06-23-13 01:02 AM
324 ... 111213
tools
  1. DementedJohn's Avatar
    Noticed this morning that when I enter the dialer and want to go to settings, it greys out the dialer and never loads the settings. It makes receiving and dialing out impossible without a reboot.

    If I install the phone and phone settings bar files, will this do the trick or will I screw up my phone even more?

    Everything else is working perfectly.

    Thanks

    Posted via CB10
    06-11-13 08:04 AM
  2. wu-wei's Avatar
    Noticed this morning that when I enter the dialer and want to go to settings, it greys out the dialer and never loads the settings. It makes receiving and dialing out impossible without a reboot.

    If I install the phone and phone settings bar files, will this do the trick or will I screw up my phone even more?

    Everything else is working perfectly.

    Thanks

    Posted via CB10
    Installing the phone and phone_settings files will fix that issue.
    06-11-13 08:16 AM
  3. TheDutch20's Avatar
    Wtf....?? anyone else get this I installed per instructions and this is what my build says ( if addressed sorry)
    Z10 10.1.0.4285 Mashup Hybrid STL100-2/3/4-img_00000014.png

    Posted via CB10
    06-11-13 08:34 AM
  4. vulfadli's Avatar
    if u have -1 u will understand

    Posted via CB10
    Nope. -1 day, you will understand.

    Posted via CB10
    06-11-13 08:35 AM
  5. ralphbu's Avatar
    Guys, got a problem here. Blackberry hub freezes. i am compelled to constantly refresh it by swiping down diagonally from the right corner four times. I have tried battery pull and restart several times. I reinstalled the previous os, had no issues with it. But when i reinstalled the mashup hybrid the problem went back. Also new messages and notifications show in the hub only after i refresh it. When I tap on a new message, well it the message shows, but when I return to the hub, instead of the icon turning to gray, it remains blue. It stays that way until I do another fourfold swipe to refresh the hub. I dont know if it's a bug. By the way I also flashed the phone settings and phone.bar suggested in an earlier thread. Sadly, it did not fix the hub-freeze problem. Got any ideas?
    06-11-13 09:00 AM
  6. Carjackd's Avatar
    Just started last night, I cannot compose an email, I click compose and it just flashes, tried reloading the 2 bar files, and hard rest but still the same issue. any suggestions?
    06-11-13 09:21 AM
  7. Carjackd's Avatar
    Just to add to that, when I say "flashes" it appears as if the new email is trying to open but doesnt
    06-11-13 09:22 AM
  8. FuriousK's Avatar
    Wtf....?? anyone else get this I installed per instructions and this is what my build says ( if addressed sorry)
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000014.png 
Views:	1532 
Size:	105.3 KB 
ID:	170720

    Posted via CB10
    What it's showing is correct.
    Only the Q10 has an actual 4285 OS currently.
    What you installed here is still 2354 OS / 2355 Radio, but with apps pulled from 4285.
    06-11-13 02:28 PM
  9. FuriousK's Avatar
    Just started last night, I cannot compose an email, I click compose and it just flashes, tried reloading the 2 bar files, and hard rest but still the same issue. any suggestions?
    I don't have any experience with this particular mashup, but maybe a Security Wipe (after backup)?
    That's kinda the one last resort thing to try if you've tried everything else.
    Maybe someone who's had the same problem with have a better idea for you, though.
    Carjackd likes this.
    06-11-13 02:32 PM
  10. Carjackd's Avatar
    Had the same suggestion trying it now.

    Posted via CB10
    06-11-13 02:41 PM
  11. project_x's Avatar
    Installing the phone and phone_settings files will fix that issue.
    That didnt work for me....any other suggestions
    06-11-13 05:44 PM
  12. ralphbu's Avatar
    Guys, got a problem here. Blackberry hub freezes. i am compelled to constantly refresh it by swiping down diagonally from the right corner four times. I have tried battery pull and restart several times. I reinstalled the previous os, had no issues with it. But when i reinstalled the mashup hybrid the problem went back. Also new messages and notifications show in the hub only after i refresh it. When I tap on a new message, well it the message shows, but when I return to the hub, instead of the icon turning to gray, it remains blue. It stays that way until I do another fourfold swipe to refresh the hub. I dont know if it's a bug. By the way I also flashed the phone settings and phone.bar suggested in an earlier thread. Sadly, it did not fix the hub-freeze problem. Got any ideas?
    ei any suggestions to resolve this issue? help please!
    06-12-13 07:49 AM
  13. ralphbu's Avatar
    guys i need ideas on how i can fix this problem in my device. after installing the mashup hybrid, which works really great, the hub does not seem to update automatically. I have to do a four-fold diagonal swipe from the right corner of the screen to refresh the hub. It is only after that gesture that various notifications get updated. Another problem, when i tap on a notification in the hub, say a text message, it opens, but after reading it, instead of the text message icon turning gray it remain yellow, as if it has not been read. I then have to refresh the hub and tap on the message, open and close it, only then does the icon change to gray. Can someone please give me a fix for this?
    06-12-13 08:01 AM
  14. DementedJohn's Avatar
    I installed the phone and settings bar files properly but it still doesn't work.

    Did a security wipe and nothing.
    Reinstalled and still nothing.

    Any guesses?

    Posted via CB10
    06-12-13 10:05 AM
  15. project_x's Avatar
    I installed the phone and settings bar files properly but it still doesn't work.

    Did a security wipe and nothing.
    Reinstalled and still nothing.

    Any guesses?

    Posted via CB10
    i'm in exactly the same boat
    06-12-13 12:42 PM
  16. DarcyTallGuy's Avatar
    I have to say that this Mashup Hybrid really was just in the early stages of experimenting, just finding out what could be done. Your best bet right now is to really use the 2354 autoloader and radio of your choice, then upgrade just those apps that you want using the extracted bars available. And keep the 2354 autoloader and extract all the bars from it too so if there's any problems you can roll back to the original versions. Selecting them all seems to create odd issues (but that's really to be expected), but select just those that you need, like facebook, camera, maps, clock, and so on.

    This way everyone can create their own custom hybrids.

    Probably won't be long before people start posting a hybrid as an autoloader + a set of bar files to be loaded. The experimenting has begun and the tools are available.
    06-12-13 01:06 PM
  17. smis's Avatar
    Does the mash up running 4.2.2?

    Posted via CB10
    06-17-13 03:56 PM
  18. thurask's Avatar
    Does the mash up running 4.2.2?

    Posted via CB10
    Does this say it's 10.2?

    Posted via CB10
    06-19-13 12:21 AM
  19. letmein13's Avatar
    I'm waiting for STL100-1 os 10.1.0.4285. I'm not a big fan of mashup hydrid. A full leaked OS from BB is all I want.
    06-19-13 12:47 AM
  20. Gearheadaddy's Avatar
    2355 radio seems to be causing a few of us some trouble. Me included. May install 1881 radio over 2354 or complete reinstall of 2354/1881 rar
    So I'm a bit confused.. will this be a new radio file or not? I am currently on Z10STL100-4/10.1.0.2354 and ever since going to 2009 and 2343, my phone calls have been getting disconnected and failing. It was all working perfectly on 17xx, not sure what issue is happening between Verizon/my location and these versions. Same issues happened to two of my friends when installing 2009 and 2343 on my friend's phones also on Verizon. After downgrading theirs to 17xx, it fixed the phone, so it has to be a radio issue :/

    Thanks!

    Posted via CB10
    06-19-13 01:52 AM
  21. thurask's Avatar
    I'm waiting for STL100-1 os 10.1.0.4285. I'm not a big fan of mashup hydrid. A full leaked OS from BB is all I want.
    I'd rather wait for 10.2 than any more 10.1 leaks.
    06-19-13 10:25 AM
  22. masterscarhead1's Avatar
    Here's something interesting for ya'll
    I got 10.1.0.2354 running on 10.2 radio file from 228 leak
    I'm currently downloading 4285 to see if it will run. Cross your fingers
    Since 228 is just a glorified version of 10.1, it shouldn't cause problems.
    Would help all those who are annoyed by the restore lacking 10.2
    06-20-13 07:40 AM
  23. jrcdpm's Avatar
    I was running this mash up and really liked it except for some dropped call issues. I think I am going to reinstall with Verizon 2062 radio and see if that helps with calls and battery.
    06-22-13 07:05 AM
  24. danfrancisco's Avatar
    Reading some of the feedback on the email and phone issues on this hybrid has made me a little nervous... but what the hell! it's just so darn fun and easy installing, wiping and restoring these BB10 devices why not take the plunge?

    So far my z10 seems to be in "settling" mode so I'll give this build a fair chance and assess how things go over the next 48 hours.

    Posted via CB10
    06-23-13 01:02 AM
324 ... 111213

Similar Threads

  1. Z10. 10 Things I love. 20 Questions I have.
    By niravzaveri in forum BlackBerry Z10
    Replies: 26
    Last Post: 07-02-14, 05:59 AM
  2. Z10 -10.0.10 software for verizon
    By simmy_1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 49
    Last Post: 04-10-13, 10:39 AM
  3. Verizon Z10 .10 software
    By jbattle127 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 04-02-13, 10:26 AM
  4. At&t z10 - 10.0.10.88
    By njblackberry in forum BlackBerry Z10
    Replies: 19
    Last Post: 03-31-13, 10:47 AM
  5. Local Settings LOST - Z10 10.0.10.85 update
    By Ryan Dunne in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-13, 04:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD