1. bhrgvr's Avatar
    hi everyone... I have a Z10 STL100-1 and I have a strange issue with my wi-fi staying on. So what I do is I turn off wi-fi and reboot my phone.

    As soon as the phone reboots the Wi-Fi is back on. It's like the switch is broken... any help is appreciated...

    Running leaked OS version10.2.0.1047....

    Posted via CB10
    10-03-13 08:01 PM
  2. lengend's Avatar
    That's a bug in that build. I had the same issue. Update to a newer version.

    Posted via CB10
    10-03-13 08:05 PM
  3. sklotz2000's Avatar
    Maybe I should install that leak. I've been having just the opposite happen at the office. It keeps dropping the Wi-Fi connection -and I sit only 8 feet away from the Cisco AP.
    10-03-13 08:11 PM
  4. bhrgvr's Avatar
    I will this weekend... thanks a lot

    Posted via CB10
    10-04-13 05:46 PM
  5. Gearheadaddy's Avatar
    Maybe I should install that leak. I've been having just the opposite happen at the office. It keeps dropping the Wi-Fi connection -and I sit only 8 feet away from the Cisco AP.
    Change Channels or delete and refresh your wifi account on your phone.

    Trusted Member Genius
    10-05-13 10:26 AM

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 10-12-13, 07:25 PM
  2. Which Z30 model will work on Rogers/Fido?
    By pepe68 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 31
    Last Post: 10-06-13, 02:43 AM
  3. 10.1 Calendra on 10.2 OS?
    By justs1978 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-13, 10:37 AM
  4. Blackberry could have much more inventory to write off!
    By kevinnugent in forum News & Rumors
    Replies: 38
    Last Post: 10-03-13, 11:58 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 10-03-13, 08:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD