12-20-13 12:31 PM
42 12
tools
  1. saymen's Avatar
    I also did a clean install. Didn't restore.
    12-08-13 01:11 PM
  2. senel's Avatar
    This is interesting idea... I will try to uninstall all my APK and report back.

    EDIT:
    Unistalled google apps, Aptoide, 1mobile and Youtube and so far so good.

    I guess, this bug is related to google maps because this is only app I've been having installed since 10.2.

    I will report back after some more days of usage.
    EDIT2:
    Lags are back Currently I have no installed APKs.

    Posted via CB10
    12-08-13 05:14 PM
  3. crackfinder's Avatar
    I have no lag with typing or input. In fact .1055 types better than my official OS from Verizon. It is quick and snappy. The only lag that I am noticing is when I open up apps such as Facebook, Twitter, etc. It takes a little longer for these apps to open compared to the stock OS. Battery is phenomenal!

    Posted via CB10
    12-09-13 12:00 AM
  4. Barriecuda's Avatar
    My Q10 has the SMS lag issues on the .429 recent official release, for what it's worth.

    To save repeating myself, much of it is documented on BB official forums: Text entering LAGS on 10.2 - Page 4 - BlackBerry Support Community Forums

    As well as around CB (I've seen a couple different threads).
    12-09-13 03:21 AM
  5. neeeko's Avatar
    Laggy for me, didnt restore anything, when i use SMS, BBM or email.

    Posted via CB10
    12-09-13 04:06 AM
  6. mtvictor's Avatar
    Hello. My blackberry z10 stl-1 and with 10.2.1.1055 update feels running smooth, but I sold it because I dont like red color and buy another blackberry z10 stl-2 and install same leak. Now phone feels more laggy :/ wth? This problem is because of different hardware?

    Posted via CB10
    You.. dont.. like.. the red color? The sexy limited edition? How could you..

    Posted via CB10
    12-10-13 08:37 AM
  7. gsvc2000's Avatar
    No

    Posted via CB10
    12-10-13 09:09 AM
  8. gpl4all's Avatar
    Nope, typing is perfect on Z10 as always, no problem with Z10STL100-1/10.2.1.1055

    Posted via CB10
    12-10-13 12:16 PM
  9. crackfinder's Avatar
    No problem typing here either with typing, however apps do launch slower.

    Posted via CB10
    12-10-13 05:03 PM
  10. GedZju's Avatar
    Ok so I think the STL 100-1 had no issue because of better hardware

    Posted via CB10
    12-10-13 05:20 PM
  11. menshawy's Avatar
    Mine does

    Posted by Menshawy who's using Z10STL100-1/10.2.1.1055 and is anti Android ports on BlackBerry 10
    12-10-13 05:35 PM
  12. saymen's Avatar
    Well lets all hope for a new leak before Xmas.

    i am really surprised how many people have laggy software and still run it. for me the basic function is to be able to type fast.
    therefore i had to downgrade again.

    thx for all the contribution to this subject
    12-11-13 05:02 AM
  13. senel's Avatar
    Well lets all hope for a new leak before Xmas.

    i am really surprised how many people have laggy software and still run it. for me the basic function is to be able to type fast.
    therefore i had to downgrade again.

    thx for all the contribution to this subject
    To what version did you downgrade? For me last lagless version was 10.1 MR

    Posted via CB10
    12-11-13 01:16 PM
  14. menshawy's Avatar
    It just lags at the beginning of typing, specially when I put my password to unlock the phone

    Posted by Menshawy who's using Z10STL100-1/10.2.1.1055 and is anti Android ports on BlackBerry 10
    12-11-13 01:24 PM
  15. AndreyLepher's Avatar
    I'm hoping for a new leak b4 xtimas too would be great !

    Posted via the Android CrackBerry App!
    12-14-13 08:40 AM
  16. saymen's Avatar
    Hi Guys,


    what about the new LEAK. 1259


    IS your STL-2/3/4 laggy when typing???

    STL-1 dont seem to have this issues.....
    12-20-13 11:20 AM
  17. senel's Avatar
    My both Q10 and Q5 are so far without any lags (both clean install without restore).
    12-20-13 12:31 PM
42 12

Similar Threads

  1. Z10's seen on tv
    By glrobita in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 12-19-13, 08:03 AM
  2. MY Z10 Battery stuck at 79%
    By aimoka in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 12-09-13, 10:05 PM
  3. Pictures not loading 10.2.1
    By mattyb1783 in forum Legacy Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-08-13, 10:58 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 12-08-13, 06:42 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 12-08-13, 02:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD