12-24-13 10:24 PM
32 12
tools
  1. preacher2b's Avatar
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=862164

    Check out this thread. This helped me when I had a weird LED set of flashes and nothing worked after loading a leak.

    Also try "LED flash" for searching CB. It pulls up some other threads too.

    Hope this helps.

    Posted via CB10
    androidphanatic likes this.
    12-24-13 09:01 AM
  2. preacher2b's Avatar
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=883238

    Here's another one.

    Posted via CB10
    androidphanatic likes this.
    12-24-13 09:03 AM
  3. androidphanatic's Avatar
    SWEET BABY JESUS! My phone finally took the leak. Thank you for the help. I was going crazy. However I did have to go through some drastic measures to get it to take. Before I recently reloaded win7 on my pc. I think what I did wrong was tried to install everything at once. All my drivers/updates/software. Somewhere in the mix I think that some on the install files were not there and caused something not to install right. What I did was reloaded Win7 again and installed all the updates first, then the drivers, then the software. On top of that the leak I just downloaded wasn't broken (mega). No more security error. Im waiting for the phone to charge right now to see if my phone with actually work. Thanks for the help. I will post when my phone is making calls again.
    UnlimitedEra likes this.
    12-24-13 12:51 PM
  4. anon721037's Avatar
    Congrats ,glad to hear, did you go with the newest leak

    Posted on my Z30 on CB10.
    12-24-13 01:33 PM
  5. Lawrencho's Avatar
    BBM video calling now has great sound quality, but outgoing video stops. The other person just sees a still photo from the beginning of the conversation.

    Posted via CB10
    12-24-13 01:48 PM
  6. androidphanatic's Avatar
    Yeah, the new leak did the trick, when I got a solid copy. Just made a BBM call with no issues.

    Posted via CB10
    Lawrencho likes this.
    12-24-13 02:04 PM
  7. UnlimitedEra's Avatar
    Glad you have it working now.

    Posted via CB10
    12-24-13 10:24 PM
32 12

Similar Threads

  1. Z30 - Battery and Heating Issue
    By Aaqib_Afzal in forum BlackBerry Z30
    Replies: 54
    Last Post: 11-08-16, 02:27 PM
  2. Deezer still broken under 10.2.1.1259
    By Barak666 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 7
    Last Post: 02-28-14, 03:41 PM
  3. ActiveSync account stops syncing 1055/1259
    By Kemotaha in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-13, 02:20 PM
  4. Contacts issue
    By limodavid in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 12-22-13, 10:54 AM
  5. NEW .1259 leak =low signal strength?!
    By sheed24 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 12-22-13, 07:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD