07-09-13 11:46 AM
210 ... 56789
tools
  1. SubCamp's Avatar
    Works perfectly on my rogers stl-300

    Posted via CB10
    06-17-13 06:42 PM
  2. willowbeast's Avatar
    LOL.. they need to have some work!

    I'll try restoring with the Dev mode off as soon as I get home

    Posted via CB10
    Can't guarantee it will work . Worth a try.


    Posted via CB10
    06-17-13 06:51 PM
  3. drew8484's Avatar
    Deleted bluetooth sync on phone and car. Setup from scratch and paired. Still didn't work.
    06-17-13 07:11 PM
  4. rajbir01's Avatar
    Works perfect. Love this build. Z10 has never been so smooth.

    Posted via CB10
    aelaan likes this.
    06-17-13 07:30 PM
  5. aelaan's Avatar
    So now I am 4 days in and I can state with confidence that the phone can easily run 48 hours without a charge, just threw it on now. This is an STL100-3 on the Bell network in Canada. 4GLTE works like a charm, even in the data center.... Usage: calls, many calls, email, CB10, and a lot of BBM / texting. I must say that I am convinced it is going the right direction even if this is all Frankensteined together.
    Weather App replaced with another free one that works just as well. No issues with BT and I use it a lot in the car.

    Good build
    MrMousey likes this.
    06-17-13 11:45 PM
  6. warren_walker's Avatar
    I have tried every way possible that I can think of to restore my data and settings and it doesn't work

    I guess I will call ghostbusters when I get into work.

    Otherwise no other issues to report. I look forward to the next leak or the official build whichever comes first.


    Posted via CB10
    06-18-13 04:26 AM
  7. GilVaz's Avatar
    I have tried every way possible that I can think of to restore my data and settings and it doesn't work

    I guess I will call ghostbusters when I get into work.

    Otherwise no other issues to report. I look forward to the next leak or the official build whichever comes first.


    Posted via CB10
    Same here

    Sent from my BlackBerry Z10 using Tapatalk 2

    #teamBlackBerry Portugal @gil_v4z
    06-18-13 06:59 AM
  8. phil1962's Avatar
    Did you download the newest version of BB Link?
    Same here

    Sent from my BlackBerry Z10 using Tapatalk 2

    #teamBlackBerry Portugal @gil_v4z
    06-18-13 07:21 AM
  9. GilVaz's Avatar
    Did you download the newest version of BB Link?
    I have the latest version! Tried to edit manifest file from backup.. loading 2 Tim and a security wipe.. everything!

    Sent from my BlackBerry Z10 using Tapatalk 2

    #teamBlackBerry Portugal @gil_v4z
    06-18-13 07:33 AM
  10. TheDutch20's Avatar
    Tried this, but be buzz, batt guru not working fully. Sticking to Z10STL100-2/10.1.0.2354 with side loaded clock, camera. Still getting prompted of 11 mb update this morning without damage to clock app.

    http://img.tapatalk.com/d/13/06/15/vu4ume8u.jpg

    The .93 clock gets 'upgraded' by carrier update. 228 seems to stick around.

    Sent from my Z10 using Tapatalk 2
    Cool where you from to get that update!?

    Posted via CB10
    06-18-13 08:28 AM
  11. TheDutch20's Avatar
    Am I the only one who doesn't use whatsapp lol

    This hybrid works great for me.

    Posted via CB10
    No no I am there too. I wanted Blaq in the hub and have it completely replace twitter!

    Posted via CB10
    06-18-13 08:35 AM
  12. TheDutch20's Avatar
    What about my 10.1 apps?

    Posted via CB10
    06-18-13 08:37 AM
  13. rhimself's Avatar
    Z10 Hybrid - 10.2.228 Core, 10.2.0.340 Radio, Sideload 10.2.341 Apps-img_00000254.png

    Has anyone had this issue? I can't update the apps Because I don't have then downloaded. I tried battery pull, security wipe, resetting the phone, and installing and uninstalling the apps. Someone please help!

    Posted via CB10
    06-18-13 01:29 PM
  14. willowbeast's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000254.png 
Views:	987 
Size:	154.0 KB 
ID:	173520

    Has anyone had this issue? I can't update the apps Because I don't have then downloaded. I tried battery pull, security wipe, resetting the phone, and installing and uninstalling the apps. Someone please help!

    Posted via CB10
    Downgrade your bbw.

    Posted via CB10
    rhimself likes this.
    06-18-13 05:09 PM
  15. rhimself's Avatar
    Thanks it worked

    Posted via CB10
    06-19-13 02:08 AM
  16. WWBlondieDo's Avatar
    Okay, I think I may have run into my first annoyance/issue with this build (besides the weather app, but who cares about that, right?) - sporadically, when I'm typing something into an app (such as CB10) or a webpage and then try to click and place the cursor somewhere to fix a typo, it just selects everything around that point and will not let me de-select and just place the cursor there. The great cursor wheel thing doesn't pop up, it just keeps highlighting around wherever I'm clicking - even when I bring my finger over to the side menu and actually click on the deselect option.

    Anyone else having this issue?

    Posted via CB10
    06-19-13 02:34 AM
  17. richz10's Avatar
    Okay, I think I may have run into my first annoyance/issue with this build (besides the weather app, but who cares about that, right?) - sporadically, when I'm typing something into an app (such as CB10) or a webpage and then try to click and place the cursor somewhere to fix a typo, it just selects everything around that point and will not let me de-select and just place the cursor there. The great cursor wheel thing doesn't pop up, it just keeps highlighting around wherever I'm clicking - even when I bring my finger over to the side menu and actually click on the deselect option.

    Anyone else having this issue?

    Posted via CB10
    Im having this problem even on stock software. This 10.1 build from ee has lots of bugs vrry similar to what you're describing

    Posted via CB10
    06-19-13 03:10 AM
  18. MeerMusik's Avatar
    Okay, I think I may have run into my first annoyance/issue with this build (besides the weather app, but who cares about that, right?) - sporadically, when I'm typing something into an app (such as CB10) or a webpage and then try to click and place the cursor somewhere to fix a typo, it just selects everything around that point and will not let me de-select and just place the cursor there. The great cursor wheel thing doesn't pop up, it just keeps highlighting around wherever I'm clicking - even when I bring my finger over to the side menu and actually click on the deselect option.

    Anyone else having this issue?

    Posted via CB10
    Yep have this since 10.0 - it comes and it goes. It's so annoying.

    My Personal little/big workaround:
    Make it so that the last Letter or Number at the end of your text is selected -> Erase this Letter (make sure there is no space at the end of the text!) -> The Cursor should work as intended again.

    Second Solution/TryOut: You can also grab the upper Slider and try to throw it over the keyboard very quick and let it go. Text is deselected too. But in 99Percent of this cases, some text get selected again as soon your tap into a text Window / editing field.

    It needs a little Training but the upper one definitely works. Hope you understand my bad English

    BTW: Happened as I wrote this -.-

    Posted via CB10
    06-19-13 03:11 AM
  19. rajbir01's Avatar
    Yep have this since 10.0 - it comes and it goes. It's so annoying.

    My Personal little/big workaround:
    Make it so that the last Letter or Number at the end of your text is selected -> Erase this Letter (make sure there is no space at the end of the text!) -> The Cursor should work as intended again.

    Second Solution/TryOut: You can also grab the upper Slider and try to throw it over the keyboard very quick and let it go. Text is deselected too. But in 99Percent of this cases, some text get selected again as soon your tap into a text Window / editing field.

    It needs a little Training but the upper one definitely works. Hope you understand my bad English

    BTW: Happened as I wrote this -.-

    Posted via CB10
    I'm in 10.2 and don't have this problem. Text selecting works perfect.

    Posted via CB10
    06-19-13 03:28 AM
  20. MeerMusik's Avatar
    I'm in 10.2 and don't have this problem. Text selecting works perfect.

    Posted via CB10
    I am also on 10.2
    It didn't happened every time. Like I wrote above: It comes and it goes. Maybe you have more luck than us

    Posted via CB10
    06-19-13 03:31 AM
  21. npisano's Avatar
    Has anyone had any "sound" problems with any apps? I have Mireo Don't Panic, and there is no sound at all, including voices.

    Also, when I link contact info, it always wants to use the BBM contact info for the naming priority. My sorting is then out of whack as some are ordered by "last name, first name", but BBM contacts are "first name, last name". Does this make any sense? Is anyone else having this?

    Thanks for any help/input.
    06-19-13 03:32 AM
  22. FlexQ's Avatar
    Have anyone made an autoloader for us newbies for this build mash up?

    Posted via CB10
    06-19-13 08:41 AM
  23. TheDutch20's Avatar
    It was mentioned by the OP that when you load the bar files to not load android player shell. Bbm
    Need to know the bar file names
    Please

    Posted via CB10
    06-19-13 09:17 AM
  24. Adam Szucs's Avatar
    It was mentioned by the OP that when you load the bar files to not load android player shell. Bbm
    Need to know the bar file names
    Please

    Posted via CB10
    If you want to know the name of the Android runtime, it's really hard to find. If I can remember it correctly: sys.android.shell.bar

    Posted via CB10
    06-19-13 09:38 AM
  25. TheDutch20's Avatar
    Ok thanks I same for the bbm file?
    06-19-13 09:44 AM
210 ... 56789

Similar Threads

  1. Z10 STL100-1 Hybrid 10.1.0.2342 *Testers Needed*
    By Kris Simundson in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 141
    Last Post: 06-26-13, 04:24 PM
  2. Hybrid 10.1.0.2342 for Z10 STL100-2/3/4
    By Kris Simundson in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 36
    Last Post: 06-02-13, 01:27 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-27-13, 11:53 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-06-12, 02:15 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 06-17-12, 05:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD