1. Mewen's Avatar
    Does anyone else have their data going off randomly? It won't come on until I restart the phone. This started when I installed the leaked 10.1.0.4543. It has continued on this 4633.

    How can I downgrade to my earlier 10.0 which worked? I did the upgrade OTA

    Posted via CB10
    07-16-13 10:49 AM
  2. n8tiveg's Avatar
    I've had both os's but never noticed data dropping. Unless I was in a bad signal area. To go back to previous o's either load older auto loader or just turn off phone and use link to reload current vendor o's or us xsachas tool to download an official o's from what ever carrier you want. Most upgrades can be data destructive so back up your phone before

    Posted via CB10
    07-16-13 11:00 AM
  3. CarbonKevin's Avatar
    I'm running 10.2.0.483 with the. 663 Android player and I MIGHT have experienced something similar a couple times - namely web pages stop loading, so I turn the mobile network off and then back on and it works. Seems to have happened a few times the first day I loaded the OS, now it seems to have stopped happening, as far as I can tell.

    Posted via CB10
    07-16-13 04:18 PM
  4. rav813's Avatar
    Been running 4543 since the drop and haven't seen that. Model and carrier?

    Posted using my Cando-American Z10 via CB10
    07-17-13 12:01 AM
  5. jerryeight's Avatar
    I am running the 10.1.0.2354 hybrid and I also have times when the web page suddenly stops loading and I am forced to on/off the data connection setting. But it happens at most 3 times a week though and even then I think it is partly due to my phone being slightly warm from continuously used for a long time. Besides those quicks the 10.1.0.2354 has very reliable signal. But I have noticed that after about 6 or so days of not rebooting my phone the phone app will freeze when I try to add a new contact. But I can still add the new contact using the contacts app, would have to reboot phone afterwards to regain phone use though.
    07-17-13 01:33 AM
  6. Mewen's Avatar
    It happens several times a day. Very irritating. I'm on Airtel, Zambia. Noticed this first time after I installed 4543, on MTN. I doubt it's a carrier problem. Something is wrong with the phone.

    Data will switch off right in the middle of something. Only a reboot gets it back up. Very inconveniencing.

    Posted via CB10
    07-21-13 03:18 PM

Similar Threads

  1. Lastest version of ES File Explorer bar file?
    By F2 in forum PlayBook Android App Sideloading
    Replies: 28
    Last Post: 09-18-13, 03:29 AM
  2. Hi! Anybody kbows how to share a post on fb with z10?
    By CINz10 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 20
    Last Post: 08-31-13, 09:12 AM
  3. I want to trade att Z10 for att Q10.
    By BBJoe2011 in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 3
    Last Post: 07-22-13, 10:11 AM
  4. BlackBerry Travel has the potential of being Priceline of Mobile
    By Chicago777Guy in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-16-13, 04:48 PM
  5. Blackberry z10 deal $380 unlocked
    By Zaqq in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-13, 08:43 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD