much appreciated
    05-19-13 06:33 PM
  3. pttptppt's Avatar
    Hey guys, I installed this leak because I had one issue with the official OS. 10.1.0.273 STL-100-2 T Mobile Germany. It was that some contacts were showing only their numbers in the hub even though they are saved on my contact list.

    That problem has now disappeared after this leak, and I have discovered a new one. I have quadruple contacts, without Facebook. So out of frustration, I wanted to go back to the original OS, but to my surprise, BlackBerry Link will not let me restore to my official OS. I backed it up, I know I did.

    So my question is; is there anyway to go back to the official os? Security wipe through the phone only brings me back to .1880

    Any help is much appreciated
    Use one of the older autoloaders then look search for updates and update. Then, you'll be on the official os

    Posted via CB10
    05-19-13 06:39 PM
  4. blockbuy's Avatar
    I had this problem with tunein in the last 3 leeks as well.. to fix, go to blackberry world from your PC, sign in, locate tunein radio and click download.. it will force re-install to the device ota.

    I'd like to give kuddos to however told me originally, but I don't remember who it was..

    Posted via CB10
    Cheers! Will try this in the am.

    Posted via CB10
    05-19-13 06:40 PM
  5. lekaelxi's Avatar
    Use one of the older autoloaders then look search for updates and update. Then, you'll be on the official os

    Posted via CB10
    Not exactly sure what to look for :s (I am really sorry, I am very bad at this)

    Just type Old Auto Loader or?

    cheers
    05-19-13 06:42 PM
  6. quadcells's Avatar
    Well I loaded up this new leaked OS this morning two days after load 1762 which I thought was very good. Everything installed great even using BBlink. To do the back up and restore. All my apps where they should be. The only thing is I should remove my email accounts before backing up. Then add them after restore so not to get locked out of my work email.
    So far it works great

    Posted via CB10
    05-19-13 07:08 PM
  7. DrewBarrett's Avatar
    Reinstalling .1880 right now... wiping my phone several times a day now. Keeps it fresh.

    Hopefully the busy signal issue was really just a problem with the other person's iPhone. It has since resolved itself. We'll see what happens giving .1880 a second try.
    05-19-13 07:18 PM
  8. thatplaybookguy's Avatar
    Since posting much earlier today, I still havent had to plug in my z10 and I have 85% battery, this after using animoog for an hour, watched a bunch of tv on netflix (which works a lot better now), Posted a bunch of pics to instagram and had a two hour convo on the phone. Love this.
    05-19-13 07:54 PM
  9. ubersurfer's Avatar
    i can make just radio file from .1756 to test with this os
    1. load fullos for stl100-2,3
    2. load radio from.1756

    wona try?
    I'd like to give it a try. Much appreciated, thanks!


    Posted via CB10
    05-19-13 08:01 PM
  10. mikechawla's Avatar
    i can make just radio file from .1756 to test with this os
    1. load fullos for stl100-2,3
    2. load radio from.1756

    wona try?
    Then can you not do the same for STL100-1?

    I keep refreshing this thread all day, hoping to find some love for the -1

    Guess it ain't that simple :-)

    Posted via CB10
    05-19-13 08:27 PM
  11. mtitiz34's Avatar
    I was wondering if anyone happened to check their available device memory after installing the leak? I've got 4.3 gigs used already with no apps or backups loaded. Seems a little high to me for a fresh device. I thought I understood that installing with the autoloader would format the phone before installing the new os

    Posted via CB10
    05-19-13 08:36 PM
  12. dj_matty_s's Avatar
    That's an interesting observation. I just checked mine, and it does seem to be a little high, by around 1.5-2gb. Anyone else noticing something similar?

    Posted via CB10
    05-19-13 08:42 PM
  13. Lee Grigsby's Avatar
    Downloaded 10.1.0.1880 for stl 100-3 and so far so good. A little lag when initially re-opening apps after red downloading from app world. After that, no lag at all. Tested Skype and it works great! Had to reload my passwords from backup for password protect (restore settings ONLY from backup file with blackberry link), but no other issues. Not sure about battery optimization yet and Skype does burn through the battery life

    Posted via CB10
    05-19-13 09:06 PM
  14. yueytan's Avatar
    That's an interesting observation. I just checked mine, and it does seem to be a little high, by around 1.5-2gb. Anyone else noticing something similar?

    Posted via CB10
    Dang. I was literally about to install this leak and this has stopped me. Struggling with running out of storage as it is :/
    05-19-13 09:31 PM
  15. mtitiz34's Avatar
    And now I'm noticing my Facebook feed won't load. It I'd a very smooth os though, right from the start

    Posted via CB10
    05-19-13 09:41 PM
  16. FrankIAm's Avatar
    Jesus, people.. it's always at 4-5 GB approximately! Even right out of the box.
    05-19-13 09:46 PM
  17. tcee-'s Avatar
    not sure what i should be expecting in terms of battery life. it does not seem to be significantly better than the official .1720 version. I am experiencing ~1% usage every 5 minutes even when idle. somehow i don't think this is normal. hopefully it is still working to sync my data.
    05-19-13 09:48 PM
  18. yueytan's Avatar
    Jesus, people.. it's always at 4-5 GB approximately! Even right out of the box.
    Oh really? ok panic averted.
    05-19-13 10:09 PM
  19. yueytan's Avatar
    IN past 10.1 releases (including official), you could not swipe back to the hub composing a whatspp message directly from the hub. could someone please test if this has been fixed?

    cheers
    05-19-13 10:10 PM
  20. baste07's Avatar
    Since posting much earlier today, I still havent had to plug in my z10 and I have 85% battery, this after using animoog for an hour, watched a bunch of tv on netflix (which works a lot better now), Posted a bunch of pics to instagram and had a two hour convo on the phone. Love this.
    You are using wifi connectivity I assume?

    Posted via CB10
    05-19-13 10:15 PM
  21. LCOGICOC's Avatar
    As always, loaded it up and going to put it through its paces, lets see how the pony likes the "new saddle" GIDDY UP!!!
    05-19-13 10:16 PM
  22. baste07's Avatar
    Waiting for the stl 01 variant for my wife aswell

    Posted via CB10
    05-19-13 10:18 PM
  23. baste07's Avatar
    IN past 10.1 releases (including official), you could not swipe back to the hub composing a whatspp message directly from the hub. could someone please test if this has been fixed?

    cheers
    Tried this and you can

    Posted via CB10
    yueytan and anon5814103 like this.
    05-19-13 10:19 PM
  24. sleepngbear's Avatar
    Installed this afternoon. All seems to be running well, but... still no software release info or last boot time? Come on now...
    05-19-13 10:30 PM
  25. mtitiz34's Avatar
    Anyone else having problems with Facebook? I've tried rebooting, deleting and reinstalling the app, deleting the account and setting it back up. I can see my profile, just not my feeds. This is all I get
    Z10 Leaked Full OS 10.1.0.1880 for STL100-2,3-img_00000001.png

    Posted via CB10
    05-19-13 10:43 PM
675 ... 1819202122 ...

Similar Threads

  1. Leaked Full OS 10.1.0.1627 for z10 stl100-1,2,3
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1243
    Last Post: 02-27-14, 08:23 AM
  2. Replies: 1037
    Last Post: 11-16-13, 11:48 AM
  3. DevC Leaked Full OS 10.1.0.1483
    By lbfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 78
    Last Post: 09-29-13, 10:15 PM
  4. Replies: 1098
    Last Post: 05-11-13, 06:08 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 05-01-13, 06:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD