1. iamjohnnytrox's Avatar
    Does YouTube not work at all for anyone else? This is the most aggravating thing I have ever dealt with. After doing nothing for about 30 seconds, it says it's taking longer than usual, and then after another 30 seconds, it says "meta data can't load."
    08-27-14 01:28 AM
  2. Bla1ze's Avatar
    Yeah, happens sometimes.
    08-27-14 04:44 AM
  3. step07's Avatar
    I've always had problems using YouTube, since the launch of the Z10

    Posted via CB10
    08-27-14 05:24 AM
  4. zoozzaid123's Avatar
    Can you explain more ,
    If you are using the android app for youtube then takes long because of the ART which is normal in BB 10 but in my z10 browser is fast though

    Posted via the CrackBerry App for Android
    08-27-14 12:37 PM

Similar Threads

  1. Can't use BlackBerry link on new laptop!!
    By darkhorse321 in forum Ask a Question
    Replies: 13
    Last Post: 10-09-14, 02:26 AM
  2. Why Does Sachesi Freeze During 10.3.0.1052 Loads
    By llamax in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 25
    Last Post: 08-29-14, 08:10 PM
  3. Battery drain is new 10.3.0.1052
    By Vishal Singh3 in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 08-28-14, 11:35 AM
  4. Password lock ,any changes in 10.3 os
    By Aditya Purohit in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 08-27-14, 04:17 AM
  5. AT&T rolling out 10.2.1.3014 software update
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-27-14, 12:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD