07-09-13 10:46 AM
210 ... 6789
tools
  1. Adam Szucs's Avatar
    Ok thanks I same for the bbm file?
    Seriously, get the irony. Put some effort into it. Look for it, if you can't find, use search either on your computer or on the forums. And if you still can't find a BBM bar file... practice and try again.

    Posted via CB10
    06-19-13 09:23 AM
  2. 1964Neil's Avatar
    OK here goes, Installed ok loaded all the apps OK.
    Would not restore at all from backup nothing, update software OK, added all my accounts OK, no problems so far.
    Added all my pictures and music to SDcard, this went fine. I have sent text messaged received and sent mails also revived and dialled out OK.
    I have an STL2 in the uk on o2 network. I will now have to use it for a while to see how it goes.
    I have never had problems in the past so will know, I have never had 1 reboot etc.
    Mr.V786 likes this.
    06-19-13 09:25 AM
  3. SCrid2000's Avatar
    It was mentioned by the OP that when you load the bar files to not load android player shell. Bbm Need to know the bar file names Please Posted via CB10
    I didn't include them in the zip.
    TheDutch20 likes this.
    06-19-13 09:55 AM
  4. TheDutch20's Avatar
    I didn't include them in the zip.
    Thank. As some who us still learning what to look for I appreciate thar you responded. =) will try and figure that stuff out on my own in the future. Thanks agian

    Posted via CB10
    06-19-13 10:47 AM
  5. WWBlondieDo's Avatar
    Yep have this since 10.0 - it comes and it goes. It's so annoying.

    My Personal little/big workaround:
    Make it so that the last Letter or Number at the end of your text is selected -> Erase this Letter (make sure there is no space at the end of the text!) -> The Cursor should work as intended again.

    Second Solution/TryOut: You can also grab the upper Slider and try to throw it over the keyboard very quick and let it go. Text is deselected too. But in 99Percent of this cases, some text get selected again as soon your tap into a text Window / editing field.

    It needs a little Training but the upper one definitely works. Hope you understand my bad English

    BTW: Happened as I wrote this -.-

    Posted via CB10
    Thank you! I'll definitely try your solution next time - and, you're totally right, it does come and go! Ironically, when I was writing my prev post it DIDN'T do it, even though it had for every other post I've written here, lol.

    Weird to hear that it's been doing it for some since the stock OS since I never ran into it til now (though it does appear to be incredibly random and hard to duplicate). Oh, well - hopefully when 10.2 comes out, officially, they'll have a fix! Til then, it's not really a big deal. :-)

    Posted via CB10
    06-19-13 11:08 AM
  6. MeerMusik's Avatar
    Thank you! I'll definitely try your solution next time - and, you're totally right, it does come and go! Ironically, when I was writing my prev post it DIDN'T do it, even though it had for every other post I've written here, lol.

    Weird to hear that it's been doing it for some since the stock OS since I never ran into it til now (though it does appear to be incredibly random and hard to duplicate). Oh, well - hopefully when 10.2 comes out, officially, they'll have a fix! Til then, it's not really a big deal. :-)

    Posted via CB10
    Yeah lets hope they will fix it some day. Not sure what is causing this behaviour. Have this Problem with every second Text i write.
    The Workaround is very simple: If you did it a second or third time, you will be a highly trained professional and can do it in less than 2 Seconds I personal just do it when it comes and didnt think about it anymore. Its completely automatically since.

    BTW: Found out just today by accident, that if the last "thing" on the text is space, it also work by erasing the space only.
    WWBlondieDo likes this.
    06-19-13 11:25 AM
  7. MeerMusik's Avatar
    [Question]
    Anyone here has the following experience:
    When the Battery drops under less than 10 Percent, i can use it as a Hot Water Boiler. Will further "investigate" it. Dont know what cause it.
    06-19-13 11:31 AM
  8. Mr.V786's Avatar
    OK here goes, Installed ok loaded all the apps OK.
    Would not restore at all from backup nothing, update software OK, added all my accounts OK, no problems so far.
    Added all my pictures and music to SDcard, this went fine. I have sent text messaged received and sent mails also revived and dialled out OK.
    I have an STL2 in the uk on o2 network. I will now have to use it for a while to see how it goes.
    I have never had problems in the past so will know, I have never had 1 reboot etc.
    fellow brit on o2 will be keeping an eye out on your finding please report back, im using the mashup hybrid at the moment so tempted to load 10.2!

    how did you restore contacts?
    06-19-13 11:44 AM
  9. 1964Neil's Avatar
    fellow brit on o2 will be keeping an eye out on your finding please report back, im using the mashup hybrid at the moment so tempted to load 10.2!

    how did you restore contacts?
    Some contacts I had on my sim card, others were downloaded when I added my accounts. So far so good really fast and smooth.
    I thing to remember I got stung by this, if your sim card is encrypted then unencrypted before you change or you have to format the card.
    Baked and Mr.V786 like this.
    06-19-13 03:43 PM
  10. MrMousey's Avatar
    Anyone notice that Facebook is no longer part of the hub? It was there for a couple days after I installed the Hybrid on my Z10 STL100-3, but today when I went to look for it, it was gone. restarted the phone and also uninstalled then re-installed the Facebook app and still the same thing. It doesn't even show up in the Accounts section anymore either.
    Attachment 174238
    Attachment 174239
    Last edited by MrMousey; 06-20-13 at 02:44 PM.
    06-20-13 01:52 PM
  11. jrcdpm's Avatar
    Still in my hub--no change.
    Anyone notice that Facebook is no longer part of the hub? It was there for a couple days after I installed the Hybrid on my Z10 STL100-3, but today when I went to look for it, it was gone. restarted the phone and also uninstalled then re-installed the Facebook app and still the same thing. It doesn't even show up in the Accounts section anymore either.
    06-20-13 02:23 PM
  12. MrMousey's Avatar
    Still in my hub--no change.
    Hmm... how long have you had it installed on your device? Anything you think I should try? Short of wiping it.

    Posted via CB10
    06-20-13 02:47 PM
  13. stucker25's Avatar
    Ran this for 7 days with the following observations; battery life for some reason did not live up to what many were experiencing; Whatsapp kept dropping from the hub (known issue but easy to fix); the strangest problem over the last two days is all emails dropping various letters and sometimes the entire message, just the subject remaining. There wasn't any pattern to it. The only way to fix was a reboot and all would come back to normal.

    Haven't seen this issue mentioned so I thought I'd pass it along. Back to 10.1.2354 now as it treated me best but thoroughly enjoyed playing with 10.2 in it's early stages. Look forward to the next leak.
    06-22-13 03:09 AM
  14. SplatHead's Avatar
    This hybrid has been really great for me.. there are some bugs but for the most part im starting to love my BBRY again.

    I have had 1 reboot.. since installing this on the 15th.. for a alpha/beta I consider that pretty sweet. No real change in battery life though its on par with every blackberry ive had.. ~2 days but I charge it every night (bedside).

    Stuck in traffic i played around with voice search.. I hardly used it because 99% of the time it would say would you like me to search the web for that?

    First time I've seen responses like this.... Hate to SayIT but it kinda works better than ............ SayIT

    Attachment 175027
    Z10 Hybrid - 10.2.228 Core, 10.2.0.340 Radio, Sideload 10.2.341 Apps-img_00000046.jpg
    Z10 Hybrid - 10.2.228 Core, 10.2.0.340 Radio, Sideload 10.2.341 Apps-img_00000047_2.jpg
    Z10 Hybrid - 10.2.228 Core, 10.2.0.340 Radio, Sideload 10.2.341 Apps-img_00000048.jpg
    Z10 Hybrid - 10.2.228 Core, 10.2.0.340 Radio, Sideload 10.2.341 Apps-img_00000049.jpg
    Z10 Hybrid - 10.2.228 Core, 10.2.0.340 Radio, Sideload 10.2.341 Apps-img_00000050.jpg
    ..
    Attached Thumbnails Z10 Hybrid - 10.2.228 Core, 10.2.0.340 Radio, Sideload 10.2.341 Apps-img_00000045.jpg  
    mkiiw likes this.
    06-22-13 11:49 PM
  15. marcati's Avatar
    yeah, when i wanted to make work 10.1.0.2354 with 10.2.0.340 radio and realized there's no phone call possibility I loaded on the phone app from 10.2.0.228 and could not even unlock my device.
    Yeah, I had the same issue and more because I loaded all the. 228 bar files. Only Facebook would work and email, but couldn't open sms. Everything else just kept crashing and the phone would lock up.

    Posted via CB10
    06-23-13 12:27 AM
  16. ckroboth's Avatar
    Finally jumped into 10.2 with this combo, so far so good.

    However, is anyone having issues with Facebook not loading your main feed?

    Z10 The start of Blackberry perfection.
    06-23-13 05:48 AM
  17. Alvaro Mascaro's Avatar
    I'm having an issue apart from the blue tooth issue where it won't sync all my Gmail contacts

    Posted via CB10
    06-23-13 05:49 PM
  18. RADEoN1337's Avatar
    did anyone's hub go completely away when sideloading all the bars?
    06-24-13 07:15 PM
  19. smis's Avatar
    Will android 4.2.2 runtimes work on this?
    06-27-13 04:49 AM
  20. wu-wei's Avatar
    Will android 4.2.2 runtimes work on this?
    No.

    In fact, when I tried it, I ended up having to reload the OS in order to get the 228 (2.3.3.) Android runtime to work again.
    06-27-13 07:51 AM
  21. jeffb_atwork's Avatar
    I was following this thread and was looking for a resolution to the blue tooth issue. Can I revert to a different version to get it working again? I am running .228 hybrid.

    Posted via CB10
    07-03-13 07:26 PM
  22. wu-wei's Avatar
    I know I'm cross-posting (or just plain repeating myself, LOL), but this thread shouldn't be on page 3 of the leaked forums.

    Following a brief dalliance with 10.1.0.4537 (and my resulting disappointment with/lack of interest in the current WiFi calling implementation), I have returned to my blend of 10.2.0.228. It is essentially the 228 core OS and the 341 radio, but I've managed to identify 26 newer-versioned BAR files from 10.2.0.341 and 10.1.0.45xx which I grafted over this installation. So far all is running well. There are just too many things I prefer about 10.2 (newer hourglass, priority inbox, permission popups for Android apps, etc).
    Pdinos3 likes this.
    07-08-13 09:01 PM
  23. Pdinos3's Avatar
    So has the OP been updated or you haven't packaged it yet? I'm using scrid or your 228 + 341


    Posted via CB10
    07-08-13 10:42 PM
  24. wu-wei's Avatar
    So has the OP been updated or you haven't packaged it yet? I'm using scrid or your 228 + 341


    Posted via CB10
    Here you go:

    Sideload these apps after installing the hybrid.
    kccman likes this.
    07-08-13 11:01 PM
  25. wu-wei's Avatar
    The package I linked includes the following items from 10.1.0.4537:

    android runtime (10.1.0.145)
    appworld (4.4.0.54)
    maps (10.1.0.804)
    Facebook, Twitter, and Youtube socialconnect BARs (all 10.1.1.41)
    LinkedIn socialconnect BAR (10.1.0.144)

    I also included the 10.2.0.18 browser, and the remaining files are from 10.2.0.341.
    Pdinos3 and ktan23 like this.
    07-08-13 11:10 PM
210 ... 6789

Similar Threads

  1. Z10 STL100-1 Hybrid 10.1.0.2342 *Testers Needed*
    By Kris Simundson in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 141
    Last Post: 06-26-13, 03:24 PM
  2. Hybrid 10.1.0.2342 for Z10 STL100-2/3/4
    By Kris Simundson in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 36
    Last Post: 06-02-13, 12:27 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-27-13, 10:53 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-06-12, 01:15 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 06-17-12, 04:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD