04-09-15 07:22 AM
30 12
tools
  1. boody78's Avatar
    I would really like to get VVM working on my Z30

    Posted via CB10
    02-26-15 09:22 AM
  2. mrjmc99's Avatar
    Hopefully it brings free basic vvm instead of paid vvm

    Z30STA100-3/10.3.1.2267
    02-26-15 09:24 AM
  3. jaydee5799's Avatar
    I doubt either but hey! We can all dream, no?
    02-26-15 09:25 AM
  4. boody78's Avatar
    I can't get VVM working at all on my leaked OS Without causing a bunch a major issues

    Posted via CB10
    02-26-15 09:25 AM
  5. boody78's Avatar
    I doubt either but hey! We can all dream, no?
    I was hoping that maybe the radio file from the official classic OS would work

    Posted via CB10
    02-26-15 09:26 AM
  6. mrjmc99's Avatar
    I was hoping that maybe the radio file from the official classic OS would work

    Posted via CB10
    Might need to try the entire classic os, not just radio.

    Z30STA100-3/10.3.1.2267
    02-26-15 12:09 PM
  7. tdyhedge's Avatar
    I was hoping that maybe the radio file from the official classic OS would work

    Posted via CB10
    The Verizon Classic OS software 10.3.1.1448 is already on Sachesi 311/480

    Via my simply amazing  Q10 10.3.1.2267
    02-26-15 12:24 PM
  8. Silver 96 Z28's Avatar
    Just a quick bit of info...I have a Verizon Classic and Visual Voicemail is working (setting it up for my boss). Also we aren't paying extra for the feature with Verizon.
    02-26-15 06:26 PM
  9. mrjmc99's Avatar
    Just a quick bit of info...I have a Verizon Classic and Visual Voicemail is working (setting it up for my boss). Also we aren't paying extra for the feature with Verizon.
    What os? 1448? If so I'm going to flash that tonight

    Z30STA100-3/10.3.1.2267
    02-26-15 06:28 PM
  10. Silver 96 Z28's Avatar
    Yes, stock OS from Verizon (10.3.1.1448) - Visual Voicemail Version 10.3.1.113 - Configuration Version VZWVVM3 2.0.1
    I can't get my VVM to work on my Z10 with OS 10.3.1.1581 - gives me an error to call VZW
    02-26-15 06:34 PM
  11. mrjmc99's Avatar
    not working on my z30 either, maybe the free version is only available to the classic at the moment. i guess ill just wait
    02-26-15 07:48 PM
  12. sciblades's Avatar
    i also have a z30 (with the stock vzw classic os) and no luck with the visual voice mail, i am hopeful that when the release becomes official i will get a update pushed to the phone and it will work no problem
    03-01-15 06:38 AM
  13. Kamika007z's Avatar
    I think BlackBerry screwed up or overlooked something and haven't realized it yet to actually address it for us VZW users.

    Just like they didn't know about the screen flickering issue for the Passport and then released a working build solely for it.

    They need to build a specific optimized build for the VZW Z10/30.

    Can someone please directly report to BlackBerry the issue?

    The OS is really flawed for CDMA users and I feel that Verizon doesn't give a crap and we all know that they are dragging their feet about it already.
    03-01-15 09:12 AM
  14. howards's Avatar
    My best guess is that when VZW pushes 10.3.1 there WILL be a working VVM. I can live with them not rushing it out until it's addressed.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.3289
    bibbula likes this.
    03-01-15 10:23 AM
  15. mrjmc99's Avatar
    I think BlackBerry screwed up or overlooked something and haven't realized it yet to actually address it for us VZW users.

    Just like they didn't know about the screen flickering issue for the Passport and then released a working build solely for it.

    They need to build a specific optimized build for the VZW Z10/30.

    Can someone please directly report to BlackBerry the issue?

    The OS is really flawed for CDMA users and I feel that Verizon doesn't give a crap and we all know that they are dragging their feet about it already.
    There are already 2 vzw specific 10.3.1 builds, I think they are going to give free vvm, but we just need to be patient. That's why it's not working, it's phone model specific, that's why it works on the classic only right now.

    Z30STA100-3/10.3.1.2267
    03-01-15 10:45 AM
  16. howards's Avatar
    There are already 2 vzw specific 10.3.1 builds, I think they are going to give free vvm, but we just need to be patient. That's why it's not working, it's phone model specific, that's why it works on the classic only right now.

    Z30STA100-3/10.3.1.2267
    I noticed the same thing from an Android forum. There are certain new VZW models that are getting free VVM while older models are not. I believe they mentioned what the newer phones contained to be able to get the free VVM, but can't remember what it was.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.3289
    03-01-15 12:52 PM
  17. Jimberry Storm's Avatar
    VVM works on Z10-30 on official OS. Reporting it doesn't work on an OS your not supposed to have????? Might be a waste of time. Especially if the official one they just released works fine.

    Posted via CB10
    03-01-15 07:47 PM
  18. boody78's Avatar
    I don't care if it's free I've been paying for it for years. I just was wondering since the classic / z30 seem to run the same radio, if the Verizon version of the classic OS might enable VVM on my z30.

    Posted via CB10
    03-04-15 11:07 AM
  19. howards's Avatar
    I don't care if it's free I've been paying for it for years. I just was wondering since the classic / z30 seem to run the same radio, if the Verizon version of the classic OS might enable VVM on my z30.

    Posted via CB10
    Appears not from what I've read in this thread.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.3289
    03-04-15 03:15 PM
  20. Silver 96 Z28's Avatar
    So I have the "free" Verizon VVM working for now on my Z10 running 10.3.1.1581. All I had to do was setup VVM on my new Classic first and then go back on my Z10 and go through the setup guide again. The system must see the account already created from the classic and allows the setup to complete on my Z10. The only other trick is that I purchased on amazon a SIM adapter/convertor to be able to move the new Classic Nano-SIM to the Z10's Micro-SIM slot. Took me less than 10 minutes to setup. So for anyone else willing to give it a try, get a nano sim from Verizon, a nano to micro sim adapter and a Classic (warning when doing this, any existing VMs are downloaded on the temp device you use. So once done, pull your sim and then delete the VMs after on the temp device)
    Extra - I was able to do the same thing with a spare Q10 I had running 10.3.1.1581
    Last edited by Silver 96 Z28; 03-11-15 at 08:05 PM. Reason: added Q10 info & vm storage issue
    03-11-15 07:28 PM
  21. saxxman's Avatar
    So I have the "free" Verizon VVM working for now on my Z10 running 10.3.1.1581. All I had to do was setup VVM on my new Classic first and then go back on my Z10 and go through the setup guide again. The system must see the account already created from the classic and allows the setup to complete on my Z10. The only other trick is that I purchased on amazon a SIM adapter/convertor to be able to move the new Classic Nano-SIM to the Z10's Micro-SIM slot. Took me less than 10 minutes to setup. So for anyone else willing to give it a try, get a nano sim from Verizon, a nano to micro sim adapter and a Classic (warning when doing this, any existing VMs are downloaded on the temp device you use. So once done, pull your sim and then delete the VMs after on the temp device)
    Extra - I was able to do the same thing with a spare Q10 I had running 10.3.1.1581
    I don't want to have to buy a Classic to get my Z30 running though???
    03-11-15 11:13 PM
  22. howards's Avatar
    I don't want to have to buy a Classic to get my Z30 running though???
    My thoughts exactly! And I HOPE the poster wasn't suggesting to get a Classic and then return it (he did use the term "temp device"). That said, I appreciate his post and find it encouraging that VZW is moving away from paid VVM.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.3289
    03-11-15 11:41 PM
  23. Silver 96 Z28's Avatar
    My thoughts exactly! And I HOPE the poster wasn't suggesting to get a Classic and then return it (he did use the term "temp device"). That said, I appreciate his post and find it encouraging that VZW is moving away from paid VVM.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.3289
    No, I was not suggesting purchasing one and then returning it. It was more, find a friend that has one or talk to your company IT guy to use one before they deploy one.
    howards likes this.
    03-12-15 04:18 PM
  24. saxxman's Avatar
    Guys, please don't take me wrong. I think that the information the OP put can be useful. Just not for a single person type of user.

    From one AWE-INSPIRING Z30!!!
    03-12-15 07:30 PM
  25. kberube911's Avatar
    I am currently on the classic. had the z30 before this so I feel your pain! there is a trick posted somewhere in the forum though that did work for me. it was a little tricky though and might not be worth the effort.

    My concern is that I don't like this build at all on the classic. it is laggy in spots. I would like to try some leaks, however because the leaks are z30 versions, I am worried I will lose the free VVM :-)

    So I guess I have the reverse problem. Did anyone try this yet and did the VVM continue to work on the classic after loading a leak? not seeing too much in the forums about this. also in the past I had the issue of losing texts on the z30 when using a leak. hoping that does not happen with the classic
    04-08-15 02:33 PM
30 12

Similar Threads

  1. How can I play Clash of Clans on my Google +?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 10
    Last Post: 06-11-15, 09:00 AM
  2. Picking up a call/phone keeps vibrating
    By petikeis in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 12
    Last Post: 05-08-15, 02:50 PM
  3. Skype not working on Cellular Network only on Wi-Fi
    By ff1520 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-15, 04:29 PM
  4. AT&T Z10 to Classic
    By PW2012 in forum BlackBerry Classic
    Replies: 6
    Last Post: 02-28-15, 02:58 PM
  5. Why isn't anything working since my Z10 upgraded to OS 10.3?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-15, 08:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD