07-09-13 11:46 AM
210 ... 23456 ...
tools
  1. willowbeast's Avatar
    Sorry, trying to understand. What is the difference between this one and the alpha autoloader?

    Posted via CB10
    06-16-13 12:42 AM
  2. Kris Simundson's Avatar
    Sorry, trying to understand. What is the difference between this one and the alpha autoloader?

    Posted via CB10
    This takes all the apps from 341 combines it with core os of 228 and radio of 228

    Posted via my awesome community driven Q10
    06-16-13 01:12 AM
  3. ealvnv's Avatar
    This takes all the apps from 341 combines it with core os of 228 and radio of 228

    Posted via my awesome community driven Q10
    The radio is from 341 with 228 core and some 341 apps

    Posted via CB10
    06-16-13 01:26 AM
  4. WWBlondieDo's Avatar
    Well, so i'll just have to wait untill 10.2 is oficially released or someone finds out how to restore...
    Have you tried to restore and were unable to or are you just assuming you can't? I went straight from .2354 to this and restored through Link without a problem. I backed up everything before running the autoloader then restored one at a time, starting with settings. The only hiccup was that the settings restore hung at 100% but, after I unplugged, all the settings info was there and then the media and applications files restored perfectly.

    Posted via CB10
    06-16-13 01:32 AM
  5. GilVaz's Avatar
    Have you tried to restore and were unable to or are you just assuming you can't? I went straight from .2354 to this and restored through Link without a problem. I backed up everything before running the autoloader then restored one at a time, starting with settings. The only hiccup was that the settings restore hung at 100% but, after I unplugged, all the settings info was there and then the media and applications files restored perfectly.

    Posted via CB10
    I did tried everything to restore... even editing the manifest trick... didn't work... it just keep telling me that couldn't restore.. tried separately too.. letting the media part aside, the restore didn't worked too and caused my device to reboot... but I'll try to load it again today..

    Posted via CB10
    06-16-13 01:46 AM
  6. WWBlondieDo's Avatar
    I did tried everything to restore... even editing the manifest trick... didn't work... it just keep telling me that couldn't restore.. tried separately too.. letting the media part aside, the restore didn't worked too and caused my device to reboot... but I'll try to load it again today..

    Posted via CB10
    Do you have the latest Link downloaded? Not sure why it would work without a problem for some while others seem to have a myriad of issues. I didn't do anything special to my backup files, either, it just worked like it's supposed to...

    Either way: good luck, man - hope it works for you this time!

    Posted via CB10
    CarbonVaulter and GilVaz like this.
    06-16-13 02:58 AM
  7. GilVaz's Avatar
    Do you have the latest Link downloaded? Not sure why it would work without a problem for some while others seem to have a myriad of issues. I didn't do anything special to my backup files, either, it just worked like it's supposed to...

    Either way: good luck, man - hope it works for you this time!

    Posted via CB10
    Yaps.. 1.1.1.16 if I'm correct... well I'll give some feedback later

    Posted via CB10
    06-16-13 03:30 AM
  8. Niels B's Avatar
    Thanks guys,but I am back to 10.1.0.273, because:
    -Whatsapp disappears from hub after reset;
    -when going to system settings first black screen/white screen delay (still)
    - scrolling through system settings still very choppy;
    -still no sync with iCloud calendar;
    - no single gesture to hub root;
    - not faster to me....

    Gonna wait for the 4*** leak!

    Thanks again!

    10.1.0.273
    Last edited by Niels B; 06-16-13 at 04:32 AM.
    06-16-13 04:22 AM
  9. hndt38's Avatar
    The camera from 341 files doesn't have low light mode.

    Posted via CB10
    06-16-13 07:33 AM
  10. willowbeast's Avatar
    loaded this and it ate 10% of battery in 1 hr.
    06-16-13 08:54 AM
  11. ttgapers's Avatar
    The loss of Whatsapp after reset is weird.

    I think it only happened to me after I side loaded a few apps.

    Anyone found a work around for this?

    Posted via CB10
    06-16-13 09:22 AM
  12. deebo550's Avatar
    Am I the only one who doesn't use whatsapp lol

    This hybrid works great for me.

    Posted via CB10
    06-16-13 10:19 AM
  13. aelaan's Avatar
    Having run this now since Friday I can confirm battery life greatly improved, to the point where I can now easily go without plugging it in during the day - battery guru shows a really nice slow drain. The phone stays cool, I did not load JB 4.2.2. yet but sideloaded the .341 apps.
    All in all very happy with this leak.
    06-16-13 10:43 AM
  14. ker Sumawang's Avatar
    i load this but have ti go back to 10.1, lot of feature and apps doesnt work, but as far as the feature is concern, its kinda cool. imho
    06-16-13 12:52 PM
  15. ker Sumawang's Avatar
    Am I the only one who doesn't use whatsapp lol

    This hybrid works great for me.

    Posted via CB10
    me either, lol
    06-16-13 12:53 PM
  16. SCrid2000's Avatar
    i load this but have ti go back to 10.1, lot of feature and apps doesnt work, but as far as the feature is concern, its kinda cool. imho
    I know WhatsApp disappears from Hub, but I haven't found anything else that isn't working on this.
    06-16-13 01:03 PM
  17. Mecca EL's Avatar
    Is that with an Android-based media app?

    Posted via CB10
    I'm still using the original Netflix leak, that Bla1ze released, but with 228's runtime. Apparently there's a bit of an update in that runtime.

    Posted via CB10
    06-16-13 01:11 PM
  18. jrcdpm's Avatar
    Other than the native weather app, I agree. The free weather channel app works fine and is quite good.
    I know WhatsApp disappears from Hub, but I haven't found anything else that isn't working on this.
    06-16-13 01:17 PM
  19. willowbeast's Avatar
    I reinstalled the alpha then side loaded all the bar files again. Link worked did a back up. Then had to reinstall the bar files. Did a backup and all is great.

    Posted via CB10
    06-16-13 03:44 PM
  20. tinker2000's Avatar
    Quick question guys.....Does the 10.2 OS expose the bluetooth serial port so we can use apps like Torque with a bluetooth dongle rather than the WiFi one we have to buy to get it to work at the moment?

    Thanks
    06-16-13 04:21 PM
  21. GilVaz's Avatar
    Everything's working fine here.. WhatsApp included and showed in the hub.. still... not able to restore..

    Posted via CB10
    06-16-13 04:21 PM
  22. Daveensannie's Avatar
    Everything's working fine here.. WhatsApp included and showed in the hub.. still... not able to restore..

    Posted via CB10
    Reboot you're phone then WhatsApp is gone

    Posted via CB10
    06-16-13 04:25 PM
  23. GilVaz's Avatar
    Reboot you're phone then WhatsApp is gone

    Posted via CB10
    Damn.. why did you made me reboot my phone!!! xD

    Posted via CB10
    06-16-13 04:49 PM
  24. dwgelowitz's Avatar
    I also had this problem...I just reloaded the autoloader...did a wipe...then setting up my phone I only setup BB ID so I could restore....restore now worked. FYI also updated to latest BB Link.
    06-16-13 05:21 PM
  25. GilVaz's Avatar
    I also had this problem...I just reloaded the autoloader...did a wipe...then setting up my phone I only setup BB ID so I could restore....restore now worked. FYI also updated to latest BB Link.
    So, reloading the autoloader solves the restore issue?

    Posted via CB10
    06-16-13 06:15 PM
210 ... 23456 ...

Similar Threads

  1. Z10 STL100-1 Hybrid 10.1.0.2342 *Testers Needed*
    By Kris Simundson in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 141
    Last Post: 06-26-13, 04:24 PM
  2. Hybrid 10.1.0.2342 for Z10 STL100-2/3/4
    By Kris Simundson in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 36
    Last Post: 06-02-13, 01:27 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-27-13, 11:53 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 12-06-12, 02:15 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 06-17-12, 05:03 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD